21 / 05 / 2024

ilkadım kongre ve kültür merkezi projesi

ilkadım kongre ve kültür merkezi projesi

Samsun kent merkezinde büyük bir kültür merkezine ihtiyaç duyulduğunu söyleyen Başkan Tok, AKM'nin salon kapasitesinin 3 katı büyüklüğünde büyük bir kültür sarayı inşa edeceklerini söyledi..

Erta Kongre Ve Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi İstanbul Şişli Şubesi açıldı!

Erta Kongre Ve Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi İstanbul Şişli Şubesi 1 milyon TL yatırım bedeli ile Tayfun Kandemir tarafından açıldı.

Şahinbey Kongre Ve Kültür Merkezi yükseliyor!

Şahinbey Belediyesi tarafından Akkent Mahallesi’nde hayata geçirilen Şahinbey Kongre ve Kültür Merkezi’nin inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 

Bahçelievler Kongre ve Sergi Sarayı tamamlanıyor!

Bahçelievler Belediyesince yapımına önceki yıl başlanan 5 bin kişilik kongre ve sergi sarayının inşaatı tam gaz devam ediyor

Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi açıldı!

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bulunan Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılışa Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan katılım gösterdi.

Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi 4 Eylül'de açılacak!

Cumhuriyet'in temellerinin atıldığı Sivas Kongresi'ne de ev sahipliği yapan Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi, 4 Eylül'de hizmete açılacak.

Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi restorasyonu yüzde 90 tamamlandı!

Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi restorasyonunu yüzde 90 tamamlandıklarını bildirdi. İl Özel İdaresinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Ayhan, müzedeki çalışmaları yerinde inceledi.

Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi'ne ödül!

Maltepe Belediyesi’nin 25 bin kişiye istihdam sağlayacak Uluslararası Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi (M’Expo) projesi, Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği Yerel Yönetim Ödülleri töreninde istihdam dalında ödüle layık görüldü.

Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi restore ediliyor!

Cumhuriyetin temellerinin atıldığı, Sivas Kongresi'ne ev sahipliği yapan ve günümüze kadar Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi restore ediliyor.

Balıkesir'e Uluslararası Kongre ve Fuar Merkezi müjdesi!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Balıkesir'e Uluslararası Kongre ve Fuar Merkezi kazandırılıyor. Kalkınma Ajansının ilk güdümlü destek projesi kapsamına alınan Kongre ve Fuar Merkezi ile ilgili resmi protokol imzalandı

Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi'nin restorasyonu Eylül'de bitecek!

4 Eylül 1919'da Sivas Kongresi'nin yapıldığı Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesinde restorasyon çalışmalarında sona gelindi. Ramazan Bayramı'ndan sonra brandası kaldırılacak müzenin restorasyonu 4 Eylül'e yetişecek.

İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu IMEX Frankfurt Fuarı’nda İstanbul'u tanıtıyor!

İstanbul’un yurtdışında tanıtılmasında etkin rol oynayan İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu-ICVB tüm dünyadan kongre ve toplantı sektörünü bir araya getiren IMEX Frankfurt Fuarı’nda E400 Türkiye standında yerini aldı.

Sivas Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi’nin ihalesi yapıldı!

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları tarafından ‘Milli Mücadele Karargahı’ olarak kullanılan, Cumhuriyet’in temellerinin atıldığı Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi’nin restorasyon ve inşaat işi ihalesi gerçekleştirildi.

Denizli Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi 2015'te açılacak!

Denizli'ye kültür ve sanat alanında farklı bir prestij kazandıracak Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi'nin yapımı tüm hızıyla devam ediliyor. Denizli'de kültür ve sanatın kalbi hızla yükselen modern merkezlerde atacak.

ilkadım kongre ve kültür merkezi projesi Haberi

ilkadım kongre ve kültür merkezi projesi


 Hançerli mahalle sakinleriyle yaptığı buluşmada kongre ve kültür sarayı için çalışmalarına hız kazandırdıklarını ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Kıran Mahallesi Ulugazi TOKİ konutlarının yanında bulunan 20 dönümlük alanda büyük organizasyonlara, ulusal ve uluslar arası seminer, toplantı ve kongrelere ev sahipliği yapacak büyük bir kültür merkezi kazandıracaklarını kaydetti. 



SELÇUKLU MİMARİSİ 


Esnafların ve isteklerini tektek dinleyen Başkan Tok, "Samsun'un en önemli ihtiyaçlarından birisi haline gelen düğün, toplantı, konferans, kongre salonlarının kapasite yetersizliğidir. İlçemizde mevcut kültür merkezlerinin salon kapasitesinin azlığı vatandaşlarımız tarafından sıklıkla dile getirilen bir konudur. 

1700 kişilik büyük, 900 kişilik küçük toplantı salonu, 500 kişilik düğün salonu olarak Selçuklu mimarisinden esinlenerek Samsunluların kullanımına sunacağımız kültür sarayımızı projesini hazırladık" dedi. 



HERGÜN FARKLI YERDE 


Her gün farklı bir mahallede, esnaf ve vatandaşlarla olan buluşmaları sürdürdüklerini...