10 / 05 / 2024

İlk etapta 6.500 bina yıkılıyor

İlk etapta 6.500 bina yıkılıyor

Erdoğan Bayraktar kentsel dönüşüm takvimini açıkladı. Buna göre binalara ilk kepçe 5 Ekim'de vurulacak. 35 ilde 6 bin 500 bina yıkılacak

Atatürk Orman Çiftliği'ndeki 3 dönümlük alan Samsat Belediyesine 6.500 TL'ye kiralandı iddiası Meclis'te!

arazinin aylık 6 bin 500 TL'ye kiralanmış olması Meclis gündemine taşındı. CHP Ankara Milletvekili Semra Dinçer, konuyla ilgili sorular yöneltti. İşte ayrıntılar...

Arçelik geniş hacimli buzdolaplarında 6.500'TL'ye varan indirim fırsatı!

Arçelik ekim ayına özel geniş hacimli buzdolaplarında 6.500'TL'ye varan indirim fırsatı ile müthiş bir kampanya sunuyor. Bu kampanya 1-15 Ekim 2023 tarihleri arasında geçerli olacak. Kampanyaya 74 cm ve üzeri genişlikteki Buzdolaplarında geçerlidir.

Borsa rekora doymuyor! BIST 100 endeksi, 6.500 puan sınırını aştı!

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, rekor kırmayı sürdürerek 6.500 puan sınırını aştı.

A101’de robot süpürge 6.500 TL’ye, rondo 250 TL’ye, dik süpürge 3800 TL’ye düştü!

A101 yeni indirimli ürünler kataloğunu resmi internet sitesinden paylaşırken, 11 Mayıs 2023’te robot süpürge 6.500 TL’ye, rondo 250 TL’ye, dik süpürge 3800 TL’ye düştü İşte A101 fiyat listesi 11 Mayıs 2023...

O banka emekli promosyonunda sınırları zorladı! Zirveye oturmak için öyle bir rakam verecek ki: Daha önceki rakamları solda sıfır bıraktı!

Emeklilerin yakından takip ettiği banka promosyonlarına bir yenisi daha eklendi. İlk etapta EYT'li olarak 2 milyon 500 bin kişi emekli olmaya hazırlanırken o bankadan öyle bir kampanya geldi ki promosyon rakamı rekor kırdı. İşte, o rakamı görenleri ağzı açık kaldı.

Evini Vestel'le şenlendirmek isteyenler bu kampanya kaçmaz! 6.500 TL değerinde indirim! 20 Ocak 2023 fiyat listesi

Vestel tarafından seçili ürünlerde 2'li alımda 3.250 TL ya da 4'lü alımda 6.500 TL'ye varan İndirim kampanyası evinizi şenlendiriyor.

Alışverişlerde yeniden dönem! Artık oraya gidip indirimli olarak ürün alabileceksiniz

Türkiye'de alışveriş konusunda yeni bir dönem başlıyor. KoopBakkal Projesi'nin Aralık 2022 itibarıyla ilk etapta 6 ilde başlatılacağını belirten Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Hüseyin Aydın, bu illerin Trabzon, Sakarya, Yozgat, Tokat, Konya ve Ankara olduğunu aktardı.

Darphane'nin altınları Borsa İstanbul'da işlem görmeye başladı!

Darphane Altın Sertifikaları, Borsa İstanbul Pay Piyasası Emtia Pazarı’nda işlem görmeye başladı. İlk etapta 5 ton olmak üzere, 995 saflıkta, 500 milyon adet sertifika Borsa İstanbul’da arz edilirken yatırımcılar fiziki olarak da altını teslim alabilecekler.

Ucuz gıda daha çok kişiye ulaşacak! Tarım Kredi ürünleri artık bakkallarda da satılabilecek

Tarım Kredi Kooperatifi ürünlerinin KOOP Market adı altında bakkallarda da satılma projesi için protokol imzaları atıldı. İlk etapta 6 şehirde hayata geçirilecek olan projede artık Tarım Kredi ürünleri KOOP Market adı altında bakkallarda üstelik aynı fiyattan satılacak.

Samsung eski telefonunuzu 6.500 TL’ye yeniliyor! İşte kampanya koşulları..

Samsung markası bünyesinde yer alan Samsung Week indirim ve kampanyalarına devam ediyor. Bu kampanyalardan biri de telefon değiştirme oldu. Eski telefonunuzu Samsung markasının Galaxy Z Fold4 modeline toplamda 6.500 TL yenileme indirimi sunuyor. Nasıl mı? İşte kampanya koşulları..

En az ilkokul mezunu, KPSS şartsız 6.500 bin TL maaşla personel alınacak!

İş arayan vatandaşlar İŞKUR personel alımı ilan sayfasına yönelik detayları merakla takip eidyor. İŞKUR KPSS şartlı veya şartsız olmak üzere 6.500 liradan başlayan maaş ile işçi alımı yapıyor. Peki İŞKUR iş başvurusu nasıl yapılıyor?

Milyonların cebini ilgilendiren 5 düzenleme geliyor

İlk etapta kamuya maliyeti 56 milyar lirayı bulan 2 önemli adımın atılması için yasal düzenleme yapılacak. KYK borcu olan gençlerin ve fatura borçları icralık olan 6 milyon kişinin gözü kulağı Meclis'ten geçecek torba yasada.

Polis maaş promosyonu 50 bin TL mi oluyor? 2022 EGM polis maaş promosyonu ne zaman açıklanacak? 

Polis maaş promosyonu gündemdeki sıcaklığını koruyor. İlk etapta Vakıfbank tarafından Emniyete sunulan 18 bin liralık rakam polisler tarafından kabul edilmedi. Peki 2022 polis memur promosyonu ne kadar olacak? İşte merak edilen detaylar...

İlk etapta 6.500 bina yıkılıyor Haberi

İlk etapta 6.500 bina yıkılıyor

Türkiye'nin kentsel dönüşümdeki yol haritası netleşiyor. İstanbul'da düzenlenen "Kentsel Dönüşümde Sektörler Buluşuyor" adlı toplantıda konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, dünyada şehirleşmenin süratli bir şekilde arttığını hatırlatarak, "Vatandaş nihai olarak yıkmıyorsa biz onu yıktırmaya mecburuz. 5 Ekim'de 35 vilayette 6 bin 500 binayı yıkmaya başlayacağız" dedi. Riskli binalarda oturanlara kira yardımı da yapılacağını anlatan Bayraktar, "Vatandaşa kira yardımı yapmak rant mı? Rantsa helali hoş olsun. Bu ülke kalkınacak, ülkenin tekerine çomak sokmanın manası yok. Kentsel dönüşümü tek başımıza yapamayız. Bu işle ilgili aktörler ve vatandaşların da bize destek vermesi lazım" şeklinde konuştu. 

Dönüşüm Şart

Kentsel dönüşümü engellemeye çalışanların kötü niyetli olduğunu ifade eden Bakan Bayraktar, "Bu işi engellemeye çalışanlara ben 'hainlik yapıyorlar' diyorum. Eğer biz yanlış yapıyorsak gideriz daha sonra...