22 / 07 / 2024

İkram Kovan

İkram Kovan

Kovan İnşaat Mühendislik Yapı Malzemeleri Emlak Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 5 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye ile, Pendik Kavakpınar Mahallesi'nde, İkram Kovan Müdürlüğü'nde kuruldu.

SON DAKİKA! Arıcılık yapanlara yeni destek müjdesi: Tam bu kadar verilecek! Resmi Gazete'de yayımlandı! 

Organik arıcılık yapanlara kovan başına verilecek destek açıklandı. Konuya ilişkin tebliğ bugünkü Resmi Gazete'de de yayımlandı. İşte ayrıntılar...

Piyasalar erken zafer sarhoşu mu? Fed arı kovanına çomak sokar mı?

Piyasalar olumlu veriye odaklanmış ve piyasaları yukarı döndürme hedefine kilitlenmişti. ABD'den gelen enflasyon verisi piyasalara bu fırsatı sağladı. Piyasalarda zafer sarhoşluğu yaşanmaya başladı. Bu coşkulu ortamın riski ne? Fed ne yapacak?

AKP'li Bakan'ın kardeşi THY'ye atandı!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin kardeşi Seyyid Mahmut Nebati, THY'ye İkram ve Uçak İçi Ürünler Başkanı olarak atandı.

İkram Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkram Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Nurettin Özkaymaz tarafından kuruldu.

Vakıf Katılım en yüksek tutarlı yurt içi TL kira sertifikası ihracına imza atan kurum oldu!

Vakıf Katılım Genel Müdürü İkram Göktaş,

İkram Göktaş: 22 milyar liralık kira sertifikası ihracını başarıyla tamamladık!

Vakıf Katılım Genel Müdürü İkram Göktaş, Vakıf Katılım’ın son 3 sene içerisinde 98 tertip halinde yaklaşık 22 milyar liralık kira sertifikası ihracını başarıyla tamamladığını söyledi.

Satıcılar İnşaat Mühendislik Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Satıcılar İnşaat Mühendislik Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Kovan tarafından kuruldu.

Bodrum’da kaçak yapıya geçit yok!

Bodrum’da kaçak, izinsiz ve ruhsatsız yapılaşmaya karşı büyük önlemler alan Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, 'Kimsenin gözünün yaşına bakmayacağız. Arı kovanına çomak sokacağız' dedi.

İkram Travel Agency Turizm İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkram Travel Agency Turizm İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Palta tarafından kuruldu. 

Kh Nest İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kh Nest İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kovan Spendary tarafından kuruldu.

Vakıf Katılım'ın hedefi 120 yeni şube!

Sektörün en hızlı büyüyen kurumu olduklarını belirten Vakıf Katılım Genel Müdürü İkram Göktaş, önümüzdeki seneye ilişkin planlarının 120 şubeye ulaşmak olduğunu söyledi.

Vakıf Katılım 84'üncü şubesini Samsun'da açtı!

Vakıf Katılım'ın 84'üncü şubesi Samsun'da açıldı. Açılışta konuşan Vakıf Katılım Genel Müdürü İkram Göktaş, 18,6 milyar liralık aktif büyüklüğe ulaştıklarını söyledi.

Kira sertifikaları ekonomiye enerji katıyor!

Vakıf Katılım Genel Müdürü İkram Göktaş, reel sektör firmalarının yatırımlarını artırmak amacıyla faydalandıkları sukuk/kira sertifikalarının ekonomiye enerji verdiğini söyledi. 

İkram Kovan Haberi

İkram Kovan

Kovan İnşaat Mühendislik Yapı Malzemeleri Emlak Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile, 5 Şubat 2015'te, İkram Kovan Müdürlüğü'nde kuruldu.


Kovan İnşaat Mühendislik Yapı Malzemeleri Emlak Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A-İnşaat 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri yapmak; konut, işyeri, ticarethane, prefabrik, ve buna benzer binaların inşaatlarını yapmak,  her türlü alt ve üst yapı işleri tesisat, tadilat,     tamirat, iç ve dış dekorasyon, restorasyon işleri yapmak, veya üçüncü kişilere yaptırmak, kendi nam ve hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya     başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı her nevi inşaatı yapmak veya yaptırmak. 2. Konusu ile ilgili şirket lehine arsa ve arazi satın almak, gerektiğinde satmak, alınan...