14 / 05 / 2024

İkitelli oto sanayi

İkitelli oto sanayi

2006 yılında D - Yapı, 70 milyon dolarlık yatırımla İkitelli'de 45 dönümlük araziye alışveriş merkezi kuracakmış. Oto - Mall adıyla inşa edilecek komplekste, ofis katları ve rezidanslar da bulunacakmış.

Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi nerede, dükkan fiyatları ne kadar?

Ankara'da TRinvest tarafından inşa edilen Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi'nde satışlar devam ediyor. Peki, Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi nerede, dükkan fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi satışta! Yarısı peşin ödemelerde sıfır faiz 12 vade fırsatı!

TRinvest tarafından Ankara'da hayata geçirilen Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi'nde satışlar devam ediyor. Proje 46 dönümlük arsa üzerinde hayata geçiyor. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Dehey İnşaat Emlak Oto Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dehey İnşaat Emlak Oto Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Erkan Akdeniz tarafından kuruldu.

Carisma Metal Proje İnşaat Reklam Kimya Elektrik Oto Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Carisma Metal Proje İnşaat Reklam Kimya Elektrik Oto Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Cüneyt Cingöz tarafından kuruldu.

As Serinçayır Otel Turizm İnşaat Oto Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Serinçayır Otel Turizm İnşaat Oto Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seyfettin Çinal tarafından kuruldu.

Knn Grup Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Oto Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Knn Grup Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Oto Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Aysel Babahan tarafından kuruldu.

Surmed İnşaat Emlak Oto Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Surmed İnşaat Emlak Oto Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Atik Tikre ve Mehmet Fırat Zaman ortaklığında kuruldu.

Özaktaş Pompa İnşaat Makina Oto Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özaktaş Pompa İnşaat Makina Oto Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Özgün tarafından kuruldu.

Bostancı Oto Sanayi Sitesi konut alanına mı dönüşecek?

Dünya Gazetesi köşe yazarlarından Hilmi Develi bugünkü köşe yazısında Bostancı Oto Sanayi'nin imar planlarını kaleme aldı.

Kule İş Makinaları Vinç Hizmetleri İnşaat Oto Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kule İş Makinaları Vinç Hizmetleri İnşaat Oto Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Adem Kukul ve Bayram Akgül ortaklığında kuruldu.

Ankara Kahramankazan oto sanayisi için sunum yapıldı! 

Ankara Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, ilçedeki oto sanayi esnafıyla yaptığı toplantıda ilçede yapılacak oto sanayi için sunum yaptı. 

Şanlıurfa Eyyübiye'de oto sanayi kiracılarına tahliye tebligatı!

Şanlıurfa'nın Eyyübiye belediyesi 50 oto sanayi dükkanı işletmecisine dükkanlarını 15 gün içerisinde tahliye etmeleri için tebligat gönderdi. Belediye, esnafa ‘iş yeri açma ve çalışma ruhsatı olmadığı’ sebebiyle de idari para cezası uyguladı.

İstanbul'daki oto sanayi sitelerinin toplulaştırma çalışması mecliste!

İstanbul'da bulunan oto sanayi sitelerine yönelik yapılan toplulaştırma çalışması meclis gündemine taşındı. CHP'li Erdoğdu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İkitelli oto sanayi Haberi

İkitelli oto sanayi



İkitelli'de rezidanslı oto alışveriş merkezi kuruluyor


D - Yapı, 70 milyon dolarlık yatırımla İkitelli'de 45 dönümlük araziye otomobil alışveriş merkezi kuruyor. Oto - Mall adlı komplekste, ofis katları ve rezidanslar da bulunacak



    D- Yapı'nın İstanbul İkitelli'de 70 milyon dolar yatırımla kuracağı otomobil alışveriş merkezinin inşaatı nisanda başlıyor. D - Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İlder Tokcan, Oto - Mall adlı projenin amacının alışveriş merkezlerinde sağlanan konforu, otomobil alışverişine de uyarlamak olduğunu söyledi.

    Bu modelin Türkiye'de bir ilk olacağını belirten Tokcan, hedeflerinin, otomobil alışverişinin ferah ve modern oto galerileri, peyzajla zenginleştirilmiş yaya yolları, yemek bölümleri, ofis blokları, rezidanslar ve...