30 / 07 / 2024

İlyas Katırcı hayatı

İlyas Katırcı hayatı

Soyak Yapı’nın sosyal medya stratejilerinin belirlenmesi, Holding ile Soyak Yapı’nın sosyal medya faaliyetlerinin entegre olarak yürütülmesi, sosyal medyadaki gelişmelerin takip edilmesinden sorumlu İlyas Katırcı kimdir?

Kredi kartı borcu 2,5 kat artışla rekor kırdı!

Yüksek seyreden enflasyon ve artan hayat pahalılığı ile beraber vatandaşlar kredi kartlarına yüklendi. Kredilerin frenlendiği 2023'te bireysel borçlanmada ağırlık kredi kartlarına kaydı. BDDK tarafından açıklanan verilere göre vatandaşların kredi kartı borcu geçen sene 2,5 kat artış göstererek, 1 tr

Depremlerde 72 kişinin hayatını kaybettiği Adıyaman'daki İsias Oteli'nde fazladan kat çıkılmış! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerde 72 kişinin hayatını kaybettiği Adıyaman'daki İsias Oteli'nde fazladan kat çıkıldığı belirlendi. İşte iddianamede yer alan ifadeler...

35 kişiye mezar olan Ezgi Apartmanı'nda şok gelişme! Kolon kesilmiş, malzeme yetersiz, perde duvar eksik, kaçak kat...

Kahramanmaraş’ta depremde yıkılan 35 kişinin hayatını kaybettiği Ezgi Apartmanıyla ilgili yürütülen soruşturma tamamlandı. Soruşturma kapsamında, binanın kolonlarında eksiklikler, malzeme yetersizliği, perde duvarın olmadığı ve kaçak kat tespit edildi.

Türkiye’nin ilk dijital bankası Hayat Finans Katılım Bankası faaliyete geçti!

Türkiye’nin ilk dijital bankası Hayat Finans Katılım Bankası faaliyete geçtiğini duyurdu. Hayat Kimya ve Kastamonu Entegre A.Ş.’nin yüzde 50-50 ortaklığı ile kurulan banka, sadece dijital kanallardan hizmet verecek.

Kan donduran gerçek bilirkişi raporunda ortaya çıktı: O binayı 6 kat izni ile 12 kat inşa etmişler!

Diyarbakır'da asrın felaketi olarak belirtilen depremlerde yıkılması sonucu 48 kişinin hayatını kaybettiği Sözel Apartmanı'nın 6 kat izin ile 12 kat olarak inşa edildiği ortaya çıktı.

Mustafa Tansu Uslu kimdir? Alarko Şirketler Topluluğu’na ne zaman katıldı?

Mustafa Tansu Uslu kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversitede eğitim aldı? İş hayatına ne zaman başladı? Alarko Şirketler Topluluğu’na ne zaman katıldı? İşte Mustafa Tansu Uslu ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Türkiye’nin ilk şubesiz, dijital bankası Hayat Finans faaliyet iznini aldı! Hayat Finans’ın ortakları kimler?

Türkiye’nin ilk dijital bankası Hayat Finans Katılım Bankası faaliyet iznini aldı. Türk bankacılık sektörünün ilk şubesiz dijital bankası olan Hayat Finans, katılım bankacılığı alanında banka müşterilerine masrafsız, hızlı, basit ve güvenilir hizmet sunmayı hedefliyor.

BES’te neler oluyor? 14 milyon kişi BES’e katıldı şimdi satılığa çıkarıldı

Devletin zorunlu kıldığı Bireysel Emeklilik Sistemi 14 milyon katılımcıya ulaşırken Hollandalı NN Hayat ve Emeklilik A.Ş. kapsamındaki bireysel emeklilik portföyünü satmaya hazırlanıyor. İddiaya göre şirketler BES’i Özyeğin ailesinin yönettiği Fiba Emeklilik Hayat A.Ş.'ye satmak için görüşüyor.

Türkiye'nin ilk dijital katılım bankası kuruldu! BDDK Hayat Katılım Bankası'na faaliyet izni verdi

Türkiye'de hızlı tüketim malları ve Liman işletmeciliği yapan Hayat Holding, Türkiye'nin ilk dijital bankası Hayat Katılım Bankası'nı kurarak bankacılık sektörüne girdi.

Bk Operasyonel Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Restoran İşletmeleri Ticaret Limited kuruldu!

Bk Operasyonel Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Restoran İşletmeleri Ticaret Limited bugün Şişli'de Burak Katırcı tarafından kuruldu.

Gaziantep'te iskeleden düşen inşaat işçisi hayatını kaybetti!

Gaziantep'te bir inşaatta çalışan Ali Çiftçi isimli inşaat işçisi tadilat için çıktığı binanın 5'inci katındaki iskeleden düşerek hayatını kaybetti.

Kocaeli'de inşaatın 4'üncü katından düşen işçi hayatını kaybetti!

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde çalıştığı inşaatın 4.katından düşen 43 yaşındaki işçi İbrahim Koçoğlu hayatını kaybetti. 

Elazığ'da inşaatın 4'üncü katından düşen işçi hayatını kaybetti!

Elazığ'da çalıştığı inşaatın 4'üncü katından düşerek ağır yaralanan işçi, yaşamını yitirdi...

İlyas Katırcı hayatı Haberi

İlyas Katırcı hayatı

İlyas Katırcı kimdir?

1980 İzmir doğumlu olan İlyas Katırcı çalışma hayatına 2001 yılında Telsim Telekominikasyon A.Ş’de CRM uzmanı olarak başlamıştır. 2,5 yıllık telekominikasyon sektörü deneyiminde sonra askerliğini tamamlamak üzere görevinden ayrılmıştır. 2005 yılından itibaren Soyak Yapı’da gayrimenkul sektörüne adım atmıştır. 2005-2008 yılları arasında, Soyak Yapı şirketinde, pazarlama uzmanı olarak görevine devam etmiştir. 


2009 yılından itibaren yine aynı şirkette Pazarlama Müdürü olarak görevine devam etmiştir. Bu göreve paralel olarak Kalite Yönetim Sistemleri Görev Takım Liderliği görevini de üstlenmiştir. 2012 yılından bu yana da yürütmekte olduğu pazarlama müdürlüğü görevinin yanı sıra, hem Soyak Yapı hem de Soyak Holding’in sosyal medya stratejilerini belirleyen Sosyal Medya Görev Takımı’nın liderliğini de üstlenmiştir. Halen Soyak Yapı’da Pazarlama Müdürü olarak görevine devam etmektedir.


Pazarlama alanındaki çalışmalarına 2001 yılında başlayan...