30 / 04 / 2024

İller Bankası yeni binası

İller Bankası yeni binası

Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın İdris Güllüce’nin katılımıyla hizmete alınan “İller Bankası İstanbul Bölge Müdürlüğü Binası”, Türkiye’nin en yeşil ve akıllı binalarından biri olma özelliğini taşıyor.

İş Bankası yeni kampanyası için düğmeye bastı! Tam 600 TL indirim yapılacak!

İş Bankası pek çok kişi tarafından merakla beklenen yeni kampanyası için düğmeye bastı. İş Bankası yeni kampanyası kapsamında tam 600 TL indirim yapacak. İşte İş Bankası'nın Ekim 2023 kampanyası ile ilgili detaylar...

Akaryakıt alacaklar müjde! Ziraat Bankası yeni kampanyasını duyurdu! İşte kampanya detayları...

Kapamayanlarına devam eden Ziraat Bankası yeni kampanyasını duyurdu. Ziraat Bankası, Petrol Ofisi istasyonlarında 4. akaryakıt ve otogaz alışverişlerine 125 TL Bankkart Lira verileceğini açıkladı.

Merkez Bankası yeni Başkanı Hafize Gaye Erkan kimdir? İşte Hafize Gaye Erkan hayatı ve kariyeri...

Hafize Gaye Erkan Merkez Bankası yeni Başkanı oldu. Peki, Merkez Bankası yeni Başkanı Hafize Gaye Erkan kimdir? İşte Hafize Gaye Erkan hayatı ve kariyeri...

Ziraat Bankası yeni kampanyası ile güneş açtırdı! 2.500 TL Bankkart Lira verilecek!

Ziraat Bankası, yaz aylarında tatil planı yaparken nakit sıkıntısı çeken vatandaşlar için harika bir fırsat sunuyor. Banka, tatil ihtiyaçlarını karşılamak isteyen müşterilerine özel tatil kredisi imkanı sağlıyor. Kampanyanın detayları ise haberimizde yer alıyor.

Ziraat Bankası müjdeyi verdi! 2.500 TL Bankkart Lira verecek! 

Türkiye'de kamu bankası olarak faaliyetlerine devam eden Ziraat Bankası yeni kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında şartları karşılayan vatandaşlar 2.500 TL alacak. İşte kampanya detayları ve tüm şartları...

Ziraat Bankası’ndan müşterilerine büyük jest! Herkese geri ödemesiz 1500 TL dağıtıyor!

Bankalar birbiri ardına kampanyalar düzenleyerek yeni müşteriler çekmeye çalışırken, Türkiye’nin en büyük bankalarından Ziraat Bankası da bu kapsamda yeni kampanyasını duyurdu. Ziraat Bankası, yeni düzenlediği kampanya doğrultusunda 1500 TL vereceğini paylaştı.

Garanti Bankası son dakika vererek resmen duyurdu... Emekliler hemen buraya göz atsın!

Garanti Bankası, yeni emekli olan vatandaşlar tarafından da tercih edilen bankalar arasında yer alıyor. Banka, emeklilere yönelik yüksek miktarda promosyon ödemesi yaparak dikkat çekiyor.

Ziraat Bankası ile akaryakıt alışverişlerinde kazanın! Akaryakıt alışverişine 75 TL hediye!

Ziraat Bankasından yeni bir kampanya haberi daha geldi. Ziraat Bankası yeni kampanyası kapsamında akaryakıt alışverişinde geçerli banka lira kazanma fırsatı sunuyor. Akaryakıt alımlarını Ziraat Bankası kredi kartını ile yapanlar banka Lira kazanıyor.

Referans Pendik'in ruhsatı alındı! Kiler GYO - Biskon Yapı'dan İller Bankası arazisine tam 513 konutluk yeni proje!

1 milyar 514 milyon 741 bin 443 TL'ye mal olacak olan Referans Pendik projesinin ruhsatı alındı. Proje Pendik'te yer alan  İller Bankası arazisi üzerinde yükselecek.

İş Bankası'ndan yeni kampanya müjdesi! 23 Nisan'a kadar vaktiniz var! Hemen bakın, sakın kaçırmayın!

Türkiye'nin önde gelen bankalarından biri olarak bilinen İş Bankası, yeni bir kampanya duyurusu yaptı. Kampanyanın son günü 23 Nisan olarak belirlendi. İşte ayrıntılar...

Dünya Bankası’ndan korkutan açıklama! Ekonomide “kayıp 10 yıl” başlıyor!

İddialı adımlar atılmazsa küresel ekonomik büyümenin 2030’a kadar gerileme yaşayacağına işaret eden Dünya Bankası, yeni raporunda "kayıp bir 10 yıl başlayabileceği" uyarısında bulundu.

Ziraat Bankası coştu gidiyor! Bunu yapan herkese 2000 TL hediye ediyor

Ziraat Bankası, yeni kampanyasını bütün müşterilerine ilan etti. Ziraat Bankasının bahsettiği şartları yerine getiren herkese 2000 TL hediye edilecek. Kampanya ile alakalı detaylara sahip olmak isterseniz haberimizi okuyun.

İş Bankası'ndan yeni kampanya müjdesi! 31 Mart 2023'e kadar vaktiniz var!

Türkiye'nin önde gelen bankaları arasında yer alan İş Bankası'ndan güzel haber geldi. İş Bankası, yeni kampanyasını duyurdu. Kampanya ile 50 TL MaxiPuan kazanabilirsiniz.

İller Bankası yeni binası Haberi

İller Bankası yeni binası

Dünyanın en büyük uluslararası inşaat şirketleri arasında geçen yıl 53’üncü sıraya yükselen Rönesans Holding çatısı altındaki Rönesans Gayrimenkul Yatırım AŞ’nin 2014 yılında yapımına başladığı “İller Bankası İstanbul Bölge Müdürlüğü Binası” hizmete alma töreni, 25 Mayıs Pazartesi günü gerçekleşti.

Açılışa Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın İdris Güllüce, İller Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Gedik, İller Bankası Genel Müdürü Mehmet Turgut Dedeoğlu ve Rönesans Gayrimenkul Yatırım AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Kamil Yanıkömeroğlu katıldı.


Açılış konuşmasını yapan İdris Güllüce, yüksek teknolojinin kullanıldığı bu binanın yapımında emeği geçen herkese teşekkür etti. İller Bankası’nın dünyaya ışık saçan bir kuruma dönüşmesini  hedeflediklerin aktaran Güllüce, “Planımız başarılı bir kurum olan İller Bankası’nı yurtdışına açmak. Ekonomi Bakanlığı ile bu konudaki görüşmelerimiz sürüyor. Tapu Kadastro’yla ilgili olarak, müşavirlik konusunda...