29 / 04 / 2024

İkitelli Osb 18 aralık yangın

İkitelli Osb 18 aralık yangın

İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'nde dün akşam bir çorap imalathanesinin çatı katında çıkan yangın çevrede büyük korku yarattı. Bitişiğindeki mobilya atölyesinin çatısına sıçrayan alevlere, itfaiye ekipleri müdahale etti..

İkitelli OSB için yeni arazi arayışı!

İkitelli OSB Başkanı Mahmut Aydın, İkitelli OSB olarak yeni yatırım arazisi arayışında olduklarını bildirdi. Aydın, ''İstanbul'a yakın illerden birinde 4 milyon metrekarelik OSB arazisi arayışımız var'' diye konuştu.

Tekirdağ Muratlı OSB'de 22.1 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Muratlı İcra Dairesi, Tekirdağ ili Muratlı İlçesi'nde bulunan Muratlı OSB'deki arsayı 22 milyon 174 bin 669 TL'ye satıyor. Gayrimenkulün 18 Aralık 2020 günü gerçekleşecek.

Son 18 yılda OSB sayısı 334’e çıktı!

2002 yılından bu yana devlet-özel sektör iş birliğince Türkiye'de yüzlerce fabrika açıldı. 140 olan OSB sayısı 334’e ulaştı. Fabrikalar ile dışa bağımlılık büyük oranda düşerken, yatırımlarda aynı oranda hızlandı.

SVS Met Metal İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul İkitelli OSB Şubesi açıldı!

SVS Met Metal İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul İkitelli OSB Şubesi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

64 OSB projesi tamamlanacak! 

11. Kalkınma Planı döneminde 64 OSB projesi tamamlanacak. Proje maliyeti 4.5 milyar TL olacak. 440 bin ilave istihdam sağlanacak. Plan döneminde 31 küçük sanayi sitesi, 18 endüstri bölgesi kurulacak...

İkitelli OSB için yeni yer isteniyor!

Yüzde 80 doluluk oranının bulunduğu İkitelli OSB'de firmalar büyümekte güçlük çekiyorlar. Firmaların büyümeleri için İkitelli OSB'ye yeni yer tahsis edilmesi isteniyor. 

Arsa dolandırıcılarına dikkat!

TOKİ tarafından inşa edilen Kapaklı-İkitelli OSB, dolandırıcıların radarına girdi. Dolandırıcılar, arazisi devlet teşvikiyle verilen OSB’den arazi almak isteyen işadamlarına hayali arsa satıyor.

İkitelli sanayicilerinin arsa talepleri değerlendirilecek!

Maliye Bakanı Naci Ağbal, İkitelli OSB'de sanayiciler ve işverenlerle buluştu. Bakan Ağbal sanayicilerin sorunlarını dinledi ve arsa taleplerini değerlendirerek, isteklerin takip edileceği sözünü verdi.

Bu yıl 7 OSB daha açılacak!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü: "Bu yıl içinde 7 OSB daha açılacak. 2017 yılı içinde açacağımız yeni OSB'ler, yurt genelinde 18 bin kişiye istihdam sağlayacak" dedi.

Akiş GYO Çerkezköy OSB'deki arsasını 18.2 milyon dolara sattı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan 134 bin 135 metrekarelik arsasını Yılmaz Redüktör Sanayi'ye 18 milyon 2012 bin 144 dolara sattı!

Zirvedekiler Seyahat Acentası Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti.Başakşehir Şubesi açıldı!

Zirvedekiler Seyahat Acentası Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti.Başakşehir Şubesi, Bilal Şeker Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 1 Temmuz'da Başakşehir, İkitelli OSB Mahallesi'nde açıldı.

Özmert Paslanmaz Çelik Metal İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özmert Paslanmaz Çelik Metal İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bülent Ağralı tarafından 10 bin TL sermaye ile 1 Temmuz'da Başakşehir, İkitelli OSB Mahallesi, Mutfakçılar Sanayi Sitesi'nde kuruldu.

Mirsan Teknik Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mirsan Teknik Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Mirhan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 2 Haziran'da Başakşehir, İkitelli OSB Mahallesi'nde kuruldu.

İkitelli Osb 18 aralık yangın Haberi

İkitelli Osb 18 aralık yangın

İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'nde dün akşam bir çorap imalathanesinin çatı katında çıkan yangın çevrede büyük korku yarattı. Bitişiğindeki mobilya atölyesinin çatısına sıçrayan alevlere, Avrupa ve Anadolu yakasında bulunan çok sayıda itfaiye ekibi müdahale etti. Yangın, saat 22.00 sıralarında Dersan Sanayi Sitesi S-6-E Blok'ta bulunan 4 katlı çorap imalathanesinin çatısında çıktı. Yaklaşık 3 bin metrekare büyüklüğünde alan üzerinde kurulu imalathanede bulunan kimyasal maddelerin tutuşmasıyla başlayan alevler kısa sürede büyüyerek hemen bitişiğindeki mobilya imalathanesinin çatısına sıçradı. İhbar üzerine bölgeye Avrupa ve Anadolu yakasından çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler, köpük ve tazyikli suyla yanan binaya müdahale etti. Söndürme çalışmalarına "Koca Yusuf" adlı robotik müdahale aracı da destek verdi. Yangın, 3 saat süren müdahaleler sonucunda kontrol altına alınabildi....