05 / 05 / 2024

ilk tam Wi-Fi donanımlı ürün ailesi Wizard

ilk tam Wi-Fi donanımlı ürün ailesi Wizard

2007 yılında Eskişehir’de Doruk Ev Gereçleri’ni satın alarak Türkiye pazarına giriş yapan 70 yıllık İtalyan beyaz eşya grubu Candy Hoover Group, Türkiye’nin ilk tam Wi-Fi donanımlı ürün ailesi Wizard’ı da piyasaya sürdü.

Altın yükseliyor! 30 Mart Cumartesi altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek, tam altın kaç TL?

Altın fiyatları hafta sonun ilk gününde yukarı yönlü hareket etmeye devam ediyor. Güne yükselişle başlayan altın fiyatları yatırımcıların odağında. Peki altın fiyatları ne kadar? Gram altın kaç lira? Gram, çeyrek, tam altın kaç TL?

Türkiye elektrikli otomobil satışlarında ilk 5'e gözünü dikti!

Türkiye, bu senenin ilk iki ayında gerçekleştirdiği 8 bin 255 "tam elektrikli" otomobil satışı ile, birçok Avrupa Birliği (AB) ülkelerine kıyas ile daha iyi performans göstermiş oldu. 

Son dakika altın fiyatları: Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, gremse, Atabeşli altın bugün ne kadar?

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününe yatay seyirde başladı. Ons altın bugün 2025 dolar oldu. İşte son dakika altın fiyatları, Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, gremse, Atabeşli altın bugün ne kadar? 12 Şubat 2024 altın fiyatları.

Altın fırladı! Gram, çeyrek, yarım  ve tam, Ata altın ne kadar? 2 Ocak 2024 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları 2024 yılının ilk işlem gününe yükselişle başladı. Yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Peki gram altın, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar oldu? 2 Ocak 2024 canlı altın fiyatları.

Akkuyu NGS'de inşaatın ilk reaktörünün devreye alınması için geri sayım başladı.... 

Akkuyu Nükleer AŞ Üretim ve İnşaat Organizasyon Direktörü Denis Sezemin, ilk reaktörün işletmeye alınması için Nükleer Düzenleme Kurumunca (NDK) gerekli iznin alındığı Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nde (NGS) tam kapsamlı olarak ayarlama ve çalıştırma aşamalarına geçeceklerini kaydetti.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, ilk ring metro hattı 'Çayyolu-Sincan' projesi için düğmeye bastı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentte raylı sistem ağını genişletecek projelere tam gaz devam ediyor. Bu kapsamda kentin ilk ring metro hattı olan Çayyolu-Sincan' metro projesinde imzalar atıldı.

Canlı altın fiyatları: Gram, çeyrek, yarım, tam altın bugün ne kadar oldu? 4 Kasım Cumartesi altın fiyatları

Altın fiyatları, hafta sonunun ilk gününde yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Fed'in faiz kararı ve jeopolitik risklerin etkisi ile altın fiyatları yükselmeye devam ediyor. Peki altın fiyatları ne kadar oldu? Gram, çeyrek ve tam altın kaç lira? 4 Kasım Cumartesi canlı altın fiyatları.

Wi-Fi özelliği bulunan Vestel CMI 108222 10 kg çamaşır makinesi indirime girdi!

Ürün ömürlü ve son teknolojiyle donatılmış beyaz eşya ürünleriyle bilinen Vestel, yine aynı özelliklere sahip ve büyük ses getirecek bir çamaşır makinesiyle tüketicilerin karşısına çıktı. Wi-Fi özellikli CMI 108222 10 kg çamaşır makinesini üreten Vestel, bu ürünü indirimli olarak satışa çıkardı.

Altın yatırımcıları dikkat! Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, gremse altın ne kadar? 30 Ekim Pazartesi altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününde yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Hafta sonu 2 bin doları test eden altının onsu bugün güne aşağı yönlü başladı. Peki Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, gremse altın ne kadar? 30 Ekim Pazartesi altın fiyatları.

İETT’nin ilk elektrikli otobüsü seferlerine başladı

İETT’nin dizelden tam olarak elektrikliye geçirilen ilk ve tek otobüsü sefere başladı. İstanbul’un ilk elektrikli otobüsü yaklaşık 1.100 kilometrekarelik bir mesafe kat ederek, yüzde 63’e varan sefer masrafında tasarruf gerçekleşti.

Wi-Fi teknolojili Vestel CMI 97202 9 kg çamaşır makinesinde şaşırtan fiyat!

Wi-Fi teknolojisinin hayatın her alanını sardığı şu dönemde Vestel de Wi-Fi teknolojili bir çamaşır makinesi üretti. CMI 97202 9 kg çamaşır makinesini görücüye çıkaran Vestel, cazip özellikleriyle çamaşır makinesi almak isteyenlerin odak noktası haline geldi.

2023 Ekim'in ilk otomobil kampanyası geldi! Tam 180 bin TL indirim fırsatı ayağınızı yerden kesecek!

2023 Ekim'in ilk otomobil kampanyası resmen geldi. Tam tamına 180 bin TL indirim fırsatı sunulan bu otomobil ayağınızı yerden kesecek...

Toyota, yeni nesil tam elektrikli araçlarını 2026 yılında satışa çıkaracak!

Otomotiv devleri arasında yer alan Toyota, merakla beklenen yeni nesil tam elektrikli araçlarını ilk olarak 2026 yılında satışa çıkarmayı planlıyor.

ilk tam Wi-Fi donanımlı ürün ailesi Wizard Haberi

ilk tam Wi-Fi donanımlı ürün ailesi Wizard

2007 yılında Eskişehir’de Doruk Ev Gereçleri’ni satın alarak Türkiye pazarına giriş yapan 70 yıllık İtalyan beyaz eşya grubu Candy Hoover Group, Türkiye’de beyaz eşya, ankastre ve süpürge pazarında büyüme hedefliyor. 2016 yılında Türkiye’ye yaptığı toplam yatırım miktarını 25 milyon Euro’ya çıkaracak olan Candy Hoover Group, Türkiye’nin ilk tam Wi-Fi donanımlı ürün ailesi Wizard’ı da piyasaya sürdü.   


Avrupa’nın en büyük beyaz eşya üreticilerinden Candy Group’un çatısı altında bulunan elektrikli süpürgenin mucidi Hoover, Türkiye’deki üretimine 2007 yılında Eskişehir’de 56 bin metrekarelik üretim tesisinde başladı. Eskişehir’deki tesis, kısa sürede Candy Group’un Avrupa'daki yeni fırın ve ocak üretim üssü haline dönüştü. Candy Group 2009 yılında da Türkiye için önemli bir yatırım kararı daha alarak kurutma makinesi fabrikasını İngiltere’den Eskişehir'e taşıdı. Şu an Hoover’in...