04 / 05 / 2024

ilyas şeker izmir depremi açıklaması

ilyas şeker izmir depremi açıklaması

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, "Depremler bize, ölümlere depremin değil, sağlıksız binaların sebep olduğunu gösterdi. Riskli yapılar bir an önce tespit edilip yıkılmalıdır" dedi.

İlyas Şeker'den Kocaeli için kentsel dönüşüm çağrısı!

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Kocaeli'de yapılan kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklama yaparak, kentsel dönüşüme karşı çıkmanın ölüme neden olduğunu dile getirdi. 

İlyas Şeker: Riskli yapılar bir an önce tespit edilip yıkılmalı!

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, "Depremler bize, ölümlere depremin değil, sağlıksız binaların sebep olduğunu gösterdi. Riskli yapılar bir an önce tespit edilip yıkılmalıdır" dedi.

İlyas Şeker: İstanbul depreminde Kocaeli yıkılır!

‘Deprem Gerçeği ve Kentleşme Çalıştayı’nda konuşan AKP milletvekili İlyas Şeker, “İstanbul depreminde Kocaeli'de bugün sağlam olarak görülen çok sayıda binanın yıkılacağını düşünüyorum” dedi

İlyas Şeker: Kentsel dönüşüm hızlanmalı!

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, müteahhitlerle bir araya geldi. İzmit İlçe SKM kapsamında düzenlenen program Özgünhan Restoran’da gerçekleştirildi. Sohbet havasında gerçekleştirilen toplantıda karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

İlyas Şeker kimdir?

Harita Kadastro Yüksek Mühendisi İlyas Şeker, AKP Kocaeli Milletvekili oldu. Peki, İlyas Şeker kimdir? İlyas Şeker, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte İlyas Şeker..

İlyas Şeker: İSU kenti susuz bırakmadı!

AKP Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker susuzluk ile ilgili konuştu. Şeker; "Türkiye ise kişi başına kullanılabilir su miktarına göre, su stresi çeken ve su fakiri olan bir ülkedir. Kocaeli'de yapılan çalışmalarla İSU kenti susuz bırakmamıştır" dedi

İzmir Enternasyonal Fuar Kompleksi'nin inşaatı devam ediyor!

Gaziemir'deki yeni fuar kompleksinin inşaatını tüm hızıyla sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi, bir yandan da izmir Enternasyonal Fuarı'nın geleceğini şekillendirecek yol haritasını belirlemek için harekete geçti.

Mehdi Eker: 4.5 milyon hektarlık arazi toplulaştırması tamamlandı!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, arazi toplulaştırmanın bugüne kadar 4.5 milyon hektarlık alanda tamamlandığını belirtti. Eker, "2015 yılı sonu itibarıyla bu 6 milyon hektara çıkmış olacak'' dedi.

Mehdi Eker: Miras yoluyla bölünmenin önüne geçtik!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Türkiye'de tarım arazilerinin 1926'da kabul edilen Medeni Kanundan itibaren sürekli bölündüğünü, bu yıl yapılan düzenlemeden sonra miras yoluyla bölünmenin önüne geçtiklerini belirtti.

İzmir Uzundere'de ihale zamanı!

Kentsel dönüşümde hız kesmeyen izmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir - Aydın - Çeşme otobanı yanındaki 32 hektarlık alanda gerçekleştireceği Uzundere Projesi için 8 Aralık'ta ihaleye çıkıyor.

İzmir Karabağlar Kentsel Dönüşüm Platformu toplantı yaptı!

Izmir Karabağlar' da 540 hektarlık alan ve 15 mahallede 35 bin konut ile 17 bin hak sahibini ilgilendiren kentsel dönüşüm çalışmaları sancılı şekilde ilerliyor...

Akdeniz Kentler Birliği İzmir'de toplandı!

Akdeniz Kentler Birliği Başkanı Mohamed İdaomar ve İspanya Barselona Metropolitan Alanı Başkan Yardımcısı Jordi Portebella I Calvete, izmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile birlikte bir basın toplantısı düzenlendi.

Bakan Mehdi Eker; Bayburt'ta 9 tane tesise yüzde 50 hibe destek verdik!

Bir dizi açılışlara katılmak üzere Bayburt'a gelen Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker Bayburt Valiliğini ziyaret etti. Karayolu ile Bayburt'a gelen Eker'i valilik önünde kurum müdürleri ve vatandaşlar tarafından karşılandı.

ilyas şeker izmir depremi açıklaması Haberi

ilyas şeker izmir depremi açıklaması

TBMM Genel Kurulu, Meclis Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç başkanlığında toplandı. Bilgiç, üç milletvekiline gündem dışı söz verdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, İzmir'deki depremde yaşamını yitirenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa dileyerek konuşmasına başladı. 

Devletin tüm imkanlarıyla İzmirlilerin yanında olduğuna vurgu yapan Şeker, "Depremler bize, ölümlere depremin değil, sağlıksız binaların sebep olduğunu gösterdi. Depremde can kaybının en aza indirilmesi için hükümete, yerel yönetimlere ve bizlere büyük sorumluluklar düşüyor. Riskli yapılar bir an önce tespit edilip yıkılmalıdır. Belediyelerimiz bu çalışmaların hepsini rahatlıkla yapabilirler, bu konuda hiçbir sıkıntı yoktur. Belediyelerimizin kentsel dönüşümü önemsemesi lazım" açıklamasında bulundu. 

Riskli yapı süreci nasıl sürdürülecek?

Türkiye'deki riskli yapı sayısı 153 binden...