06 / 05 / 2024

ılın Çatı Sistem Bileşeni

ılın Çatı Sistem Bileşeni

ÇATIDER Başkanı “Yılın Çatı Kaplama Malzemesi” ve “Yılın Çatı Sistem Bileşeni” ödüllerini verdi...

İBB Sultangazi projesinin temeli bugün atılıyor! 448 yeni konut geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Sultangazi'deki 448 konutluk yeni projesinin temeli bugün atılacak. İşte KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un konu ile ilgili paylaşımı ve proje ile ilgili detaylar...

Karabük Demir ve Çelik Fabrikası'nın temeli 1937 yılında atılmış!

Karabük Demir ve Çelik Fabrikası'nın temel atma töreni 3 Nisan 1937 yılında atılmış.

Eyüpsultan'da 6 bin 500 konutluk yerinde dönüşüm projesinin temeli yarın atılıyor!

Eyüpsultan'da saçak parseller olarak adlandırılan Akşemsettin, Çırçır, Yeşilpınar ve Karadolap Mahalleleri'nde bulunan 6 bin 500 konut için “Yerinde Dönüşüm” adıyla kentsel dönüşüm projesinin temeli yarın atılacak. 

2023 yılının ilk sekiz ayında güçlü kiralama performansı! ECE Türkiye 152 sözleşmeye imza attı!

Alışveriş merkezi yönetimi, proje geliştirme, kiralama, mimari ve konsept planlama, bütçeleme ile finansal ve hukuki hizmetlerin tümünü aynı çatı altında sunan ECE Türkiye,  2023 yılının ilk sekiz ayında güçlü bir kiralama performansı sergiledi.

Otomotiv üretimi yılın ilk yedi ayında yüzde 18 arttı!

Türkiye otomotiv sanayisine yön veren 13 üyesiyle sektörün çatı kuruluşu olan Otomotiv Sanayii Derneği (OSD), 2023 yılının ocak-temmuz dönemine ait üretim ve ihracat adetleri ile pazar verilerini açıkladı.

2023 yılının en çok kazandıran yatırım aracı gümüş mü olacak? Altının pabucu dama atılıyor! Yatırımcılar hemen bakın!

Emtia uzmanı Haluk İzzet Mutlu 2023 yılının en çok kazandıran yatırım aracının gümüş olabileceğini belirtti. Altının pabucu dama mı atılıyor! Altın ve gümüş yatırımcıları baksın, iste son dakika gümüş yorumu...

Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı'nın temeli bugün atılıyor! Ankara-Kayseri Hızlı Tren Hattı ne zaman tamamlanacak?

Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı'nın temeli bugün atılıyor. Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı'yla Ankara-Kayseri arası 2 saate düşecek. Peki Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı ne zaman açılacak? İşte Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı'yla ilgili merak edilenler...

KİPTAŞ Güngören projesinin temeli yarın atılıyor!

Sosyal konut ve kentsel dönüşüm projelerine öncülük eden KİPTAŞ, Güngören'de hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesinin temelini yarın atıyor.

KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler projesinin temeli yarın atılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ tarafından Tuzla Aydınlı'da inşa edilen Aydınlık Evler Projesi'nin temeli yarın atılıyor.

KİPTAŞ Bağcılar dönüşüm projesinin temeli yarın atılıyor!

İBB iştiraki KİPTAŞ tarafından İstanbul'un Bağcılar ilçesi Kirazlı Mahallesi'nde start verilen kentsel dönüşüm projesinin temeli yarın atılıyor.

Manisa'da inşaatın çatısından düşen işçi yaşamını yitirdi!

Manisa Şehzadeler Karaağaçlı Mahallesi'nde inşaatın çatısından düşen işçi yaşamını yitirdi...

Peker Holding 2021 yılını atılım yılı ilan etti!

Peker Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Peker yaptığı açıklamada, “GYO’ların yurtdışı yatırımlarıyla ilgili son SPK tebliği bizim gibi şirketlere büyük bir moral verdi. Bu kapsamda 2021 bizim için atılım yılı olacak” dedi.

İzmit Çınar Evler'in temeli bugün atılıyor!

KİPTAŞ'ın İstanbul dışında hayata geçirdiği ilk proje olan İzmit Çınar Evler Projesi’nin temeli bugün atılıyor.

ılın Çatı Sistem Bileşeni Haberi

ılın Çatı Sistem Bileşeni


Çatı&Cephe Dergisi tarafından bu yıl ikincisi organize edilen Çatı ve Cephe Malzemeleri Ödülleri’nin ödül töreni 25 Nisan Perşembe günü Yapı İstanbul Fuarı’nda gerçekleştirildi. Törende, ÇATIDER Başkanı M. Nazım Yavuz, “Yılın Çatı Kaplama Malzemesi” ve “Yılın Çatı Sistem Bileşeni” ödüllerini sahiplerine takdim etti.  


Işıklar İnşaat Malzemeleri Padova Kiremit adlı ürünü ile “Yılın Çatı Kaplama Malzemesi” ödülünü, ACO Yapı Malzemeleri ise ACO Spin Serisi Çatı Süzgeci ürünü ile “Yılın Çatı Sistem Bileşeni” ödülünü ÇATIDER Başkanı M. Nazım Yavuz’dan aldı.


 Tören sonrasında konuşan ÇATIDER Başkanı, “Sektörümüzün motivasyonu ve iyi işlerin takdiri açısından böyle ödül törenleri çok önemli. Ben de ÇATIDER Başkanı olarak bu organizasyonun içerisinde yer almaktan dolayı çok mutluyum. Ödüle layık görülen tüm firmalarımızı ve ödül törenini düzenleyerek sektörümüze katkı sağlayan Çatı&Cephe...