29 / 04 / 2024

illüzyonu aşmakta pratik lüksün değeri semineri

illüzyonu aşmakta pratik lüksün değeri semineri

Nurol GYO Nurol Life farklı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Katılımcılar, İnsana Güven Akademisi Kurucusu Metin Hara’dan “İllüzyonu aşmakta pratik lüksün değeri” konulu bir seminer dinledikten sonra proje hakkında bilgi alıp, örnek daireyi gezdiler.

Kıbrıs'ta konut fiyatları ikiye katlandı! Vatandaş konuta ulaşmakta zorluk yaşıyor!

Kıbrıs İçişleri Bakanı Dursun Oğuz, konut fiyatlarının ikiye katlandığını belirterek vatandaşların konuta ulaş makta zorluk yaşadığını açıkladı.

Ekrem İmamoğlu’ndan evleri depreme dayanıksız olan vatandaşlara çağrı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, evleri depreme dayanıksız olan vatandaşlara çağrı yaparak, bina sahiplerini cesur olmaya ve pratik hamleler yapmaya davet etti.

Simfer 1241 A enerji sınıfı fırının teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

Evde pratik bir şekilde leziz yemekler pişirmenin en kısa yolu olan fırınlar artık her evin olmazsa olmaz beyaz eşya ürünleri arasında yer aldı. Simfer’de bu alanda yeni bir fırın üreterek kendi sınıfında resmen fark yarattı. İşte Simfer 1241 A enerji sınıfı fırının teknik özellikleri ve fiyatı...

Sinbo SSM-2513 tost makinesinin fiyatı görenleri şaşırttı! Tost makinesi almak isteyenler hemen baksın!

Evinde pratik bir şekilde lezzetli tostlar yapmak isteyenler için Sinbo, SSM-2513 tost makinesini uygun fiyatla satışa çıkardı. Sinbo, aynı zamanda, ürünün tüm özelliklerini de paylaştı.

Evde salça yapmak isteyenlere müjde! Hassel ev tipi pratik salça makinesi satışa çıktı!

Marketten salça almayıp evde pratik bir şekilde salça yapmak isteyenler için Hassel’den güzel bir haber geldi. Hassel, ev tipi pratik salça makinesini satışa sundu.

Renault Taliant'a bu ay hiç zam yapılmadı! 18 Ağustos 2023 fiyat listesi...

Fransız otomobil üreticisi Renault, kompakt sedan sınıfında uygun fiyatı ve pratik özellikleriyle bilinen Taliant'a bu ay hiç zam yapılmadı. İşte 18 Ağustos 2023 fiyat listesi...

Damlayan musluk tamiri nasıl yapılır? Musluk bataryası tamir edilir mi? 

Muslukta oluşan sızıntı ve tutukluk gibi problemler evde kolayca çözülebilen yaygın musluk arızalarıdır. Eğer musluğunuz kapalıyken sürekli su damlatıyorsa aşağıdaki pratik yöntemlerle bu sorunları kendi başınıza çözebilirsiniz. Peki musluk sorunları evde nasıl çözülür ve hangi yöntemler gerekir?

Düşük bütçe ile ev sahibi olmak isteyenler dikkat! 2+1, 3+1 prefabrik ev fiyatları kaç TL? 27 Ağustos 2022 fiyat listesi

Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar dikkat! Betonarme evlere göre daha pratik olan prefabrik evler, düşük bütçe ile ev sahibi olmanıza olanak sağlıyor. Peki, 2+1 ve 3+1 prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 27 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Piyasa buz kesti! Gram altında "1100 lira" iddiası!

Fed, faizi arttırdıkça dolar güçleniyor ve bu da ons altını da doğrudan etkiliyor. Faiz arttırımlarının getirdiği ve olumsuz beklentiler altının sürekli yeniden atağa geçmesine yol açmakta. 

Perakendeciler yazlık bölgelerde mağaza açıyor!

Koronavirüs salgını nedeniyle yazlık bölgelere göçler artınca perakendeciler de çareyi yazlık bölgelerde şube açmakta buldu. Büyükşehirlerde kepenk indiren esnaf tatil bölgelerinde hizmet vermeye başladı. 

Karmod, Molozşut'u satışa çıkardı!

Karmod, moloz ve benzeri atıkların uzaklaştırılmasına pratik çözüm getiren Molozşut'u satışa çıkardı.

İşte dünyanın en etkileyici 25 mega projesi!

Dünya üzerindeki gökdelenler rekor yüksekliklere ulaşmakta, upuzun tüneller yeni bağlantı noktaları kurmakta ve devasa köprüler daha önce aşılamamış çok büyük engelleri aşmakta. İşte 25 etkileyici mühendislik harikası!

Boğazda lüks emlak arayanlara için konforlu bir seçenek!

İnternetin hayatımıza girmesi bir çok konuda fayda sağladığı gibi ; bazı konularda da inanılmaz problemlere yol açmakta. Bu sektörlerden biri de emlak sektörü...

illüzyonu aşmakta pratik lüksün değeri semineri Haberi

illüzyonu aşmakta pratik lüksün değeri semineri

İstanbul; Nurol GYO tecrübesi ile Maslak Seyrantepe’de yükselen Nurol Life 4 Haziran Perşembe günü farklı bir etkinliğe imza attı. Sınırlı sayıda katılımcının davet edildiği ve fit brunch ile başlayan etkinlikte İnsana Güven Akademisi Kurucusu Metin Hara “İllüzyonu aşmakta pratik lüksün değeri” konulu bir seminer verdi.

Metin Hara’nın kendine özgü tarzıyla gerçekleştirdiği ve 2,5 saat süren seminerde, Nurol Life ile gündeme gelen pratik lüksün birey ve aile yaşamına yaptığı katkılar güncel örneklerle anlatıldı. Keyifli bir ortamda geçen seminerin ardından katılımcılara Nurol Life hakkında bilgiler verilerek örnek daire gezdirildi. Katılımcıların, Nurol Life’ın “Practical Luxury”  kavramı ile yaratılan özel yaşam alanlarından ve sosyal imkanlardan oldukça etkilendiği görüldü.

İstanbul’un merkezinde ormanın yanı başında! 

Türkiye’nin en büyük ve önemli projelerine imza atan ödüllü mimar Hakan Kıran tarafından...