15 / 05 / 2024

İhsan Tohum

İhsan Tohum

Tohumlar İnşaat Gayrimenkul Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Tohum ve İhsan Tohum ortaklığıyla 400 bin TL sermaye ile 3 Haziran' da Avcılar'da kuruldu.

Gaziantep'te bulunan çiftçilere 3 bin 800 ton tohum ve gübre desteği verildiği açıklandı

Gaziantep'te Şahinbey Belediyesi tarafından çiftçilere yönelik 3 bin 800 ton tohum ve gübre dağıtımı gerçekleşti. Tarımın dünya ve ülkemiz için çok önemli olduğu göz önünde bulundurularak, sektöre teşvik ve destek uygulamaları da devam ediyor. İşte haberin detayları...

2023 tarım destekleri açıklandı: Yağlık ayçiçeği üreticilerine sertifikalı tohum desteği ne kadar?

2024 yılı için ödenecek olan 2023 tarım destekleri açıklandı ve bu kapsamda yağlık ayçiçeği ilk kez sertifikalı tohum kullanımına yönelik maddi destek alacak. Her dekar için 135 lira sertifikalı tohum teşvik sağlanacak. Sertifikalı tohum desteğinin detayları haberin devamında...

Tarım çiftçilerine çok güzel haber! Kuraklığa dayalı tohum bomba etkisi yaratacak

Konya'da geliştirilen hububatlar tohum sanayicisine tanıtıldı. Bu tohumun yaygınlaştırılması bekleniyor.

Çiftçilere ucuz tohum şoku! Sahtekarlık böyle ortaya çıktı

Türkiye'de bazı illerde ortaya çıkan sahte tohum pazarlayanların "Ata hohumu, bol verimli ve kuraklığa dayanıklı" diyerek çiftçileri dolandırdığı ortaya çıktı. Tohum üreticileri çiftçileri dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Bakan Kirişci resmen açıkladı: Tohum desteği yüzde 75 oranında sübvanse edilecek!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci yaptığı açıklamada " Tohum desteği yüzde 75 nisbetinde sübvanse edilerek üreticilerimize dağıtılıyor olacak" dedi.

Çiftçilere tohum ve gübre desteği müjdesi! Belediyelerden üreticilere dev destek başladı! 

Çiftçiye dev tohum ve gübre desteği müjdesi geldi. Belediyeler, ayçiçeği üretecek çiftçiler için ayçiçek tohumu ve gübre desteği sağlıyor...

Sertifikalı tohum desteği 2022 ne kadar? Sertifikalı tohum desteği ne zaman yatacak?

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından çiftçilere bir dizi yardımlar yapılıyor. Bu yardımlardan biri de sertifikalı tohum desteği olarak karşımıza çıkıyor. Peki, Sertifikalı tohum desteği 2022 ne kadar? Sertifikalı tohum desteği ne zaman yatacak? İşte tüm detaylar...

Tek Se Mühendislik Mekanik İnşaat Havalandırma Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tek Se Mühendislik Mekanik İnşaat Havalandırma Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Semra Yıldız ve İhsan Yıldız tarafından 100 bin TL sermaye ile, 8 Eylül'de kuruldu.

Tatvan'da turizm geliştiriliyor!

Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası (Tatvan TSO) Meclis Başkanı İhsan Bakırhan, ilçede turizmin gelişmesi için çalışmalara devam ettiklerini söyledi.

Özpendik Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Özpendik Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi,Ali Cimilli Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Ali İhsan Diler Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 460 bin TL sermaye ile 28 Ağustos'ta Ataşehir'de kuruldu.

Diler Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Diler Gayrimenkul Anonim Şirketi, Ali İhsan Diler Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 556 bin TL sermaye ile 28 Ağustos'ta Ataşehir, İçerenköy Mahallesi, Necmettin Erbakan Caddesi 'nde kuruldu.

Muğla'da Temmuz ayında 1.355 konut satıldı!

TÜİK Denizli Bölge Müdürü Ali İhsan Yücedağ tarafından 2015 yılı Temmuz ayı Konut Satış İstatistikleri çerçevesinde verilen bilgiye göre Temmuz ayında; Muğla ilinde 440 ilk satış, 915 ikinci el satış olmak üzere Bin 355 konut satış sonucu el değiştirdi.

Umut Miraç İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Umut Miraç İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İhsan Biricik tarafından 10 bin TL sermaye ile 24 Ağustos'ta Esenyurt, Turgut Özal Mahallesi, 56. Sokak'ta kuruldu.

İhsan Tohum Haberi

İhsan Tohum

Tohumlar İnşaat Gayrimenkul Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Tohum ve İhsan Tohum ortaklığıyla 400 bin TL sermaye ile 3 Haziran' da Avcılar'da kuruldu.


Tohumlar İnşaat Gayrimenkul Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1) Şirket her türlü inşaat işleri, konut, işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, her türlü inşaat malzemeleri araç ve gereçlerinin ticaret ile iştigal etmek kamu ve özel kurumlarının ihalelerine teklif vermek ve katılmak. Bütün inşaat malzemeleri üzerine toptan ve perakende alım ve satımını,ithalatını ve ihracatını, komple ve bağımsız inşaat işleri yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak...