10 / 05 / 2024

ilk 5 gayrimenkul yatırım ortaklığı arasına girmeyi hedefliyor

ilk 5 gayrimenkul yatırım ortaklığı arasına girmeyi hedefliyor

Çağlayan, Seyrantepe ve Basın Ekspres Yolu üzerindeki projeleriyle yatırımlarına başlayan Nurol GYO, 2015 yılına kadar ilk 5 gayrimenkul yatırım ortaklığı arasına girmeyi planlıyor. Şirket, küçük yatırımcıları çekmeyi hedefliyor...

Dolar milyarderleri listesinde sürpriz: İstanbul, Avrupa'da ilk 5'te!

Çin merkezli ekonomi platformu Hurun Report'un merakla beklenen 'Küresel Zenginler Listesi' verileri açıklandı. Söz konusu verilere göre dünyada en çok dolar milyarderi New York ve Londra'da yaşıyor. Türkiye ise bu sene ilk defa dünyada 26, Avrupa'da ise ilk 5'e girdi.

Milli Emlak'tan Konya'da yüzde 20 indirimle 5 gayrimenkul!

Akören Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği Konya'da yer alan 5 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış ihalesi 22 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Milli Emlak yüzde 20 indirimle 5 gayrimenkul satacak!

Manisa, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Manisa'daki 5 gayrimenkulü satışa çıkardı. Satış ihaleleri 7 Aralık tarihinde yapılacak.

2023'ün ilk 5 ayında 7 bin 914 şirket kapandı! 

TOBB verilerine göre, MAyıs 2023'te 2 bin 79 şirket daha kapandı ve senenin ilk 5 ayında toplam 7 bin 914 şirket kepenk indirmiş oldu. 

Makine ihracatı 2023’ün ilk 5 ayında yüzde 11,7 arttı!

MAİB, makine ihracatının 2023’ün ilk 5 ayında yüzde 11,7 arttığını paylaştı. MAİB tarafından paylaşılan makine imalat sanayi konsolide verilerine göre, 2023 yılı ocak-mayıs döneminde Türkiye’nin serbest bölgeler dâhil toplam makine ihracatı yüzde 11,7 oranında artarak 11,7 milyar dolar oldu.

Çarşamba Belediyesi 5 gayrimenkul satacak!

Samsun İli Çarşamba Belediye Başkanlığı, Çarşamba'da yer alan 5 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu ihale 27 Aralık tarihinde yapılacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İlk 5 bin konutun temelinin atılacağı tarihi açıkladı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TOKİ’nin başlattığı "(İlk Evim İlk İşyerim) Projenin 5 bin konutluk ilk etabının temelini 25 Ekim'de atıyoruz" diyerek müjdeyi verdi. Sosyal Konut projesine başvuru sayısı şimdiden 5 milyona dayandı.

Türkiye’de son 6 ayda 10 bin yabancı şirket! İlk 5 ülke dikkat çekti

Türkiye’de yılın ilk yarısında toplam sermayesi 5,4 milyar lirayı bulan 9 bin 828 yabancı ortaklı şirket kuruldu.

Türkiye, dünya inşaat malzemeleri ihracatında ilk 5'te yer aldı!

Türkiye dünya inşaat malzemeleri ihracatında ilk 5'te yer aldı.  Geçen yıl 30,83 milyar dolarlık inşaat malzemesi ihraç eden Türkiye, en çok inşaat malzemesi ihracatı yapan ülkeler arasında 5. oldu.

O Büyükşehir Belediyesi 20 ay taksitle 5 gayrimenkul satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Erzurum'da yer alan 5 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedelleri 9 milyon 854 bin 292 TL'den başlarken, geçici teminat bedelleri ise 295 bin 629 TL'den başlıyor. İşte detaylar...

Gölbaşı Belediyesi'nden büyük fırsat! Ankara'da KDV'den muaf 5 gayrimenkul satıyor! 

Ankara İli Gölbaşı Belediye Başkanlığı, Ankara Gölbaşı'nda yer alan 5 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Yollarda elektrikli şarj istasyonu kuracak 5 firma belli oldu! Türkiye'de bir ilk olacak

Benzinli ve dizel otomobillerin yollardan çekilmesine kısa bir süre kaldı. Artık yollarda benzin ya da mazot almak için benzin istasyonlarına uğrama dönemi sona erecek. Yollar şarj istasyonlarıyla donatılacak. Türkiye'de şarj istasyonu kuracak ilk 5 firma açıklandı.

Ankara Büyükşehir 5 gayrimenkul satıyor! 1.2 milyon TL'den başlayan fiyatlarla!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çubuk ilçesi Yazır Mahallesi'nde yer alan 5 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 17 Mart tarihinde gerçekleştirilecek.

ilk 5 gayrimenkul yatırım ortaklığı arasına girmeyi hedefliyor Haberi

ilk 5 gayrimenkul yatırım ortaklığı arasına girmeyi hedefliyor

Çağlayan, Seyrantepe ve Basın Ekspres Yolu üzerindeki yaptığı yatırımlarla sıralamada 23’üncülükten 8’inciliğe gelen Nurol GYO, 2015 yılına kadar ilk 5 gayrimenkul yatırım ortaklığı arasına girmeyi hedefliyor. Nurol GYO küçük yatırımcıyı da çok önemsiyor. Şirket, şuanda 10'dan fazla yatırım üzerinde...