13 / 05 / 2024

İkiz Kır Düğün Salonları

İkiz Kır Düğün Salonları

Bülent Soylu Menderes'e yapılan yatırımlar hakkında konuştu. Soylu, Menderes'i terk edilen değil, tercih edilen yer yapacağımızın söylemiştik. Bu projelerimiz ile sözümüzü de tutuyoruz" dedi.

Survivor eski sunucusu Alp Kırşan'ın İzmir'de restore ettiği evi görenler hayran kaldı!

Yıllardır sunuculuk yaptığı Survivor’dan aile özleminden dolayı ayrılan Alp Kırşan ve eşi Zeynep Kırşan İzmir'de restore ettikleri evde yaşıyor. İzmir'deki yeni evlerini takipçileri ile paylaşan Kırşan'ın evi görenleri kendine hayran bıraktı. 

Ekrem İmamoğlu: 50 yıllık tapu sorunlarını çözdük, kentsel dönüşümü hızlandırdık!

2024 Yerel Seçimleri'ne sayılı günler kala İstanbul'da seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, Ekrem İmamoğlu yaptığı son dakika paylaşımında "50 yıllık tapu sorunlarını çözdük, kentsel dönüşümü hızlandırdık." dedi.

Çakır Hurdacılık Geri Dönüşüm İnşaat Metal Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Çakır Hurdacılık Geri Dönüşüm İnşaat Metal Orman Ürünleri Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Çakır tarafından kuruldu.

Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa Çarşı şehre yeni bir soluk getirecek!

Polat imzasıyla şehrin dinamiklerine modern bir yorum katan ve Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Piyalepaşa Çarşı kapılarını açıyor. 

Greenzone Danışmanlık Geri Dönüşüm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Greenzone Danışmanlık Geri Dönüşüm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile M.A.Almahdı El Mrayed tarafından kuruldu.

Uzmanlardan bankalara KKM uyarısı: Hedefi tutturamayan bankanın kârı düşer!

125 milyar dolara yaklaşan Kur Korumalı Mevduat (KKM) hesaplarının azaltılması için yapılan düzenlemeler sonrası gözler bankalarda. Hedefleri tutturamayan bankaların kârının azalacağını belirten uzmanlar, mevduat faizlerinin de yüzde 40’ı aşmasını bekliyor.

Kahramanmaraş depremlerinden önce Aralık ve Ocak'ta 2 öncü deprem olduğu belirlendi: Fay kırılacağını haber vermiş!

Doç. Dr. Ökmen Sümer, Kahramanmaraş merkezli büyük yıkıma ve ölümlere neden olan deprem öncesi 18 Aralık 2022'de Kırıkhan'da 4.8 ve 15 Ocak 2023'te ise Sivrice'de 4.9 büyüklüğünde artçısı olmayan 2 öncü deprem olduğuna, fayın kırılacağını haber verdiğine dikkat çekti. İşte o açıklamalar...

Bakan Kurum'dan açıklama geldi: Tam 45,5 milyon atık geri dönüşüme kazandırıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum'dan müjdeli haber geldi: Son raporlara göre, tam 45,5 milyon atık geri dönüşüme kazandırıldı! Bakan Kurum'un yaptığı açıklamaya göre, Türkiye'nin geri dönüşüm çabaları büyük bir başarıya ulaştı.

Evi olanlara para iadesi müjdesi verildi! 5 yıllık geriye dönük ödemenizi hemen alın!

Evi olan vatandaşlara müjde verildi. 5 yıllık geriye dönük ödemeniz için hemen başvuru yapın. İşte detaylar!

Büyük İstanbul dönüşümü resmen başlıyor! Tam 1,5 milyon konut kentsel dönüşüme giriyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada devletin hibe desteklerinin olduğu, büyük İstanbul dönüşümüne, bayramın birinci günü başlayacaklarını söyledi.

Dünya evine girmenin maliyeti belli oldu! Düğün fiyatları 2 katına çıktı! İşte kır düğünü, salon ve otel fiyatları...

Evlilik hazırlığı yapan çiftleri ilgilendiren bir son dakika haberi geldi. Dünya evine girmenin maliyeti ortaya çıktı. Düğün fiyatları geçen yıla kıyasla 2 katına çıktı. Buna göre kır düğünü, salon ve otel fiyatları da belli olmuş oldu.  İşte detaylar...

İzmir'deki en büyük kentsel dönüşüm projesinin planları yeniden askıda!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, İzmir'deki en büyük kentsel dönüşüm projesinin planlarını yeniden askıya çıkardı.

İstanbul, 23 yıldır dönüşemiyor! Megakent nasıl depreme hazırlanacak? 

Dünya Gazetesi köşe yazarı Naki Bakır, bugünkü köşesinde beklenen büyük İstanbul depremini ve İstanbul'daki kentsel dönüşümü kaleme aldı. İstanbul, 23 yıldır dönüşemiyor! Megakent nasıl depreme hazırlanacak? İşte ayrıntılar...

İkiz Kır Düğün Salonları Haberi

İkiz Kır Düğün Salonları

Menderes Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan İkiz Kır Düğün Salonları tamamlanarak, hizmete açıldı. 1,5 milyon liraya mal olan modern kır düğün salonlarında ilk düğün gerçekleşti.Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu da ilk düğüne katılarak gençlerin mutlu gününde yanlarında oldu. Kısa sürede projeyi tamamlamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Soylu, "Menderes'i terk edilen değil, tercih edilen yer yapacağımızın söylemiştik. Bu projelerimiz ile sözümüzü de tutuyoruz"...