04 / 05 / 2024

ilamsız takip

ilamsız takip

İlamsız icra takibi nedir, sorunuzun yanıtı ve ilamsız icra takibi ile ilgili diğer detaylar için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Kira ödemeyen kiracıya ihtarname gönderin ya da ilamsız takip başlatın!

Posta Gazetesi Yazarı Tamer Heper, 11 aydır kirasını ödemeyen mülk sahibinin sorusunu yanıtlıyor. İşte o yazı!

Konut fiyatlarındaki yükseliş hızı düşerken, maliyetler artıyor. Ev fiyatları ne olacak? 

Ev almayı planlayanlar konutlardaki fiyat hareketlerini yakından takip ediyor. TÜİK’in açıkladığı rakamlara göre konut fiyatlarındaki yükseliş hızı düşerken, maliyetlerdeki artış hızlandı. Peki bundan sonra konut fiyatları düşecek mi yoksa artacak mı?

Gelibolu Yarımadası'ndaki kaçak yapılara uydudan sıkı takip!

Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı, Gelibolu Yarımadası'nda kültürel mirası tehdit eden kaçak yapıları, uydu ve insansız hava araçlarıyla (İHA) anlık takip ediyor ve yasal süreçleri uyguluyor.

Ticaret Bakanı Bolat’dan otomotiv piyasasına ilişkin müjde! ‘Normalleşme artarak devam edecek’

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, son derece dinamik olan otomotiv piyasasındaki gelişmelerin aralıksız takip edildiğini belirtti. Bolat, “Otomotivde normalleşme artarak devam edecek” dedi.

1 dolarınız varsa bile dikkat! Dolar/TL bugün ne kadar? 27 Eylül Çarşamba dolar kaç lira?

27 Eylül 2023 Çarşamba dolar/TL kuru milyonlarca yatırımcı tarafından takip ediliyor. Dün 27,22 liradan kapanış yapan dolar kuru yeni güne düşüşle başladı. 1 dolarınız varsa bile dikkat! Dolar/TL bugün ne kadar? 27 Eylül Çarşamba dolar kaç lira?

Dolarlarımızı bozduralım mı? sorusuna yanıt geldi! Doların geleceği seviyeyi görenler gözlerine inanamayacak

Dolar/TL kurundaki gelişmeler yakından takip ediliyor. Son zamanlarda sakin seyreden dolar kuru için, yatırımcılar ''dolarlarımızı bozduralım mı, bekletelim mi?'' sorusunu araşıtırıyor. Dev banka doların geleceği seviyeyi açıkladı. Bu rakamı görenler gözlerine inanamayacak.

Şerit takip asistanı, kör nokta uyarısı, adaptif hız sabitleyicisi ile Hyundai Bayon Haziran fiyat listesi

Hyundai Bayon, güncel donanımlarıyla dikkat çeker. Genellikle yüksek çözünürlüklü dokunmatik ekran, bağlantı özellikleri, akıllı telefon entegrasyonu, sesli komut sistemi gibi özelliklere sahiptir. Bu özellikler, sürücüye gelişmiş bir kullanıcı deneyimi sunar. Peki 17 Haziran fiyat listesi nedir?

Hyundai Bayon'un Haziran fiyatları merak ediliyor! Yakıt Verimliliğine önem veriyorsanız bu haber sizin için

Hyundai, güvenlik konusunda önemli bir odak noktasıdır ve Bayon da çeşitli güvenlik özellikleriyle donatılmıştır. Bunlar, adaptif hız sabitleyici, şerit takip asistanı, kör nokta uyarı sistemi, arka çapraz trafik uyarısı gibi özellikler. İşte Hyundai Bayon 06 Haziran 2023 fiyat listesi

Altın fiyatları bayramdan sonra yükselir mi, düşer mi? Net yanıt şimdi geldi! Elinde altını olanlar gardınızı alın!

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından anlık olarka takip edilmeye devam ediyor. Altın fiyatları güne yukarı yönlü başlarken bayramdan sonra altın fiyatlarının ne kadar olacağı belli oldu. Net yanıt şimdi geldi! Elinde altını olanlar gardınızı alın!

Kırmızı et fiyatlarına yakın takip! Para cezası uyarısı geldi

Kırmızı ete arda arda yapılan zamlar sebebiyle vatandaş günün ilk anlarında ucuz et kuyruğuna girmek mecburiyetinde kalırken Rekabet Kurumu'ndan gelen açıklamada, yaşanan ücret yükselişlerinin yakın takibe alındığı ve fahiş ücret uygulayanlara cirolarının yüzde 10'una varan idari para cezası uygul

EYT'lileri yakından ilgilendiriyor! Maaşlar sil baştan değişti! Yeni rakamlar gün yüzüne çıktı! Hemen bakın!

EYT ile ilgili son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından takip ediliyor. EYT ile ilgili son dakika gelişmeleri yaşanıyor. EYT'lilerin maaşları sil bvaştan değilti.  Yeni rakamlar gün yüzüne çıktı! Hemen bakın!

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Bu rakamları görenlerin ağzı açık kaldı! 10 Nisan 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcıları tarafından takip edilmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta yukarı yönlü hareket eden altın fiyatları haftaya düşüşle başladı. Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Bu rakamları görenlerin ağzı açık kaldı! 10 Nisan2023 altın fiyatları.

Herkes soğanın fiyatını konuşulurken o ürünün fiyatı sessiz sedasız 100 TL oldu!

Soğan fiyatlarına gelen zamlar sonrası kilosu tezgahlarda 30 liraya kadar çıkmıştı. Fakat sivri biberin fiyatı soğanın gölgesinde 100 TL’ye çıktı. Mart ayında soğanı takip ederek fiyatı en çok pahalanan üçüncü ürün olan sivri biberin kilosu sessiz sedasız 100 TL’yi buldu.

Dolar 10 saat sonra böyle olacak! Yastık altında doları olanlar hemen gardınızı alın! Son dakika dolar gelişmesi

Dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. 19 TL'yi geçen doların yönü için 10 saat kaldı. Piyasaların gözü Fed'ten gelecek kritik kararda. Peki dolar ne olacak?  Yastık altında doları olanlar hemen gardınızı alın! 

ilamsız takip Haberi

ilamsız takip

İlamsız icra takibi nedir?

İlamsız icra takibi, konusu sadece para ve teminattan oluşan alacakları kapıyor. İlamsız icra takibi, mahkeme tarafından verilen bir hükmü içeren ilam niteliğindeki bir belgeye dayanmayan icra takiplerine deniyor.


İlamsız icra takibi, herhangi bir mahkeme kararına, ilama ya da belgeye ihtiyaç duymadan açılabiliyor. İlamsız icra takibinde borçluya icra emri değil ödeme emri gönderiliyor. 


İcra İflas Kanunun 42. maddesine göre ilamsız icra takibinde; takip, borçluya gönderilen talep ile başlar ve duruma göre, haciz yoluyla, rehnin paraya çevrilmesiyle veya iflas yolu ile devam ediyor. Uluslararası antlaşmalar saklı kalmak kaydıyla yabancı devletler aleyhine ilamlı icra takipleri açılabilir iken, ilamsız icra takibi başlatmak mümkün olmuyor.


İlamsız icra takibine itiraz

İlamsız icra takiplerinde, ilamlı icra takiplerinden farklı olarak borçlunun icra takibine itiraz hakkı bulunuyor. Yapılacak itiraz...