06 / 05 / 2024

ilk ve tek ahşap cami

ilk ve tek ahşap cami

1958 yılında Karaköy'de anacadde yapımı nedeniyle yıkılan, Osmanlı'nın ilk ve tek mescidi olan Karaköy Merzifonlu Kara Mustafa Paşa Cami, 2003 yılında Büyükşehir Belediyesi'nce yeniden inşa edilecekmiş.

Antalya'nın ilk ve tek şehir hastanesi yarın açılıyor!

Antalya'nın ilk ve tek şehir hastanesini yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hizmete açacak. Antalyalıların merakla beklediği şehir hastanesi 372 bin 917 metrekarelik arazi üzerinde inşa edildi.

Antalya'nın ilk ve tek şehir hastanesinin açılışı geri sayım başladı: Depremlerde 32 santim esneyebilecek!

Antalya'nın ilk ve tek şehir hastanesinde açılış için geri sayım başladı. Temel ve bina arasına kolonlar üzerine yerleştirilen 718 izolatör sayesinde bina, büyük depremlerde dahi en az hasarla sağlık hizmeti sunmayı sürdürecek. İşte hastane ile ilgili ayrıtıntılar...

Türkiye’nin ilk ve tek Zero House konsepti görücüye çıkıyor!

Üçay Mühendislik, 15-17 Kasım tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan EIF Dünya Enerji Kongresi ve Fuarı’nda, Türkiye’de ilk ve tek olan ‘Zero House’ konseptini görücüye çıkaracak.

İETT’nin ilk elektrikli otobüsü seferlerine başladı

İETT’nin dizelden tam olarak elektrikliye geçirilen ilk ve tek otobüsü sefere başladı. İstanbul’un ilk elektrikli otobüsü yaklaşık 1.100 kilometrekarelik bir mesafe kat ederek, yüzde 63’e varan sefer masrafında tasarruf gerçekleşti.

Analist Tunç Şatıroğlu ilk ve son kez açıkladı! Altın ve dolarda bugün yer yerinden oynayacak! Ne olursa olsun satmayın

Bugün ABD'deki kritik enflasyon verisi altın ve dolar fiyatlarında etkili olacak. Ünlü analist Tunç Şatıroğlu ilk ve son kez açıkladı! Altın ve dolarda bugün yer yerinden oynayacak! Ne olursa olsun satmayın!

Bor rezervinde lider! Türkiye'nin ilk ve tek bor karbür tesisinin açılış tarihi belli oldu!

Türkiye'nin ilk bor karbür tesisi 19 Mart 2023 tarihinde Balıkesir'in Bandırma ilçesinde faaliyete başlayacak. Tam kapasite çalıştığında 279 kişinin istihdam edileceği tesiste, senede bin ton bor karbür üretileceği öğrenildi.

Altının kaderi bugünden itibaren sil baştan değişecek! İslam Memiş ilk ve son kez açıkladı! Bakmayan çok pişman olacak

Son dakika altın fiyatları haftanın üçüncü işlem gününde de aşağı yönlü hareket ediyor. Vatandaşlar altın fiyatlarının ne kadar olacağını merak ediyor. Altının kaderi bugünden itibaren sil baştan değişecek! İslam Memiş ilk ve son kez açıkladı! Bakmayan çok pişman olacak.

Taban kamerası ve yapay zekasıyla kumaşı tanıyan dünyanın ilk ve tek ütüsü! Philips PerfectCare 9000 Series ne kadar?

Buhar kazanlı ütü Philips PerfectCare 9000 Series satış fiyatı belli oldu. Philips PerfectCare 9000 taban kamerası ve yapay zekasıyla kumaşı tanıyan dünyanın ilk ve tek ütüsü olma özelliğini bulunduruyor. İşte ürünün özellikleri ve satış fiyatı…

Dolar 7 TL birden fırlayacak! İslam Memiş ilk ve son kez tarih verdi! Bu tarihi görenin dili tutulacak

Piyasa uzmanı İslam Memiş, doların yaklaşık 7 TL birden fırlayacağı tarihi ilk ve son kez açıkladı. Bu tarihi görenin dili tutulacak!

Türkiye'de ilk ve tek! 7/24 ayarlanabilir Trabzon hasırı bileklik ve kolyeler! Elizi 21 Aralık 2022 fiyat listesi 

Geleneksel takılardan ''yaşayan efsane olarak'' olarak bilinen Trabzon hasırlarında bir ilke imza atan Elizi'de bileklik ve kolyeler 7/24 ayarlanabilme özelliğine sahip. Peki 7/24 Trabzon hasırı bileklik ve kolye fiyatları ne kadar? İşte Elizi 21 Aralık 2022 fiyat listesi...

5 içecek tek makinede! Dünyada ilk ve tek! Karaca Hatır Plus Mod 5 in 1 Kahve ve Çay Makinası kaç TL?

Karaca Hatır Plus Mod 5 in 1 Kahve Ve Çay Makinesi, hem çay, hem de kahve severleri bir araya getiriyor. Çay ve kahveyi aynı anda yapan çok fonksiyonlu teknolojik özellikleri ile dikkatleri üzerine çeken Karaca Hatır Plus Mod 5 in 1 Kahve Ve Çay Makinesi fiyatı ne kadar? İşte fiyat listesi...

Karaca Hatır Hüps Sütlü Türk Kahve Makinesi fiyatlarında fırsat! Dünyada ilk ve tek! 13 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Karaca Hatır Hüps Sütlü Türk Kahve Makinesi, közde türk kahvesi, sütlü türk kahvesi, sütlü sıcak çikolata ve sütlü kahve olmak üzere 4 farklı çeşit kahve yapabiliyor. Peki Karaca Hatır Hüps Sütlü Türk Kahve Makinesi kaç lira? İşte 13 Mayıs 2022 fiyat listesi..

Fahrettin Koca: 1008 odalı ve tek yataklı hastanelerimizi teslim aldık!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Prof. Dr. Murat Dilmener ve Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanelerimizin her birini 1008 odalı ve tek yataklı olarak teslim aldık'' ifadelerini kullandı.

ilk ve tek ahşap cami Haberi

ilk ve tek ahşap cami



Yok olan cami yeniden yapılacak


Yeni Cami Hünkar Mahfili'nin çinilerinin çalındığını ama yıllar önce de Karaköy'deki caminin ortadan kaybolduğunu yazan gazetemiz belediyeyi harekete geçirdi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, yazarlarımıza teşekkür ederken, caminin yeniden yapılacağını bildirdi.


     İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi, önceki gün Hürriyet'in birinci sayfasında ''Bırakın çinileri, koca cami gitti'' başlığıyla yayınlanan haberde sözü edilen Karaköy'deki Merzifonlu Kara Mustafa Paşa Cami'nin aslına uygun yeniden yapılacağını açıkladı.

     Hürriyet'in yayını üzerine dün konuyla ilgili belediyeden yapılan açıklamada, şöyle denildi: ''Gazetenizde konu edilen Karaköy Mecsidi, Tarihi Çevreyi Koruma Müdürlüğü'müzün bir çalışması olarak 2002 yılındaki gibi, 2003 yılı Yatırım Programı'nda da yer almaktadır. İtalyan...