17 / 05 / 2024

İldan Yapı

İldan Yapı

İldan Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Lilişan İldan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 7 Eylül'de Avcılar, Merkez Mahallesi, Marmara Caddesi'nde kuruldu.

SGK'da EYT mesaisi! Borçlanma başvuruları için ek mesai yapılacak! Şu saatler arasında başvurunuzu yapabilirsiniz!

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) EYT için mesai yapacak. Borçlanma başvurularıyla ilgili bir açıklama yapan kurum SGK merkezlerinin yeni yıldan önce yoğunluk nedeniyle ek işlem yapacağını duyurdu. İşte başvuru yapılacak saatler…

Akbank ve Yapıkredi Bankası vatandaşların yardımına koştu! Şartları sağlayanlar anında 25.000 TL kredi alacak!

Yeni yıldan önce nakit ihtiyacı artanların imdadına bankalar koştu. Akbank ile Yapı Kredi yeni yıldan önce son ihtiyaç kredisi kampanyasını duyurdu. İşte, düşük faiz oranlarıyla verilen ihtiyaç kredisinin detayları...

İzmir'deki 20 yıldan eski binalar dönüştürülmeli!

Yapı Denetim Kuruluşları İzmir Şube Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akbaşak, 2000'den önce inşaat ruhsatı alınmış binalarda deprem sebebiyle risk olduğunu söyledi, bu tarihin bir milat olduğuna vurgu yaptı. Akbaşak, 20 yıldan daha eski binalar için kentsel dönüşüm çağrısı yaptı.

Ray Yol Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Ray Yol Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Marem İldan tarafından kuruldu. 

Afet konutlarının yapımı devam ediyor!

AFAD, afetlerde zarar görenler için konut inşa ediyor. 2018'de bin 80 aile konut sahibi oldu. İlk iki yıl herhangi bir ödemesi bulunmayan AFAD Afet Konutları'nın teslim edilmesinden sonraki üçüncü yıldan itibaren ödemeler aylık olarak yapılıyor.

Siltaş Yapı’dan yeni projesi için LifeX Konsepti!

40 yıldan fazla süredir gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Siltaş Yapı, ilk kez yeni projesi Siltaş Marina’da hayata geçireceği “LifeX Konsepti’’ ile bir evden öte komple bir yaşam alanı sunuyor.

Odaş Yapı'dan konkordato talebi!

20 yıldan fazla süredir inşaat sektöründe faaliyet gösteren Odaş Yapı, konkordato talebinde bulundu. Mahkeme, şirketin tedbir kararını kabul edip üç kişilik geçici konkordato komiseri heyeti atadı.

Mersin Si Yapı'dan 2017'de yüzde 100 büyüme hedefi!

Mersin'de altı yıldan beri yapı sektöründe faaliyet gösteren Si Yapı; konut, AVM, hastane, okul, yurt binası gibi yapıların mekanik tesisat uygulama işlerinin yanı sıra inşaat projeleri de gerçekleştiriyor

2017 Sur Yapı kampanyası hangi projelerde geçerli?

2017 yılının bir önceki yıldan daha iyi olacağı sinyallerini yepyeni bir konut kampanyası ile belirten Sur Yapı 9 projesi için ‘Olur Olur Bal Gibi Olur’ isimli kampanyasını başlattı. Peki 2017 Sur Yapı kampanyası hangi projelerde geçerli?

Türkeş Filik'e kaçak yapılaşmaya izin vermesi nedeniyle hapis cezası!

Kaçak yapılaşmaya izin verdiği gerekçesiyle mahkemelik olan Yumurtalık Belediye Başkanı Türkeş Filik hakkında 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezası isteniyor.

Bir yıldan kısa süreli kira sözleşmesi!

Kira sözleşmesi, taşınmaz malların kiraya verilmesi halinde mal sahibi ile kiracı arasında imzalanıyor. Peki, bir yıldan kısa süreli kira sözleşmesi yapılabilir mi? Bir yıldan kısa süreli kira sözleşmesi nasıl yapılır?

İldan Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İldan Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Lilişan İldan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 7 Eylül'de Avcılar, Merkez Mahallesi, Marmara Caddesi'nde kuruldu.

İzmir Narlıdere'deki kaçak yapılar hakkında son gelişme!

Sahipleri arasında CHP'lilerin de bulunduğu 10 kaçak yapıyı yıkmadığı belirtilen Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur hakkında 1 yıldan 3 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırlandı

İldan Yapı Haberi

İldan Yapı

İldan Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Lilişan İldan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 7 Eylül'de Avcılar, Merkez Mahallesi, Marmara Caddesi'nde kuruldu.


İldan Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; a. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat taahhüt  işleri yapmak ,resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi...