11 / 05 / 2024

ikinci İklimlendirme Konferansıne zaman

ikinci İklimlendirme Konferansıne zaman

2. İklimlendirme Konferansı yarın kapılarını açıyor. HVAC ve IR, Verimlilik, Sürdürülebilirlik, Enerji ve Endüstriyel Gelişmeler kapsamıyla İklimlendirme Konferansı 4 Kasım 2014 tarihinde Marriott Hotel Asia’da kapılarını açıyor.

2023 emlak vergisi ne zaman ödenecek? Emlak vergisi taksit ödemesi ne zaman?

Emlak vergisinin ilk taksit ödemeleri önceki aylarda sona erdi. Şimdi ise bu yılın ikinci taksitleri gündemdeki yerini aldı. Emlak vergisinin 2’nci taksitini ödemek isteyenler arama motorlarında ödeme tarihlerini araştırmaya başladı. Peki, emlak vergisi ikinci taksit ödemesi ne zaman? İşte detaylar.

Hacizli araçların satışı ikinci el piyasasını düşürür mü? Satış işlemi ne kadar sürer? Uzmanlar açıkladı!

​​​​​​​Yediemin otoparkında bulunan hukuken muhafazasına gerek kalmayan hacizli araçların ihale aracılığıyla satışa çıkarılmasına yönelik düzenleme yürürlüğe girdi. Peki, hacizli araçların satışı ikinci el piyasasını düşürür mü? Satış işlemi ne kadar sürer? İşte detaylar...

Milyonlarca tapu sahibini yakından ilgilendiriyor! O ödemeler için geri sayım başladı!

2023 yılı emlak vergisinin ilk taksiti 1 Mart-31 Mayıs tarihlerinde ödendi. Söz konusu verginin 2’nci taksitleri bu yılın kasım ayında ödenecek. Peki, emlak vergisi ikinci taksit ödemeleri ne zaman ödenecek? Emlak vergisi nasıl ödenir? İşte detaylar...

Ons altın  kritik seviyede! Gram altın kan ağlıyor! Yatırımcılar acil baksın! 26 Eylül 2023 Salı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ikinci gününe düşüşle başladı. Ons altın 1914 ile kritik seviyede işlem görürken grama altın kan ağlıyor. Yatırımcılar acil basksın. 26 Eylül 2023 Salı altın fiyatları.

Kıdem tazminatı artık verilmeyecek mi? Çalışanlar dikkat! İkinci emekli aylığı ne kadar olacak?

Tamamlayıcı Emeklilik Sistemi ile kıdem tazminatı artık verilmeyecek mi? Tamamlayıcı Emeklilik Sistemi nasıl işleyecek? İşte ayrıntılar...

Martı GYO 2023'ün ikinci çeyreğinde ne kadar hasılat elde etti?

Martı GYO'nun 2023 yılı ikinci çeyreğinde üç aylık hasılatı 15 milyon 959 bin 131 TL oldu. Şirketin 30 Haziran 2023 tarihi itibarıyla toplam varlığı 5 milyar 415 milyon 920 bin 312 TL olarak belirlendi.

Yatırımcılar dikkat! Borsa, haftanın ikinci gününe yükselişle başladı!

Yatırımcıların yakından takip ettiği Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,39 yükselişle 6.721,45 puandan başladı.

Renault Megane Sedan'a Temmuz'un ikinci zammı: Son bir senede fiyatı ikiye katlandı! Bakın geçen sene ne kadarmış!

Renault Megane Sedan'a Temmuz'un ikinci zammı... Son bir senede fiyatı ikiye katlandı... Peki, Renault Megane Sedan'ın yeni fiyatı ne kadar oldu? İşte 20 Temmuz 2023 fiyat listesi...

Dolar ve Altın Fiyatları Yükselmeye Devam Edecek mi? Uzman İslam Memiş'in 2023 İkinci Yarı Tahminleri Ne Diyor?

Dolar ve altın fiyatlarının gelecekteki durumu yatırımcılar içim merak konusu olmaya devam ediyor.  Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş 2023'ün Temmuz ayında da altın fiyatı, dolar ve TL kurları hakkında tahminlerini paylaştı. İşte yılın ikinci yarısındaki altın ve dolar fiyatları tahmini…

Borsa haftanın ikinci gününe düşüşle başladı!

Yatırımcılar tarafından merakla takip edilen Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,23 düşüşle 5.257,05 puandan başladı.

Borsa İstanbul'da turizm rüzgarı: İkinci yarıda öne çıkacak bu hisselere dikkat! Uzmanlar tek tek sıraladı!

Borsaya senenin ikinci yarısında turizmin imza atacağı öngörülüyor. Peki hangi hisseler öne çıkacak? İşte uzman isimlerin merakla beklenen açıklamaları...

Milyonlarca kişi bu haberi bekliyor! Asgari ücrette fiyat ne olacak? Asgari ücret zammı ikinci oturumu ne zaman?

İşçi, işveren ve hükümet mümessillerinin yer aldığı Asgari Ücret Tespit Komisyonu, ilk oturumunu bu hafta yaptı. İkinci oturumun tarihi de tespit edilirken asgari ücrete uygulanacak temmuz zammı için rakamlar belli olmaya başladı. Peki, Asgari ücret zammı ikinci oturumu ne zaman? İşte detaylar.

Yatırımcılar dikkat! Borsa haftanın ikinci gününe yükselişle başladı!

Merakla beklenen Cumhurbaşkanlığı seçimleri sonrasında gündemden düşmeyen Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 1,51 artışla 4.840,44 puandan başladı.

ikinci İklimlendirme Konferansıne zaman Haberi

ikinci İklimlendirme Konferansıne zaman

İstanbul’da bu yıl 2.si düzenlenecek olan “HVAC & IR, Verimlilik, Sürdürülebilirlik, Enerji ve Endüstriyel Gelişmeler”  kapsamıyla İklimlendirme Konferansı 4 Kasım 2014 tarihinde Marriott Hotel Asia’da kapılarını açıyor.  

Açiliş Konuşması, Doğalgaz Cihazları Sanayicileri ve İşadamları Derneği, İktisadi Kalkınma Vakfı ve Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Ömer Cihad Vardan tarafından yapılacak olan İklimlendirme Konferansı sektörün duayenlerini ağırlıyor. 

Birbirinden değerli isimleri tek bir platformda toplayan HVAC & IR, Verimlilik, Sürdürülebilirlik, Enerji ve Endüstriyel Gelişmeler temalı  İklimlendirme Konferansı ’nda sektörün tüm dinamikleri bir araya geliyor. 


Şirketlerin ticari faaliyetlerine vizyon katmaları ve networking  açısında etkin bir rol oynayan İklimlendirme Konferansı konu ve konuşmacıları ise şu şekilde yer almakta;


Uluslararası Platformda Fikir Lideri Olan Seçkin Konuşmacılarımız; 


⦁ Ömer Cihad VARDAN  DOSİDER, İKV, DEİK Yönetim Kurulu...