02 / 05 / 2024

ilk size haber veriyoruz

ilk size haber veriyoruz

Bizim Evler 6 projesinde son bloklar satışa çıkıyor. Ispartakule'de inşa edilen projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

Borsa sevdalılarına bir iyi bir de kötü haber!

Günün ilk yarısında yükselen borsa yatırımcıların gündemindeki yerini korurken Mescomedia Genel Müdürü ve borsacı Mehmet Mescioğlu, resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda borsa sevdalılarına bir iyi bir de kötü haber verdi. İşte Mescioğlu'nun o paylaşımı...

Kredi çekmek isteyenlere kötü haber! Kredi faizlerinde 21 yılın rekoru! İlk kez yüzde 60 sınırı aşıldı! 

Seçimlerden önce yüzde 25 olan ihtiyaç kredi faizleri, 21 yıl aradan sonra ilk kez yüzde 60 sınırın aşarak tarihi rekorunu kırdı.

SSK, Bağ-kur ve emekli sandığı emeklilerine müjdeli haber! 2024 Ocak zammında ilk rakam açıklandı!

Yılda iki kez güncellenen emekli ve memur maaşları Ocak 2024'te tekrar hesaplanacak. Milyonlarca emekli 2024 Ocak ayında emekli maaşlarının ne kadar olacağını merak ediyor. SSK, Bağ-kur ve emekli sandığı emeklilerine müjdeli haber, ilk rakam açıklandı.

Altın ve dolarda beklenen haber geldi! 15 ay aradan sonra bir ilk olacak!

Altın ve dolarda beklenen haber geldi. Amerika Merkez Bankası 15 ay önce başladığı faiz artırımlarına kısa bir mola vermeye hazırlanıyor. 

İstanbul'da ilk evini alacaklara yeni kampanya müjdesi! Yenişehir Evleri'nde 7500 lira taksitle ev sahibi olma imkanı

İstanbul'da ilk evini alacaklara müjdeli haber geldi. Vatandaşlar kampanya kapsamında Yenişehir Evleri'ne yüzde 20 peşinat, 120 ay vade ve 7.500 TL’den başlayan taksitlerle ev sahibi olabilecek.

Tesla alacaklara kötü haber geldi! Türkiye fiyatlarındaki artış dudak uçuklatıyor!

Tesla araç almayı planlayanlara kötü haber geldi. Tesla Türkiye fiyatlarına zam yaptı. Elektrikli araç denince akla ilk gelen markalardan olan Tesla Türkiye fiyatlarını oldukça artırdı.

Bu haber tüm kamu çalışanlarını ilgilendiriyor! İşte ilk 6 ay ödenecek maaş

Kamu işçilerinin heyecanla beklediği zam haberi Türk-İş başkanı Ergün Atalay'dan yapıldı. Hükümet 700 bin işçi için 12 bin TL olarak belirlenen taban ücret ve ilk 6 ayda yüzde 40 seviyesinde zam teklifinde bulundu.

2023 yılının ilk çeyreğinde hangi fonlar kazandırdı? Altın ve hisse fonları ne kadar getiri sağladı?

Bu yılın ilk çeyreğinde ABD ve Avrupa ekonomisinden gelen haber akışlarının yanı sıra küresel merkez bankalarının faiz artırımları ve bankacılık krizine ilişkin endişeler fon dünyasını da etkiledi. Yatırımcılar fon seçiminde yurt dışı faktörlerin yanı sıra seçim öncesi gelişmeleri de dikkate alıyor.

Bu haber iş arayanlara bayramı yaşatacak! 86 belediyede birden ilan açtı! Biri size uygun olabilir!

Bir işi bulunmayan ve yeni bir iş arayışında olanlar için müjde gibi haber geldi. 86 belediyenin yeni eleman almak için açtığı ilanlarla binlerce kişi  işe alınacak. Peki hangi belediyede ne tür işler var?  Başvuru nereye yapılacak? Hangi şartlar aranıyor? İşte detaylar…

Damacana sularda duyanları hayrete düşüren kampanya! Üstelik ilk 10 siparişten 5’i bedava! Duyunca şok olacaksınız!

Damacana su kullananları müjdeli haber geldi. Damacana su fiyatları insanların cebini yakarken Erikli’den yeni kampanya geldi. Kampanyaya göre, ilk 10 siparişten 5’ini bedavaya getirebilirsiniz. İşte Erikli kampanya detayları…

Araç sahiplerini sevindiren haber geldi! Depoları fullemeye hazır mısınız? Benzin ve motorin fiyatları düşüyor!

Milyonlarca araç sahibini sevindiren haber geldi. Benzin ve motorin fiyatlarının düşmesi beklenirken çok sayıda kişi belki de uzun bir aranın ardından ilk kez depoları fulleyebilecek. İşte detaylar…

Düğün yapacaklara kötü haber! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları füze gibi fırladı

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününe yükselişle başladı. Altın fiyatları yatırımcıların yüzünü güldürmeyi başarırken düğün yapacaklara ise kötü haber geldi. 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları fırladı. İşte 14 Kasım 2022 güncel altın bilezik fiyatları...

Merkez Bankası'yla ilgili çok önemli haber! Elinde doları olanlar ilk önce tıklasın

Merkez Bankası'nın elindeki dolar miktarı, dolar fiyatlarını doğrudan etkileyen etkenlerden biri olarak görülüyor. Merkez Bankası'nın rezervleriyle ilgili önemli bir haber de kısa süre önce geldi.

ilk size haber veriyoruz Haberi

ilk size haber veriyoruz

Bizim Evler 6 projesi, İhlas Holding İnşaat Grubu imzası ile hayata geçiriliyor. Proje 1200 tane daire ve 60 tane dükkandan meydana geliyor. 


Bizim Evler 6 projesinde son blok satışa çıkıyor. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.


Bizim Evler 6 Ispartakule projesi 119 bin 414 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Projede teslimler 2016 yılının Haziran ayında gerçekleşecek.


Bizim Evler 6 fiyat listesi

116 metrekare 2+1 daireler 316 bin TL

127 metrekare 2+1 daireler 384 bin TL

152 metrekare 3+1 daireler 450 bin TL

218 metrekare 4+1 daireler 525 bin TL

302 metrekare 5+1 daireler 894 bin TL


Bizim Evler 6 projesinde fitness center, sauna, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, spor alanları,  gibi ortak kullanım alanları yer alıyor. 


Bizim...