27 / 04 / 2024

ilk kez konut alacaklar

ilk kez konut alacaklar

Emlak sektöründeki  artan fiyatlar ve sıkışık pazar alıcıların ekspertiz denetimlerinden feragat etmesine sebep oluyor. Söz konusu durum özellikle ilk kez ev alacakların onarım maliyetlerinde ki fiyat artışıyla karşılaşmasına neden olabilir.

Sosyal konutta kamunun yapabileceği önemli işler var!

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Dumankaya, Bloomberg HT'nin düzenlediği “Türkiye İyi Gelecek” konferansında sosyal konuttaki düzenlemelere değinirken GYODER konut kampanyasının da uzatıldığı müjdesini verdi

15 yıl vadeli ilk evim konut kredisi çıktı mı, şartları neler?

İlk evini almayı isteyen vatandaşlar için Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın açıkladığı ve 1.20 faizli konut kredisi kampanyası, büyük bir heyecan yaratmıştı. Bu kampanya kapsamında, Orta Vadeli Program (OVP) olarak özellikle ilk kez ev sahibi olacak bireyleri desteklemeyi de hedefliyor.

İlk kez ev alacaklara düşük faizli konut kredisi ne zaman çıkacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklaması bekleniyor!

İlk kez konut alacak vatandaşlar, konut fiyatlarının düşüp düşmeyeceğini ve düşük faizli konut kredisinin ne zaman hayata geçirileceğini merakla araştırıyor. Söz konusu kredi ile ilgili açıklamayı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yapması bekleniyor. İşte düşük faizli konut kredisi ile ilgili bilinenler...

1.20 faizli konut kredisinde son dakika! İlk kez ev alacaklara düşük faizli kredi ne zaman verilecek? 

1.20 faizli konut kredisindeki son dakika gelişmeleri pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki ilk kez ev alacaklara düşük faizli kredi ne zaman verilecek? 

Bitcoin’de tarihi çöküş! 2 senenin ardından ilk kez dibi gördü!

Kripto para borsası Binance'in rakibi FTX'i satın alma planı, kripto para piyasasının istikrarı ile ilgili endişelere sebep olurken kripto para birimi Bitcoin'in fiyatı yaklaşık 2 senenin ardından ilk kez kısa süreliğine 17 bin doların altına düştü.

İslam Memiş ilk kez açıkladı! Altındaki düşüşün asıl nedenini bir çırpıda söyledi! Görmeyen duymayan kalmasın

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarındaki düşüşü merak eden yatırımcılar için asıl nedenini ilk kez açıkladı.

İngiltere'de konut fiyatları son 15 ayda ilk kez geriledi!

İngiltere'de konut fiyatları Ekim'de 15 aydır ilk kez geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 0,9 düştü. 

ING’den müjdeli haber geldi! İlk kez ING’li olanlar kazanacak!

Yenilikçi banka ING, resmi internet sitesinden yeni kampanyasını duyurdu. Açıklanan bu yeni kampanyayla ilk kez ING’li olanlar kazanacak. İşte detaylar…

İlk kez ING’li olacaklara özel kampanya! İNG’den yüzde 0,99 faizle kredi imkanı…

İNG Bank’tan ilk kez İNG Bank müşterisi olacak vatandaşlara müjde! Hemen şimdi İNG Bank’lı olan bütün müşteriler bu fırsattan yararlanacak. İşte İlk kez ING Bank müşterisi olacaklara özel kampanya için acele edin. İşte Turuncu Ekstra’lılara özel kampanya detayları…

İlk kez ev alacaklara teşvik paketi! Türkiye’de de uygulanır mı?

Emlak krizi yaşayan Çin’de hükümet ilk kez ev alacaklar için harekete geçti. Emlak krizini çözmek isteyen yönetim ilk kez ev alacaklar için teşvik paketi hazırlayarak emlak sektörünü canlandırmak için düğmeye bastı. Benzer bir durumun Türkiye’de olabileceği ise bir soru işareti.

Altın değil, dolar hiç değil... Euro herkesin dilinde! Bu düşüş ilk kez görülüyor

Euro kurunda son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Herkesin dilinde olan euro en düşük seviyelerine bir yenisini daha ekledi. Euro dolar paritesinde ilk kez bu kadar büyük düşüş görülüyor.

TOGG'dan yeni gelişme: Şarj cihazları ilk kez görüntülendi! Türkiye'nin dört bir yanına gönderilmeye hazırlar!

Elektrikli otomobil denilince herkesin aklına ilk olarak nasıl şarj edeceği geliyor. Yerli elektrikli otomobil TOGG'un şarj cihazları ilk kez görüntülendi. TOGG için üretilen 180 kW gücündeki şarj cihazları 81 ilde yerlerini almaya hazırlanıyor.

Altın fiyatları için ilk kez bu rakam verildi! Altını olanlar bu tarihe dikkat!

Paris merkezli banka Société Générale altın fiyatı ile ilgili çarpıcı bir son dakika açıklamasında bulundu. Altın fiyatları için ilk kez bu rakam verildi. İşte o açıklama...

Euroya olan güven 28 aydan sonra ilk kez böyle oldu! Resmen dibe vurdu

Euro bölgesinde son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Euro bölgesinde yatırımcıların güveni 28 aydan sonra ilk kez bu kadar dibe vurdu.

ilk kez konut alacaklar Haberi

ilk kez konut alacaklar

Emlak sektöründeki  artan fiyatlar ve sıkışık pazar alıcıların ekspertiz denetimlerinden feragat etmesine sebep oluyor. Söz konusu durum özellikle ilk kez ev alacakların onarım maliyetlerinde ki fiyat artışıyla karşılaşmasına neden olabilir.

İlk kez gayrimenkul almak strestli bir süreçide beraberinde getirebilir. Fakat bu durum gayrimenkul fiyatlarının birikimleri yuttuğu ve enflasyonun konut onarım maliyetlerini arttırdığı bir dönemde yapmak ek mali zorluklara neden olabiliyor.

Borsagundem'de yer alan habere göre; yeni gayrimenkul alacakların fiyatların yükselmesiyle birlikte peşinatlara daha çok para yatırıyor ve bu alıcıların kapanış maliyetleri de daha çok yükselmesine sebep oluyor. Emlak komisyoncuları, söz konusu pazarda faaliyette bulunabilmek amaçıyla yeni alıcıların incelemelerinden feragat ettiğini ve hızlı anlaşmalar yaptığını kaydediyor. Böylece bu zamanda gayrimenkul alımlarında  büyük riskler ve potansiyel olarak daha fazla maliyetler oluşturacak kararlar...