29 / 04 / 2024

Ilgın Kaymakamlığı Malmüdürlüğü satılık arsa

Ilgın Kaymakamlığı Malmüdürlüğü satılık arsa

Ilgın Kaymakamlığı Malmüdürlüğü Konya Ilgın'da yer alan 2 adet arsayı satıyor. Arsaların satışı 13 Ağustos 2014 tarihinde saat 14:00 ile 15:30 arasında yapılacak...

Akbank’ın genel müdürlük koltuğunda artık yeni bir isim oturacak!

12 yıldır Akbank'ta genel müdürlük yapan Hakan Binbaşgil yönetim kurulu başkanı yardımcısı olarak atanırken, bankanın yeni genel müdürü ise Cenk Kaan Gür oldu.

YKS günü Nüfus Müdürlükleri açık olacak! Hafta sonu sınav saatinde açık Nüfus Müdürlükleri bulabilirsiniz!

ÖSYM tarafından yapılacak olan YKS sınavında Nüfus Müdürlükleri’nin açık olacağı duyuruldu. TC kimlik kartını kaybeden veya nüfus cüzdanında fotoğraf bulunmadığı için sınava alınmama durumları olan kişiler Nüfus Müdürlükleri’ne başvurabilecekler. 

Nüfus Müdürlüğü’nden pasaport için kritik açıklama geldi! İşte detaylar!

İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından pasaport için kritik bir açıklama geldi. İşte detaylar!

Ucuz pasaport için son 20 gün! Nüfus Müdürlüğü'nden açıklama

Pasaport dahil kamuda pek çok hizmet ve değerli kağıda gelecek yüzde 122 zam öncesinde vatandaşların pasaport yenileme talebi patladı. Nüfus Müdürlüğü talebin 5 kat arttığına dikkat çekerek kimsenin mağdur edilmeyeceğini belirtti.

Ev alıp satacaklar dikkat! Tapu Genel Müdürlüğünden son dakika açıklaması geldi: Hiçbir geçerliliği yok!

Tapu ve Kadastro Genel Müdür Zeki Adlı'dan ev alıp satacak herkesi ilgilendiren son dakika açıklaması geldi. Adlı yaptığı açıklamada noterdeki sözleşmelerin geçerliliğinin olmadığını, satışların tapu müdürlüklerinde olması gerektiğini dile getirdi.

Konya Ilgın Belediyesi'nden tapu kolaylığı!

Ilgın Belediyesi, emlak alım ve satım işlemlerinde Tapu Müdürlüğü tarafından vatandaşlardan istenen "Emlak Rayiç Bedelleri" işlemlerini yeni bir yazılımla Ilgın Tapu Müdürlüğüne elektronik ortamda sundu.

Kuşadası'nda kentsel dönüşüm müdürlüğü açılacak!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen depremin Kuşadası'nda da oldukça hissedilmesi nedeniyle Kuşadası Belediyesi, ilçede kentsel dönüşüm müdürlüğü açacak. 

Kastamonu İl ve Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü binası bu ay açılacak!

Kastamonu Valisi Avni Çakır, İl ve Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü binasının bu ayın ortasında hizmet vermeye başlayacağını açıkladı.

Gemlik'te kentsel dönüşüm müdürlüğü kuruldu!

Bursa Gemlik Belediye Meclisi Şubat ayı Toplantısı düzenlendi. Toplantıda açıklamalarda bulunan Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan; “kentsel dönüşüm müdürlüğünü kurduk” dedi.

Avcılar'da kentsel dönüşüm müdürlüğü kurulacak!

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, “Hemşehrilerimizin bir tanesinin bile başka bir yere taşınmak zorunda kalmasını istemiyoruz” diye konuşarak Belediye Meclisi’nde Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü kurulması için çalışmaların başlanacağını söyledi.

Zeytinburnu Nüfus Müdürlüğü binasının nereye inşa edileceği belli oldu!

İstanbul'un Zeytinburnu ilçesi nüfus müdürlüğünün yeni binası, ilçede bulunan okul bahçesine yapılacak. Binanın inşaatı için 18 Haziran 2019'da ihale yapılacak.

Alkim Alkali Kimya genel müdürlük binasını satıyor!

Alkim Alkali Kimya'nın genel müdürlük binası 60 milyon TL bedelle satışa çıkarıldı. Satışın gerekçesi, şirket merkezinin başka bir yere taşınma planı olarak açıklandı...

Mudanya Malmüdürlüğü'nden 5.3 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Mudanya Malmüdürlüğü, Bursa İli Mudanya İlçesi, Trilye Mahallesi ve Güzelyalı Mahallesi'nde yer alan 5 arsayı toplamda 5 milyon 350 bin TL bedel ile satışa çıkardı.

Ilgın Kaymakamlığı Malmüdürlüğü satılık arsa Haberi

Ilgın Kaymakamlığı Malmüdürlüğü satılık arsa

Ilgın Kaymakamlığı Malmüdürlüğü Konya Ilgın, Ilıca Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı 4.714.236 TL bedelle satışa çıkardı. Açık teklif usulüyle satışı yapılacak olan arsa niteliğineki taşınmazlar 13 Ağustos 2014 tarihinde saat 14:00 ile 15:30 arasında ihaleye çıkacak.


İhaleye iştirak edecek kişilerin, en geç yukarıda yazılan ihale saatine kadar Komisyon Başkanlığı'na ulaşması gerekiyor. Taşınmazlar satışı Ilgın Malmüdürlüğü Milli Emlak Servisi Odasında yapılacak.


İhale İlanı


KONYA VALİLİĞİ ILGIN KAYMAKAMLIĞI MALMÜDÜRLÜĞÜNDEN;


Satılmasına karar verilen taşınmazın, cinsi, kıymeti, adedi, önemli özellikleri


TAŞINMAZIN


Özellikleri: Konya ili Ilgın İlçesi Ilıca Mahallesi Tülüce Mevkiinde yer alan 2 adet arsa Ilgın Kaymakamlığı Malmüdürlüğü tarafından 4.714.236 TL bedelle satılacaktır.


Kıymeti: 4.714.236 TL


Pafta: L27B23B23C


Ada: 254


Prsel: 429/431


İmar Durumu: Termal Turizm Alanı


Hazine Hiissesi: Tam


Yüzölçümü: 50.018,23/43.181,26


1 - Yukarıda özellikleri belirtilen taşınmaz malların satışı, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45....