29 / 04 / 2024

İlhan Berke Ev Ziyareti

İlhan Berke Ev Ziyareti

İlhan Berk'in şiirleri, resimleri, kitapları, defterleri ve özel eşyaları ilk kez Bodrum dışına çıktı. Ahmet Berk, usta şairin Bodrum’daki üç katlı evinin, dünyanın dört bir yanından gelecek sanatçılara ve yazarlara açılacağı haberini verdi

Pınar ve İlhan Sabancı bu yaz Bodrum'dan ev kiralamayacak!

Her yaz Bodrum’dan ev kiralayan Pınar ve İlhan Sabancı çifti, bu yazı kendi evlerinde geçirmeye karar verdi...

İlhan Sabancı 3.5 milyon dolara ev aldı!

İlhan Sabancı, ailesinin Bodrum Hebil Koyu'ndaki villasına çok yakın bir siteden ev aldı.

Ankara gayrimenkul satışlarında başarıyı yakaladı!

TÜGİAD Ankara 10. Dönem Yönetim Kurulu ve Üyeleri, MÜSİAD Ankara’yı ziyaret etti. MÜSİAD Ankara Başkanı İlhan Erdal ev sahipliğinde düzenlenen ziyarette,  Ankara’nın inşaat sektöründeki başarısı konuşuldu. 

Türkiye'de günlük kiralanan ev sayısı artıyor!

Dünya Gazetesi köşe yazarlarından Leyla İLHAN, bugünkü yazısında Türkiye'deki günlük ev kiralama verilerini değerlendirdi. İşte, Leyla İLHAN'ın yazısı...

Türk insanı nasıl kolayca ev sahibi olabilir?

Dünya Gazetesi Ekonomi yazarı Leyla İLHAN, bugünki köşesinde ''Türk insanı nasıl kolayca ev sahibi olabilir'' başlıklı yazısına yer verdi ve gayrimenkul sektörünü değerlendirdi. İşte, Leyla İLHAN'ın yazısı..

Konya'daki bütün emekliler ev sahibi olacak!

Türkiye Emekliler Derneği Konya Şube Başkanı Gülhan Çağlar, TOKİ Başkan Yardımcısı Sami Er ile görüştüğünü ve Sami Er'in derneğe kayıttı bütün emeklileri ev sahibi yapacaklarını söylediğini bildirdi.

MARYAP, Altın Şehir projesini İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı'nda tanıttı!

Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) İnterteks Fuar Alanında İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı düzenledi. MARYAP A.Ş. fuarda, Donanma Mahallesi İlhan Tuğba Caddesi ve Anafartlar Caddesi arasındaki arazi üzerine kurulu Altın Şehir projesini tanıttı.

Küçük Ağa Hayat Tepe'den ev aldı!

ÖZAK GYO'nun üçgen mimari özelliğine sahip Hayat Tepe projesi bundan böyle bir yıldıza ev sahipliği yapacak. Kanal D'nin sevilen dizilerinden 'Küçük Ağa'nın minik yıldızı Emir Berke Zincidi, tamamen kendi birikimiyle ilk yatırımını Hayat Tepe'de yaptı.

Küçük Ağa Emir Berke Zincidi Bayrampaşa Özak Hayat Tepe'den ev aldı!

Küçük Ağa Emir Berke Zincidi Bayrampaşa Özak Hayat Tepe'den ev aldı. Kanal D’nin sevilen dizisi ‘Küçük Ağa’nın ‘Mehmetcan’ karakterini canlandıran çocuk yıldızı Emir Berke Zincidi, ilk yatırımını ‘Hayat Tepe’de gerçekleştirdi.

Ev sahipleri kiracıları el üstünde tutuyor

TOKİ ve toplu konut yapı kooperatifleri eliyle son yıllarda konut sayısının önemli ölçüde artmasıyla seçmeşansları artan kiracılar, ev sahipleri tarafından el üstünde tutulmaya başlandı.

Mecbur kalmadıkça ev taşımayın

Prof. Dr. Nuri Bilgin, ev değiştirmenin sanıldığı gibi sadece adres değişikliği olmadığını, insanların yaşam biçimleri ve alışkanlıklarını da değiştirmek manasına geldiğini söyledi

Woodland Regency'den ev alanın serası oluyor!

Bodrum'da inşa dilen ve yüzde 60'ı tamamlanan Woodland Regency'den ev alanların 20 metrekarelik hobi bahçesi de olacak

Tiyes Evleri'nde 99 bin TL'ye! Ev alana otomobil hediye!

Gürpınar'da inşa edilen Tiyes Evleri'nde konut fiyatları 99 bin TL'den başlıyor, ev alana araba hediye ediliyor...

İlhan Berke Ev Ziyareti Haberi

İlhan Berke Ev Ziyareti

Usta şair İlhan Berk'in şiirleri, resimleri, kitapları, defterleri, çalışma odası, fotoğrafları, giysileri ve özel eşyaları ilk kez Bodrum dışına çıktı. Bursa Nilüfer Belediyesi Nazım Hikmet Kültürevi'nde açılan “İlhan Berk'e Ev Ziyareti” adlı sergi, Necatigil'in deyişiyle şiirimizin ‘uç beyi' İlhan Berk'in dünyasına bir kapı aralıyor.


Yazmayı kendisi için bir cehennem olarak tanımlayan usta şair İlhan Berk (1918–2008) şöyle devam eder: “Yeryüzü, bu en büyük kitap, hep yazılmalıdır. Sözcükler, sevgili sözcükler yerlerinden oynatılmalıdır, yeni bir yaşam adına.” Necatigil'in deyişiyle şiirimizin ‘uç beyi' Berk'in şiirleri, resimleri, kitapları, defterleri, çalışma odası, fotoğrafları, giysileri ve özel eşyaları ilk kez Bodrum dışına bir sergiyle çıktı. Bursa Nilüfer Belediyesi Nazım Hikmet Kültürevi'nde açılan ve küratörlüğünü şairin oğlu Ahmet Berk ve Gonca Özmen'in üstlendiği “İlhan Berk'e Ev Ziyareti”...