19 / 05 / 2024

İlker Gezer

İlker Gezer

Gezer İnşaat Emlak Nakliye Turizm Gıda ve Ticaret Limited Şirketi 13 Şubat 2015'te, 10 bin TL sermaye ile Kadıköy'de, İlker Gezer ve Cengiz Gezer ortaklığında kuruldu.

Ethem Gezer Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ethem Gezer Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ethem Gezer tarafından kuruldu.

Selçuk Gezer'den korkutan senaryo! Dolar o tarihte 47.80 TL olacak!

Ünlü ekonomist Selçuk Gezer'den korkutan dolar açıklaması geldi. İşte o açıklama...

ŞOK'ta bayram heyecanı; Karmen Madlen Çikolata 47,90 TL'ye Ülker Select 94,50 TL'ye, Şölen Octavia 79,50 TL'ye düştü

Şok market Kurban Bayramı özel kataloğu yayımlandı. Şok'ta 21 Haziran - 2 Temmuz tarihleri arasında geçerli olacak indirimde Karmen Madlen Çikolata 47,90 TL'ye Ülker Select 94,50 TL'ye, Şölen Octavia 79,50 TL'ye satılacak. İşte detaylar...

Murat Ülker kaç yaşında, nereli, evli mi, kimdir? Murat Ülker'in serveti ne kadar?

Forbes dergisine göre; Türkiye’nin en zenginleri arasında yer alan Murat Ülker kimdir? Ülker'in ve Yıldız Holding'in yönetim kurulunda yer alan Murat Ülker kaç yaşında, nereli, evli mi? Murat Ülker'in serveti ne kadar? İşte ayrıntılar...

Omega 3 yumurta 26 TL'ye, Ülker bebe bisküvisi 51 TL'ye, Ace çamaşır suyu 44 TL'ye düştü! A101 yeni ay kataloğu

A101'in indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Bu kapsamda Omega 3 yumurta 26 TL'ye, Ülker bebe bisküvisi 51 TL'ye, Ace çamaşır suyu 44 TL'ye düştü. İşte diğer indirimli ürünler fiyat listesi...

Ali Ülker Kimdir?

Ali Ülker kimdir? Ali Ülker’in mesleği nedir? Ali Ülker hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Borsa İstanbul’dan Coca Cola, Ülker ve Türkiye Sigorta kararı

BİST, VİOP'ta işlem görmekte olan Ülker, Coca Cola İçecek, İş Finansal Kiralama, Alkim Kimya ve Türkiye Sigorta pay vadeli işlem sözleşmelerinde yeni vade aylarının işleme açılmaması yönünde karar verildi. Öte yandan BIST 100 endeksi toplam işlemleri hacmi 72,5 milyar lira seviyesinde gerçekleşti.

Murat Gezer'den Nazlı Çarmıklı'ya Kuruçeşme'de boğaz manzaralı ev!

Murat Gezer Nazlı Çarmıklı çiftinin Kuruçeşme'deki dillere destan Emin Vafi Korusu'ndan 90 milyon TL'lik yeni bir ev aldığı iddia dildi.

Ülker Esenyurt'taki fabrikasını satışa çıkardı!

Gıda ürünlerinde faaliyet gösteren Ülker Bisküvi Sanayi A.Ş Esenyurt'ta kek üretimi yaptığı fabrikasını satışa çıkardı.

Murat Gezer kimdir?

İş adamı Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran'ın eski nişanlısı, sosyetik güzel Nazlı Çarmıklı'nın eşi Murat Gezer kimdir? Murat Gezer ne iş yapıyor? İşte Murat Gezer'in biyofrafisi...

Nazlı Çarmıklı ve Murat Gezer İstinye Park Residence'da oturacak!

Nazlı Çarmıklı ve Murat Gezer İstinye Park Residence'da 400 metrekare büyüklüğünde 6+1 dairede oturmaya karar verdi. Çift, şimdilerde evlerini dekore ediyor.

Gezer Ahşap Mobilya İnşaatçılık Gıda Lojistik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gezer Ahşap Mobilya İnşaatçılık Gıda Lojistik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Taner Gezer tarafından kuruldu.

Ülker Grup İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Ülker Grup İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Ülker tarafından kuruldu.

İlker Gezer Haberi

İlker Gezer

Gezer İnşaat Emlak Nakliye Turizm Gıda ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile 13 Şubat 2015'te, İlker Gezer ve Cengiz Gezer ortaklığında kuruldu.


Gezer İnşaat Emlak Nakliye Turizm Gıda ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;TAŞIMACILIK a)Her türlü yat, kotra, marina, deniz otobüsü, şilep, tanker, yolcu vapuru, uçak, otobüs, kamyon, kamyonet, otomobil, minibüs, midibüs, treyler, çekici, motosiklet, şehir içi minibüs ile taşımacılık, tır gibi, deniz, kara, hava araçları ile şehir içi, yurt içi ve yurt dışı eşya ve yolcu taşımacılığını yapmak, işletmek, işlettirmek, kiralamak, kiraya vermek.  b)Kara, deniz, hava araçları ile ilgili servisler vermek, bunların kumanyalarını, sularını, akaryakıtlarını yedek parçalarını, aksesuar ve lastiklerinin tamir bakımını, donanım ihtiyaçlarını temin etmek c)Yurt içinde ve dışında her nevi kara, hava ve deniz...