24 / 05 / 2024

İlimtepe Konutları yeni proje

İlimtepe Konutları yeni proje

Toplam 10 bin 706 metrekare arsa alanına yayılan proje Adana'nın Sarıçam ilçesine bağlı Sofulu'da yükseliyor. İlimtepe Konutları Sarıçam projesinde 3 bin adet daire yer alacak.

TOKİ Körfez İlimtepe'de son dakika müjdesi: 1.3 milyar TL'ye inşa edilecek! Sözleşme imzalandı! 

Geçtiğimiz 2 seneden bugüne, ihaleye çıkan ancak çeşitli nedenlerle ihalesi iptal edilen ve daha önce artan maliyetler nedeniyle müteahhidin iş bıraktığı TOKİ İlimtepe Konutlarında bir son dakika gelişmesi yaşandı. Proje için imzalar atıldı. İşte ayrıntılar... 

Şanlıurfa'daki deprem konutları yeni yılda teslim edilecek!

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak yaptığı açıklamada Şanlıurfa'daki deprem konutlarının yeni yılda sahiplerine teslim edileceğini söyledi.

Kentsel dönüşümde 4.5 yıllık çalışmanın sonuna gelindi! 534 konut teslim ediliyor!

Kocaeli, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Barbaros Mahallesi'ndeki kentsel dönüşümü ve İlimtepe konutları hakkında bilgi verdi. 4.5 yıllık çalışmanın sonuna geldiklerini belirten Başkan Şener, konutların teslimlerinin yapılacağını açıkladı. İşte detaylar...

Avrupa Konutları Yenimahalle nerede? Avrupa Konutları Bağcılar fiyat listesi!

Avrupa Konutları Yeni Mahalle nerede sorusunun yanıtı ve Avrupa Konutları Bağcılar fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte proje ile ilgili merak edilen detaylar...

Atabek Konutları yeni proje!

Atabek Konutları projesi Silivri'de hayata geçiriliyor. Projede lansman dönemine özel olarak yüzde 5 indirim sunuluyor...

Kartal Wings'te son satışlar! Yüzde 15’e varan indirim!

Okul, hastane, alışveriş merkezleri, iş merkezleri, denize yakın ve adalar manzaralı, Marmaray ve diğer toplu ulaşım aksları ile İstanbul’un yaşam kalitesinin yüksek olduğu Kartal'da konumlanan Kartal Wings’teki son konutlar yeni sahipleri ile buluşuyor.

Sofulu İlimtepe Konutları teslim tarihi!

Sofulu İlimtepe Konutları teslim tarihi haberimizde yer alıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Sofulu İlimtepe Konutları güncel fiyat listesi!

Sofulu İlimtepe Konutları güncel fiyat listesi  haberimizde yer alıyor. Projedeki toplam konut sayısı 172.

Sofulu İlimtepe Konutları fiyat listesi!

Sofulu İlimtepe Konutları fiyat listesi haberimizde yer alıyor. 1+1'den 3+1'e kadar daire tiplerine yer verilen proje Adana  İmar İnşaat imzasını taşıyor. 

Sofulu İlimtepe Konutları nerede? Güncel fiyat!

Sofulu İlimtepe Konutları nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Adana İlimtepe Konutları güncel fiyat!

Adana İlimtepe Konutları güncel fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 172 adet konut bulunuyor.

Adana İlimtepe Konutları'nda 99 bin TL'ye!

Adana Sarıçam'da hayata geçirilen İlimtepe Konutları'nda satışlar devam ediyor. Projede en düşük konut fiyatı 99 bin TL olarak belirlendi.

TOKİ Nusaybin Konutları yeni yılda teslim edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca, Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör mağdurları için TOKİ'ye yaptırılan konutların inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 

İlimtepe Konutları yeni proje Haberi

İlimtepe Konutları yeni proje

Adana Büyükşehir Belediyesi ve Yeni Adana İmar A.Ş. tarafından hayata geçirilen proje toplam 10 bin 706 metrekare arsa alanına yayılıyor. Projede fiyatlar daire tiplerine bağlı olarak değişiyor.


Yaklaşık 3 bin adet daireden meydana gelen projenin ilk etabında 156 adet konut satışa çıkarılıyor. Proje Adana'nın Sarıçam ilçesine bağlı Sofulu'da yükseliyor. 


Sosyal alan seçeneklerine göre projede basketbol sahası, çocuk oyun alanları, yeşil alanlar, yürüyüş yolları, açık ve kapalı otoparkı, açık yüzme havuzu, spor alanı yer alıyor.


Ödeme koşulları kapsamında yüzde 25 peşinat ödendiğinde, kalan bedel için Halk Bankası'ndan konut kredisi kullanılabiliyor ve 120 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.


İlimtepe Konutları Sarıçam projesinde 1+1 daire fiyatları 99 bin TL ile 115 bin TL,2+1 daire fiyatları 129 bin TL ile 159 bin TL, 3+1 daire fiyatları 169...