04 / 05 / 2024

İlçelerin gelecek vizyonu

İlçelerin gelecek vizyonu

Yapılan değerlendirme toplantılarına Kaymakamlar, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Başkanları, Özel İdare Yol ve Ulaşım Hizmetleri, İmar ve Kentsel iyileştirme Müdürleri ile şantiye personeli katıldı.

2024'te pasaport ücreti ne kadar olacak? Yüzde 58,46 zam kapıda!

Gelecek yıl pasaporta büyük zam geleceği ileri sürülüyor. Gelecek sene başında vergi, harç ve cezalara yapılacak zam oranı için belirleyici olan yeniden değerleme oranı yüzde 58,46 oldu. 

Ehliyet alacaklara kara haber! Yüzde 100 zam kapıda: 2024 yılında 20 bin liraya yükselecek! 

Ehliyet harçlarına 2024 yılında gelecek zamdan sonra sürücü kurslarında da zam bekleniyor. İddialara göre kurslar 2024 yılında 20 bin liraya yükselecek.

Turizm amaçlı konut kiralamalarda 100 gün sınırı TBMM gündemine gelecek!

Konutların turizm amaçlı kiralanmasında izin belgesi verilmesinden idari yaptırımlara kadar pek çok düzenlemeyi barındıran kanun teklifi gelecek günlerde Meclis'e sunulacak

Son dakika! ABD petrol fiyatı tahminini yükseltti!

ABD Enerji Enformasyon İdaresi (EIA), küresel petrol stoklarında beklenen azalmaya işaret ederek, bu yıl ve gelecek yıla ilişkin petrol fiyatı tahminini yükseltti.

Bu ülkede gelecek yıl içerisinde 28 bin şirketin iflas etmesi bekleniyor!

Son üç ayda 6 bin 342 şirketin iflas ettiği ülkede yaşanan yüksek faiz oranları ve artan borçlanma maliyetleri nedeniyle gelecek yıl içerisinde toplam 28 bin şirketin daha iflas edebileceği belirtildi.

BOTAŞ'tan Eylül doğalgaz tarifesi açıklaması geldi! Eylülde doğalgaza zam mı gelecek? 

BOTAŞ, eylül itibarıyla elektrik üretim amaçlı gazın satış fiyatında, sanayi kuruluşlarında ve mesken abonelerinin tarifesi ile ilgili açıklama yaptı. Eylül ayında doğalgaz faturalarına zam mı gelecek? Bu ay doğalgaza zam mı geliyor? İşte detaylar...

65 yaş aylığına ne kadar zam gelecek? Yaşlılık maaşı Temmuz'da tam bu kadar olacak!

Asgari ücrete Temmuz ayında yapılacak zamla beraber birçok kalemde ödenen maaşlar da yükselecek. Değişecek kalemlerden biri de yaşlılık maaşı olarak da bilinen 65 yaş aylığı. Peki 65 yaş aylığına ne kadar zam gelecek? 

İşte 27 Mart piyasa gündemi! Borsa, dolar ve altın fiyatları ne olacak? İşte gelecek hafta beklentileri…

Küresel pay piyasaları, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) para politikası kararları ve bankacılık sektöründeki endişelerin yatırımcıların odağında olduğu haftayı pozitif tamamlarken, gelecek hafta gözler yoğun veri gündemine çevrildi.

İslam Memiş ''9 yılın en zirvesi gelecek'' diyerek yatırımcıları uyardı! Buna yatırım yapan köşeyi dönecek

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten yatırımcılar için önemli bir açıklama geldi. Yatırımcılara ''9 yılın en zirvesi gelecek'' diyerek o yatırım aracını işaret etti.  Buna yatırım yapan köşeyi dönecek...

Gram altında asıl rekor şimdi belli oldu! O gün yeni zirve gelecek! 1.150 TL yanında sönük kalacak! Hemen bakın!

Gram altın, yeni yılın ilk işlem gününde de yukarı yönlü hamlelerine devam ediyor. Gram altın ne kadar olacak? sorusu araştırılırken, rekor rakam belli oldu.  O gün yeni zirve gelecek! 1150 TL yanında sönük kalacak! Hemen bakın!

Altın fiyatları için yıl sonu yorumu! Uzmanlar tek tahminde birleşti

Son dönemde artan altın fiyatlarıyla ilgili yeni gelişmeleri yatırımcılar merak ediyor. Yıl sonu gelecek seviye ise yatırımcıları heyecanlandırıyor. Uzman isimler yıl sonu tahminiyle ilgili konuştu. İşte tüm detaylar...

Emlak sektöründe beklentiler kötüleşti! İstanbul, yatırımcıların odağından çıktı!

Türkiye'nin de dahil olduğu Avrupa ülkelerinde gayrimenkul piyasaları artan inşaat maliyetleri, sermayeye erişimdeki sıkıntılar ve gerileyen kârlılıklarla gelecek için olumsuz bir görünüm veriyor. Avrupa kentleri arasında İstanbul yabancı yatırımcıların tercih sırasındaki düşüşüne devam ediyor...

Dünya Bankası'ndan altın yatırımcısını üzecek tahmin. Ons fiyatı bu yıl ve gelecek yıl düşecek

Dünya Bankası, Emtia Piyasaları Görünüm Raporu'nun Ekim 2022 sayısını "Pandemi, Savaş, Resesyon: Alüminyum ve bakır fiyatlarının itici güçleri" başlığıyla yayımladı.

İlçelerin gelecek vizyonu Haberi

İlçelerin gelecek vizyonu

Hizmetlerin daha verimli ve etkin bir şekilde sunulması için herkesin sorumluluk içinde hareket etmesinin önemine değinen Aygöl, "Ortak hedeflerin tespit edilmesi ve bu hedeflere doğru bir yol haritasının belirlenebilmesi için zemin oluşturulacağını düşündüğüm bu toplantıların İlçelerimizin gelecek vizyonunun oluşumuna önemli katkılar sağlayacaktır. Kaymakamlıklarımız, Köylere Hizmet Götürme Birliklerimiz, belediyelerimizle yan yana gelerek ilçe sorunlarımıza çözüm üretilmesi için kurumlar arası koordinasyonun sağlanarak bir çalışma takviminin oluşturulması, ihtiyaçların tespit edilerek ilimize özgü ekonomik çözümler üretmeliyiz, ilçelerimizde yürütülmekte olan ve planlama aşamasında bulunan projelerin çalışmaların konuşulması, tartışılmasının farkındalığı ve sahip çıkma hissiyatını artıracaktır."...