22 / 07 / 2024

İlke Turistik Yatırımlar Anonim Şirketi

İlke Turistik Yatırımlar Anonim Şirketi

İlke Turistik Yatırımlar Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Erem Turgut Yücel, Hüseyin Cem Kölemenoğlu, Ebru Gül, Ömer Behbi Karacalar ve Nedrettin Emir Bağ imzasıyla kuruldu.

B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı.

Yabancıların gayrimenkul yatırımlarının yüzde 22,1'i vatandaşlık için!

Ülke genelindeki vatandaşlık edinimi için yabancı yatırımında İstanbul, Antalya ve Ankara ilk üçe yerleşirken, Megakent İstanbul’daki yabancı yatırımlarında da Esenyurt, Beylikdüzü ve Başakşehir ilk üçte bulunuyor.

İd Turistik Yatırımlar İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İd Turistik Yatırımlar İnşaat Ve Ticaret Şirketi Sarıyer’de  414 bin 202 TL sermaye bedeli ile Defne Kılınç, Ayşe Mine Güvenç,  Eyüp Ülker Kılınç tarafından kuruldu.

Ulaşım yatırımları Sakarya'da konut satışlarını arttırdı!

Kuzey Marmara Otoyolu, İstanbul-İzmir Otoyolu ve Avrasya Tüneli gibi büyük yatırımların ülke ekonomisini önemli ölçüde artırdığını söyleyen İstanbul Kamu Özel Sektör İşbirliği Mükemmellik Merkezi Başkanı Eyüp Vural, özellikle Sakarya'da konut satışlarının arttığını dile getirdi. 

Türkiye'de hızlı tren yatırımları hız kesmiyor!

Ülke genelinde ulaştırma alanında yapılan yatırımlar gün geçtikçe artıyor. Son yapılan YHT yatırımı ile İstanbul Ankara arası 35 dakika kısalacak.

Mars Lojistik yurt dışındaki havalimanı ve fabrika yatırımlarında hız kesmiyor!

Mars Lojistik'in gündeminde çok uzun soluklu 3. ülke boru hattı projesi, yurt dışında yapımı hız kesmeden süren havalimanı, liman ve fabrika yatırımları bulunuyor.

Vesta Global, yurt dışında gayrimenkul yatırımları için danışmalık veriyor!

Teuta Narazan ve Armağan Akyüz tarafından 2017'de kurulan Vesta Global, yurt dışı yatırımlar ve oturma izni konularında danışmanlık hizmeti sağlıyor. Vesta Global, yaklaşık 10 ülke için hizmet veren tek danışmanlık şirketi olma özelliğine sahip.

Çin'de gayrimenkul yatırımları yüzde 6.8 arttı!

Çin Ulusal İstatistik Bürosu'ndan (NBS) yapılan açıklamaya göre; ülke genelinde Ocak-Kasım döneminde gayrimenkul yatırımları yüzde 6,8 arttı. 

Akasya Turistik Tesisler ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akasya Turistik Tesisler ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Koç, İbrahim Sinan Kolat ve Yıldırım Sedefoğlu tarafından kuruldu.

Sahil Turistik Tesisler ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sahil Turistik Tesisler ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 71 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Koç, İbrahim Sinan Kolat ve Yıldırım Sedefoğlu tarafından kuruldu.

Sarıçam Turistik Tesisler ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sarıçam Turistik Tesisler ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 115 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Koç, İbrahim Sinan Kolat ve Yıldırım Sedefoğlu tarafından kuruldu.

Sedir Turistik Tesisler ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sedir Turistik Tesisler ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 173 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Koç, İbrahim Sinan Kolat ve Yıldırım Sedefoğlu tarafından kuruldu.

Selvi Turistik Tesisler ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Selvi Turistik Tesisler ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Koç, İbrahim Sinan Kolat ve Yıldırım Sedefoğlu tarafından kuruldu.

İlke Turistik Yatırımlar Anonim Şirketi Haberi

İlke Turistik Yatırımlar Anonim Şirketi


İlke Turistik Yatırımlar Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Erem Turgut Yücel, Hüseyin Cem Kölemenoğlu, Ebru Gül, Ömer Behbi Karacalar ve Nedrettin Emir Bağ imzasıyla kuruldu. 


İlke Turistik Yatırımlar Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amacı ve konusu aşağıdaki iş ve işlemleri kapsar: İç ve dış turizme dönük tatil köyleri, otel, motel, apart, motel, kamping, restaurant ve benzeri turistik tesisler satın almak, kurmak, inşa etmek, kiralamak, kiraya vermek ve işletmek.   Şirket yukarıda belirtilen amacını ve konusunu gerçekleştirebilmek için;   Her türlü menkul ve gayrimenkul mal, ayni ve/veya şahsi hak, hizmet, hammadde, mamul veya yarı mamul madde ve malzemeyi, araç, gereç, makine ve tesisleri satın alabilir, inşa ve imal edebilir, kiralayabilir, ithal ve sair yollardan temin edebilir, işletebilir, işlettirebilir,...