07 / 05 / 2024

ilginç tasarımı olan evler

ilginç tasarımı olan evler

İsveç'in Kalmar şehrindeki bu satılık eve dışarıdan bakıldığında her şey olağan gibi görünüyor... Evin içine girdiğinizde karşılaştığınız manzara ise büyüleyici... Peki siz bu evde yaşamak ister miydiniz?

Fiat'tan 4 yeni SUV! Fiat yeni tasarım harikası modellerini görücüye çıkardı!

Otomotiv alanında devrim niteliğinde tasarım haberi Fiat'tan geldi. Fiat yeni 4 muhteşem modeli ile piyasadaki yerini alıyor. Tasarım harikası olan bu modeller son teknoloji ile yapıldı. İşte Fiat'ın yeni modelleri.

Samsung Galaxy S24 ve S24 Plus: Yeni tasarım ve özellikler hakkında sızıntılar!

Samsung'un son amiral gemisi modeli olan Galaxy S24'ün tasarımı sonunda gün yüzüne çıktı. Yeni Galaxy S24, iPhone'a benzeyen zarif bir tasarımla karşımıza çıkacak.

SsangYong Korando 2023: Yenilenen Tasarımı ve Güçlü Motor Seçenekleriyle Dikkat Çekiyor!

Yeni SsangYong Korando, keskin ve sportif hatlara sahip olan dış tasarımıyla göz alıcı bir görünüm sunuyor. Peki, SsangYong Yeni Korando fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Samsung Galaxy A14 5G’nin tasarımı sızdırıldı! İşte ifşa olan tüm detaylar..

Samsung Galaxy A14 5G'nin tasarımını gözler önüne seren yüksek kaliteli render görselleri ortaya çıktı. İşte detaylar...

Trabzon Ganita-Faroz Sahil Bandı Kentsel Tasarım Projesi için imzalar atıldı! 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin en büyük projelerinden biri olan Ganita-Faroz Sahil Bandı Düzenlemesi Kentsel Tasarım Projesi için imza töreni düzenlendi.

Mod Tasarım'dan 4 milyon TL’lik ofis ve müşteri deneyimi!

Yenilikçi ve modern yaklaşımı ile her gün gelişmekte olan dünyada ofislere nitelik kazandırarak insan odaklı tasarımları ile sektörün yön belirleyici firmaları arasında yer alan Mod Tasarım; Ofiste Her Şey'i 2021 yılında hizmete açacak. 

Mod Tasarım, Ofiste Her Şey’i tanıtmaya hazırlanıyor!

Yenilikçi ve modern yaklaşımı ile her gün gelişmekte olan dünyada ofislere nitelik kazandırarak insan odaklı tasarımları ile sektörün yön belirleyici firmaları arasında yer alan Mod Tasarım; Ofiste Her Şey’i tanıtmaya hazırlanıyor.

Trabzon Vakfıkebir Millet Bahçesi tasarımıyla dikkat çekiyor!

36 şehirde 7 milyon 403 bin metrekarelik alanda 97 millet bahçesi projesi yürüten TOKİ, 18 projenin ihalesini gerçekleştirerek yapımına başladı. Yeni uygulamalardan biri olan Trabzon Vakfıkebir Millet Bahçesi projesi Karadeniz'in doğasıyla uyumlu tasarımıyla dikkat çekiyor...

Stonelıne Fuar Stand Tasarımı Öğrenci Yarışması 2020’de!

Stonelıne Fuar Stand Tasarımı Öğrenci Yarışması’nı düzenleyecek olan Stoneline, farklı disiplinlerden öğrencileri doğal taş ve mermer konusunda yeni ve yenilikçi fikirler üretmeye davet ediyor…

Kale Grubu, Karaköy'deki binasını sanat tasarım merkezine dönüştürdü! 

Kale Grubu ilk genel merkezi olan Karaköy'deki binasını, İSTKA'nın desteğiyle Kale Tasarım ve Sanat Merkezi'ne dönüştürdü. Kale Grubu Başkanı ve Üst Yöneticisi (CEO) Zeynep Bodur Okyay, merkezin açılışı töreninde konuştu.  

Cami Tasarımı Fikir Yarışması'nın ödülleri sahiplerini buldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İller Bankası ve Diyanet İşleri Başkanlığınca düzenlenen “Cami Tasarımı Fikir Yarışması”nın ödülleri sahiplerini buldu. İlk kez düzenlenen yarışmada iki kategoride birinci olan gençlere toplam 200 bin TL ödül verildi. 

Tabanlıoğlu Mimarlık Londra Tasarım Bienali’nde Türkiye’yi temsil ediyor!

Tabanlıoğlu Mimarlık “housEmotion” enstalasyonu ile 4-23 Eylül 2018 tarihleri arasında düzenlenecek olan 2018 Londra Tasarım Bienali’nde Türkiye’yi temsil edecek.

Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması sonuçlandı!

DASK Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması’nın büyük heyecana sahne olan finalinin ardından ödüller 8 Mayıs’ta yapılan törenle sahiplerini buldu. Dokuz Eylül Üniversitesi, birinci oldu. 

ilginç tasarımı olan evler Haberi

ilginç tasarımı olan evler

İsveç'in Kalmar şehrindeki bu satılık eve dışarıdan bakıldığında her şey olağan gibi görünüyor...



Evin içine girdiğinizde karşılaştığınız manzara ise büyüleyici...



Satılması için konulan emlak sitesinde birden öne çıkan ev sitenin reklam unsuru haline bile gelmiş. Öyle ki komisyoncu firma “Şimdiye kadar web sitesinde 60,000’den fazla tıklandı, bu bir tür rekor” diyor.



Peki siz bu evde yaşamak ister miydiniz?