12 / 05 / 2024

ilave çimento değirmeni bolu

ilave çimento değirmeni bolu

Bolu Çimento Sanayii A.Ş, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı yazılı açıklamada yıllık 1.000.000 ton klinker üretme kapasitesine sahip döner fırın yatırımı yapılacağını ve ilave bir çimento değirmeni kurulacağını belirtti...

1952'de çimento dağıtımını Sanayi odası yapacak iddiası! 

1952 yılında Ankara Sümerbank Umum Müdürlüğü'nde Karabük'teki demir işlerinin görülmesi için toplantı yapılmış. Toplantıda çimento dağıtımı işi de görüşülmüş.

1931'de çimento fiyatlarını düşürmek için adım atılmış!

Çimento fiyatları günümüzde olduğu gibi geçmişte de gündemin önemli konuları arasında yer almış. 1931 yılında çimento fiyatları düşürmek için bir adım atılmış. İşte ayrıntılar...

Garanti Bankası'ndan emeklilere muhteşem kampanya! Rakamı duyan Bankaya koştu

Emekli promosyonlarındaki rekabet tüm hızıyla sürüyor. Bankalar aracılığı ile üst üste açıklanan promosyon ödemelerinde Garanti Bankası son noktayı koydu. Promosyonların yanında kampanya ile beraber ilave ödemeler de yapıyor.

Fiyat artışlarına rağmen en ucuz çimento Türkiye'de!

Dünya ÇimenTO Birliği'ne göre; 2023 senesinde çimentoda küresel talep çoğalmayacak, fakat maliyet yükselişleri nedeni ile çimento fiyatları çift haneli artmayı sürdürecek. Dünya Çimento Birliği (WCA) Direktörü Emir Adıgüzel, artan fiyatlara rağmen en ucuz çimentonun Türkiye’de olduğunu belirtti.

Çimento sektörü 2020’de içerde ve dışarda büyüdü!

TÜRKÇİMENTO Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Saka, çimento sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu. Saka, çimento sektörünün 2020'de içerde ve dışarda büyüdüğünü dile getirerek, Türkiye’nin, Avrupa'nın en büyük, dünyanın 6. büyük çimento üreticisi olarak sınırlarına sığmadığını belirtti.

Çimento sektörü 2020'de yüzde 27,3 büyüdü!

Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği (ÇCSİB), 2020 yılı verilerine göre; çimento sektörü 2020'de yüzde 27,3 büyüme kaydetti. 

Türkiye'den 2020'de yaklaşık 1 milyar dolarlık çimento ihracı!

Türk Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Tamer Saka yaptığı açıklamada, "Türkiye'de yaklaşık 25-26 oyuncumuz var ve bütün oyuncularımızın işlettiği 60'ya yakın tesisi var. Bu rakamlar bizi dünyadaki önemli çimento oyuncularından biri yapıyor." diye konuştu.

Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi'nde çimento ve hazır beton sektörü de olmalı!

TÇMB Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Tamer Saka, çimento ve hazır beton sektörünün de Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi kapsamına alınması gerektiğini söyledi...

Balıkesir Yel Değirmeni Sosyal Tesisleri 2018'de tamamlanacak!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Yel Değirmeni Sosyal Tesisleri’ni 2018'de tamamlayacak.

En ucuz çimento Türkiye’de!

Dünya Çimento Birliği Başkanı Emir Adıgüzel, arz fazlası nedeniyle dünya genelinde en düşük çimento fiyatlarının Türkiye’de olduğunu söyledi.

Balıkesir Yel Değirmeni Sosyal Tesisi'nin temeli atıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçireceği Yel Değirmeni Sosyal Tesisinin temeli atıldı. Temel atma törenine Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur da katıldı.

Aydın Söke'de 500 milyon TL'lik çimento fabrikası yapılıyor!

Batı Anadolu Grubu, Söke’de büyük bir entegre tesis yatırımını hayata geçiriyor. Batısöke Çimento Fabrikası'nın toplam maliyeti 500 milyon TL'yi bulacak.

Gaziantep Kadıdeğirmeni 2. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'nde dava!

Mimarlar Odası Gaziantep Şubesi, Kadıdeğirmeni 2. Etap Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje alanı nazım ve uygulama imar planı revizyonuna dava açtı.

ilave çimento değirmeni bolu Haberi

ilave çimento değirmeni bolu


Bolu Çimento'dan yapılan açıklama şöyle:


07 Kasım 2013 tarihli Yönetim Kurulu toplantısında,  Ankara'da bulunan öğütme ve paketleme tesisimize, tahmini tutarı 75.000.000 EUR olan ve 2015 yılı içinde tamamlanması planlanan, yıllık 1.000.000 ton klinker üretme kapasitesine sahip döner fırın yatırımı yapılmasına ve ilave bir çimento değirmeni kurulmasına karar...