11 / 05 / 2024

İk Sa Yapı

İk Sa Yapı

İk Sa Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, İ.Sıraceddin Antakyalı ve Ali İhsan Köroğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Foça Club Med’in yerine lüks tatil köyü yapılacak! Tam 50 milyon dolarlık yatırım!

Foça'daki Club Méditerranée veya kısa ismiyle Club Med'in yerine 50 milyon dolar yatırımla lüks tatil köyü yapılması planlanıyor. İşte ayrıntılar...

Kısa çalışma ödeneği resmen 7 Ağustos'a kadar uzatıldı: Deprem bölgesinde son dakika kararı!

Kısa çalışma ödeneği süresinin 3 ay uzatılmasına ilişkin karar bugünkü 32263 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, İŞKUR, yapılan kısa çalışma ödemelerinin işsizlik ödeneği süresinden düşülmeyeceğine dikkat çekti.  

Tarım Kredi'de indirim kısa sürdü! Ürünlere zam geldi! Tarım Kredi'de hangi ürünler zamlandı?

Tarım Kredi Kooperatifi Marketleri’nde indirim belenenden kısa sürdü. 15 Ağustos’ta yapılan indirim açıklamasının üzerinden henüz bir ay geçmeden fiyatlar zamlandı. Peki Tarım Kredi'de hangi ürünler zamlandı? İşte detaylar...

Eşref Hamamcıoğlu'ndan Florya arazisi açıklaması: Kısa sürede açıklanacak!

Galatasaray Kulübünün divan kurulu toplantısı yapıldı, Galatasaray Lisesi'nde basına kapalı şekilde yapılan toplantıda Florya arazisi gündeme geldi! Eşref Hamamcıoğlu Florya'daki araziyle ilgili projelerini de kısa sürede duyuracaklarını söyledi.

Van Başkale'deki deprem konutları kısa sürede tamamlanacak!

Van'ın Başkale ilçesinde depremzedeler için inşa edilen deprem konutların yapımı tüm hızıyla devam ediyor. Deprem konutları kısa süre içerisinde depremzedelere teslim edilecek. 

Osmaniye'de konut inşaatları kısa sürede başlayacak!

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, kentte yanan konutların yerine inşa edilecek yeni konutların yapımına kısa sürede başlanacağını dile getirdi.

Haziran ayı kısa çalışma ödeneği ne zaman yatacak?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, kısa çalışma ve işsizlik ödemelerinin bugün yapılacağını açıkladı.

Gözler kısa çalışma ödeneğine çevrildi! Ödemeler ne zaman yapılacak?

Koronavirüsle mücadele sürecinde vatandaşların ekonomik açıdan mağduriyetlerini azaltmak amacıyla sağlanan kısa çalışma ödeneği mart ayında son kez ödenmesi gerekirken alınan yeni kararla yeniden uzatıldı.

Şanlıurfa Ceylanpınar'a sağlık ocağı yapılması talebi mecliste!

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesine bağlı Büyükçaylı Mahallesi'ne sağlık ocağı yapılması talebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İşsizlik ve kısa çalışma ödeneği ödemeleri o tarihte yapılıyor!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk yaptığı açıklamada ocak ayı işsizlik ve kısa çalışma ödeneğinin 5 Şubat'ta hesaplara yatırılacağını söyledi.

İşsizlik ve kısa çalışma ödeneği ödemeleri ne zaman yapılacak?

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, aralık ayına ait işsizlik ve kısa çalışma ödemelerinin 5 Ocak'ta yapılacağını aktardı.

İşsizlik ve kısa çalışma ödemeleri ne zaman yapılacak?

Bakan Selçuk, kasım ayı işsizlik ve kısa çalışma ödeneği ödemelerine ilişkin yaptığı açıklamada, ödemelerin 4 Aralık'ta yapılacağını söyledi.

İşsizlik ve kısa çalışma ödemeleri 5 Kasım'da yapılacak!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, ekim ayına ilişkin işsizlik ve kısa çalışma ödemelerinin 5 Kasım'da hesaplara yatırılacağını bildirdi.

İk Sa Yapı Haberi

İk Sa Yapı

İk Sa Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, İ.Sıraceddin Antakyalı ve Ali İhsan Köroğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu. İk Sa Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


İk Sa Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Fatih, Akşemsettin Mahallesi, Ocaklı Sokak,...