18 / 05 / 2024

iksa ve zemin iyileştirme işleri ihalesi

iksa ve zemin iyileştirme işleri ihalesi

İstanbul'da gerçekleştirilecek konut projesinin kazı, iksa ve zemin iyileştirme işleri 21 Şubat tarihinde ihale edilecek

İzmit şehir merkezinde acil kentsel dönüşüme ihtiyaç var! Binalar resmen yamuluyor!

Kocaeli genelinde 1999 depreminden önce inşa edilen binaların yorgunluğu ve zemin sıvılaşmasının en fazla örneklerinin görüldüğü İzmit şehir merkezinde kentsel dönüşüm ihtiyacı yeniden gündeme geldi. Yamulan binalar dönüşüm ihtiyacının aciliyetini gözler önüne serdi.

Prestijli taahhüt projelerinde Tanyer Yapı imzası!

Konut sektöründe 30 yıllık bir deneyime sahip olan Tanyer Yapı, güçlü makine parkı ve teknik altyapısı ile taahhüt sektöründe altyapı ve zemin mühendisliği konusunda firmalara çözüm ortaklığı sunuyor. 

Demka İstanbul Yapı Ve Zemin Laboratuvarı Limited Şirketi kuruldu!

Demka İstanbul Yapı Ve Zemin Laboratuvarı Limited Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Demir tarafından kuruldu.

Aman dikkat! Bina yapım yönetmeliği baştan aşağı değişiyor! 1 Temmuz’da uygulama başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği’nde yeni düzenleme yaptı. Bu kapsamda, 1 Temmuz 2023’ten itibaren geçerli olacak düzenlemeye göre, içerisinde ev bulunan ve zemin hariç 4 kat ve üzeri olan binalarda kapalı çıkma inşası yasaklanacak.

Trakya’da arsa satışları patladı, fiyatlar dörde katlandı! Kırklareli köylerinde bile arsaların metrekaresi bin 500 TL!

Olası Marmara depremi korkusuyla güvenli bina ve zemin arayışına giren İstanbullular Trakya’ya göç ediyor. Bölgeye artan talep ile birlikte arsa satışları da dörde katlandı. Kırklareli’nin köylerinde bile arsaların metrekare fiyatları bin 500 liraya dayandı.

Büyük İstanbul depreminde korkutan tablo! Fatih, Zeytinburnu, Bahçelievler, Bakırköy, Küçükçekmece... Peş peşe açıklandı

İBB Deprem ve Zemin İnceleme Müdürlüğü tarafından olası büyük İstanbul depremi ile ilgili çarpıcı bir çalışma yapıldı. Büyük İstanbul depreminde korkutan tablo! Fatih, Zeytinburnu, Bahçelievler, Bakırköy, Küçükçekmece... Peş peşe açıklandı

Deprem sonrası büyük inceleme! Binaların betonlarından çıkanlar hayrete düşürdü! Bunu görenler hemen harekete geçti

Kahramanmaraş Depremi sonrasında Kadıköy Belediyesi'ne ait beton ve zemin laboratuvarında bazı beton numunelerinin iç yapısı incelendi. Betonlarından çıkanlar hayrete düşürdü! Bunu görenler hemen harekete geçti, talep patladı!

Hassat1 Orman Ürünleri İnşaat Ve Zemin Sistemleri İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Hassat1 Orman Ürünleri İnşaat Ve Zemin Sistemleri İthalat İhracat Limited Şirketi Başakşehir'de Ali Rıza Doğan tarafından kuruldu.

Çiftçi Towers'daki 437 daire ve dükkan icradan satışa çıkarılacak! İşte bir daire için belirlenen fiyat

İstanbul Zincirlikuyu'da yer alan 25.000 metrekare tabana oturan zemin altında 10 kat ve zemin üstünde 45’er katlı iki kuleden oluşan Çiftçi Towers, icradan satışa çıkarıldı. Daireler için istenen fiyat belli oldu. İşte detaylar...

Ege Duvar Ve Zemin Kaplama Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ege Duvar Ve Zemin Kaplama Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Caymaz, Sabir Kıcır ve Salih Kıcır ortaklığında kuruldu.

İzmir'deki binalara güvenlik karnesi geliyor!

İzmir'de depremsellik araştırması yapılması ve zemin davranış modelinin çıkartılması amacıyla kara ve denizde çalışmalara start verildi. Tunç Soyer, “Şehrin gelecek yüzyıl içerisinde nasıl yapılaşması gerektiği belirleyeceğiz” diye konuştu.

Buka Ahşap Parke İnşaat Ve Zemin Kaplamaları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Begal Group İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de   50 bin TL sermaye bedeli  ile Kadir Düzenli tarafından kuruldu.

İzmir'de deprem çalışması: Zemin modeli çıkarılacak!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, şehri afetlere karşı dirençli kılma vizyonu kapsamında kentte depremsellik araştırması gerçekleştirilmesi ve zemin davranış modelinin çıkarılması için protokole imza attı.

iksa ve zemin iyileştirme işleri ihalesi Haberi

iksa ve zemin iyileştirme işleri ihalesi

İstanbul Avrupa Yakası'nda 2013'ün ilk çeyreğinde inşa edilecek olan konut projesinin kazı, iksa ve zemin iyileştirme işleri 21 Şubat 2013 tarihinde ihale edilecek.


İlanı detaylı görüntülemek için