19 / 05 / 2024

IKEA sigorta işine giriyor

IKEA sigorta işine giriyor

Dünyanın en büyük mobilya perakendecisi olan IKEA, Omifall markası altında 1 Ekim ’ de İsveç ’ teki birkaç mağazada çocuk ve hamilelik sigortasının satışına başlandığını doğruladı...

Artan kiralar esnafı iflasın eşiğine getirdi! 

İzmir Tarihi Kemeraltı Esnaf Derneği Başkanı Semih Girgin, “Artan kiralar ve girdi maliyetlerinin yükselmesi'' esnafı iflasın eşiğine getirdiğini söyledi. 

Bir emlak devi daha iflasın eşiğine geldi! Alacaklılar sırada!

Çin'de son zamanlarda sık sık gündeme gelen emlak sektöründeki sorunlar devam ediyor. Evergrande'den önce, Zhongzhi Enterprise Group gibi bir başka büyük emlak devi de adeta iflasın eşiğine geldi.

Başvuru yapana 33 bin 387 TL para yardımı! 3 aylık sigorta girişinin olması yeterli!

Hükümet tarafından verilen destek ödemeleri, pek çok kişi için önemli bir finansal destek kaynağı haline geldi. Başvurular sonucunda uygun koşulları sağlayan kişilere 33 bin 387 TL para yardımı yapılıyor. Bu yardımlar, 3 aylık sigorta girişine sahip olan kişiler için geçerli oluyor. İşte detaylar...

Türkiye'de ürünleri kapış kapış satılıyordu. Dünyaca ünlü firma iflasın eşiğine geldi. Her an iflas bayrağını çekebilir

Türkiye'de ürünleri kapış kapış giden bir firma, iflasın eşiğine kadar geldi. Firma her an iflas bayrağını çekebilir.

Alaçatı'daki arazisine inşaat firmalarından teklif yağmıştı: Şarkıcı Berkay Tiny House işine mi giriyor? 

Popülaritesini koruyan Tiny House'lara talep gün geçtikçe artıyor. Son olarak şarkıcı Berkay'ın Alaçatı'daki arazisine Tiny House yapacağı konuşuluyor. Peki, Berkay Tiny House işine mi giriyor? İşte detaylar...

Emekliye ayrılan 100 EYT'liden 46'sı işine devam etti!

Yaklaşık 1,9 milyon EYT’li emeklilik başvurusunda bulunurken, bunların yüzde 46'sı yani 792 bini işine devam etti. 1 milyon 712 bin çalışan emeklinin 525 bini ise İstanbul’da yer aldı.

O ilde sıfır ev fiyatları 5-6 milyon TL'den başlıyor: Ruslar emlakçılık işine de girdi! 

Rus vatandaşlar, Alanya’da şimdi de pansiyonculuk işine başladı. Bazı Rusların Whatsapp ve Telegram grupları üzerinden yine Ruslar için ilçede kaçak pansiyonculuk yaptığı ile ilgili gelen şikayetler ise çoğaldı. İşte ayrıntılar...

Erken emeklilik için 10 yıl sigortalı olmak yetiyor! İşte detaylar belli oldu!

10 yıllık sigorta girişine sahip olan çalışanlar için bazı durumlarda erken emeklilik imkânı doğuyor. Bu koşulları yerine getirenler emeklilik kapsamına girmeye hakkı kazanıyor. En önemli ayrıntı olan sigorta başlangıç süresi için SGK erkek ve kadın için prim-gün tablosu son şeklini aldı.

Nakite sıkışanların içine su serpilecek! Yapı Kredi faizsiz kredi kampanyasını duyurdu!

Yapı Kredi, acil nakite sıkışanların içine su serpecek kampanyayı duyurdu. İşte detaylar!

Artık tüm veriler görünecek! Google öyle bir hizmet başladı ki kullanıcıların çok işine yarayacak

Google'ın yeni  başlattığı uygulama kullanıcıların çok işine yarayacak. Başlayan bu özellik, geliştiricilerin uygulamalarını kullanıcı verilerini nasıl topladığını, paylaştığını ve güvenliğini nasıl sağladığını gösteriyor.

Ayder'de dağın içine otopark mı yapılacak? Murat Kurum'dan iddialara yanıt!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ayder'de dağın içine katlı otopark yapılacağı iddialarına yanıt verdi...

Nusret Gökçe, 15 milyon TL'lik bütçeyle kahve işine girecek!

'Tuz serpme' hareketi ile dünya çapında ünlenen 37 yaşındaki işletmeci Nusret Gökçe, kahve işine giriyor...

Mircea Lucescu emlak işine giriyor!

Bir dönem Türkiye A Milli Futbol Takımı'nı da çalıştıran Rumen teknik adam Mircea Lucescu emlak işine giriyor.

IKEA sigorta işine giriyor Haberi

IKEA sigorta işine giriyor

Dünyanın en büyük mobilya perakendecisi olan IKEA, Omifall markası altında 1 Ekim’de İsveç’teki birkaç mağazada çocuk ve hamilelik sigortasının satışına başlandığını doğruladı. Aynı kaynağın verdiği bilgiye göre İsveç’teki mağazalar haftalar içinde ürün çeşitlerini artıracak.


İlk plan şirketin İsveç’teki 2.5 milyon üyeyi hedeflemesi, ilerleyen dönemlerde de yurtdışı mağazalara açılması yönünde. IKEA’nın global bazda 59 milyon üyesi bulunuyor.


IKEA konu hakkında herhangi bir yorumda bulunmadı.


Hem çocuk hem de ev sigortaları IKEA imparatorluğu içindeki Ikano Group tarafından yönetiliyor. Ikano Group şirketinin sahibi IKEA’nın kurucusu Ingvar Kamprad’ın üç oğlu. Ikano sigorta işine daha önce de girmişti ancak ürünler IKEA’nın ana iş kolu olan düz-paket mobilyalarının gölgesinde kalmıştı.


IKEA’nın sigorta girişimine yakın bir kaynak, “Baba ilk kez oğullarının şirketinin IKEA’ya girmesine izin veriyor,” diye konuştu.


Baba Kamprad mobilya...