28 / 04 / 2024

imalathaneler ile her türlü toplu konut

imalathaneler ile her türlü toplu konut

Noyan İnternational İnşaat Ve Gayrimenkul Turizm Limited Şirketi 15 Eylül 2017 tarihinde 10 bin TL sermaye ile Mırhedayat Hashemıfar kuruldu.

Mra Eğitim Danışmanlık İnşaat Ve Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mra Eğitim Danışmanlık İnşaat Ve Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Saliha Akgül tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Asgari ücretliler ile memurlar arasındaki maaş farkı 23 bin TL'yi aşabilir! SON DAKİKA! 

Temmuz'da asgari ücrete ara zam yapılmayacak olması, asgari ücretliler ile her 6 ayda bir zam alan kamu işçileri, memur ve emeklilerinin maaşlarının arasında uçurum oluşturacağı gündeme geldi. Farkın 23 bin TL'yi aşabileceği bekleniyor. İşte o rakamlar...

Konut alım satımında devrim niteliğinde düzenleme: Her şey daha güvenli ve şeffaf olacak!

Ticaret Bakanlığı tarafından yapılan Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik ile gayrimenkul sektöründe devrim niteliğinde düzenleme ile herşey daha güvenli ve şeffaf olacak.

Marks - Spencer bomba Babalar Günü fırsatını başlattı! Her 3 bin TL alışverişe 1.000 TL indirim! 

Marks - Spencer Babalar Günü kampanyasını duyurdu. 18 Haziran'a kadar geçerli olan kampanya ile her 3 bin TL alışverişe 1.000 TL indirim fırsatı sunuluyor. Peki hangi ürünler kampanyaya dahil? İşte 10 Haziran 2023 fiyat listesi...

BMW 4 serisi Şubat zammı ne kadar oldu! İşte BMW 4 serisi 13 Şubat fiyat listesi

BMW 4 serisi 20232ün Şubat ayında da fiyatı merak edilen araçlar arasında. BMW kalitesi ile her zaman ön planda olmayı başarıyor. Peki BMW 4 serisi 13 Şubat 2023 fiyat listesi nedir?

Wifi özelliği sayesinde bulaşık makinenizin kontrolü sizin elinizde! İşte 10 Şubat 2023 fiyat listesi

Bulaşıklar hijyenik bir şekilde yıkansın diyenler için Beko Bulaşık Makinesi, Bulaşıklardaki bakterilerin yok olmasına ve çizilmeler yaşanmamasına özen gösteren teknolojisi ile öne çıkıyor. Wifi özelliğine sahip bulaşık makinesi ile her yerden bağlantı kurulabiliyor. 

Fakir toz torbasız elektrikli süpürgeler ne kadar? 7 Şubat 2023 fiyat listesi...

Son teknolojiyi kullanarak ürettiği çok sayıda HEPA filtreli elektrikli süpürge modeli ile her ihtiyaca cevap veren Fakir, tüketicilerden tam not alıyor. Peki, Fakir toz torbasız elektrikli süpürgeler kaç TL?

Samsung 23 lt Mikrodalga Fırın en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 03 Şubat 2023 fiyat listesi

ıMisafirlerinize ve ailenize lezzetli yemekelr yapmak artık çok kolay. Samsung'un mikrodalgası ile herşey çok pratik  Peki Samsung GE83X/AND 23 lt Mikrodalga Fırın en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı'ndan Bursa ve Samsun’a iki yeni şube!

Sinpaş’ın tasarrufa dayalı faizsiz finans desteği modeli ile her gelir grubuna uygun tasarruf imkanı sağlayan şirketi “Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı” Bursa ve Samsun’daki yeni şubeleriyle büyümeyi sürdürüyor.

Fiyatları ile mutfaklarınıza en uygun bulaşık makineleri Bosch'ta! 30 Ocak 2023 fiyat listesi

Her bütçeye uygun bulaşık makineleri sunduğu özellikler ile her kadının mutfağında görmek isteyeceği bir ürün.

Hepsi Burada'dan büyük fırsat! Huawei Nova 10 Pro'da tasarruf ettiren kampanya.. 22 Aralık 2022 fiyat listesi…

Türkiye'de kendine büyükj bir pazar oluşturan HUAWEI, Amiral gemisi telefonları ile her yıl trendler arasına girmeyi başarıyor. Huawei Nova 10 Pro 256 GB 8 GB versiyonu ile hepsiburada sitesi yüzde 5 tasarruf ettiren imkanı sunuyor. Huawei Nova 10 Pro ne kadar?

Paralar birikti haberiniz yok! Süre dolmadan e-Devlet hesabınıza bakın!

Kademeli olarak iş yerlerinde zorunlu olmaya başlayan Bireysel Emeklilik Sistemi (BES) ile her ay maaşınızdan kesilen bir miktar para adınıza yatırılıyor. Sizin de BES sisteminde birikmiş paranız olabilir. Peki, BES parası nasıl kontrol edilir? BES parası nereden çekilir?

TOKİ 250 bin sosyal konut projesi emlak sektörünü nasıl etkileyecek? Konut fiyatları düşecek mi?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Eylül ayında açıkladığı TOKİ Sosyal Konut projesine başvurular tam gaz devam ediyor. Peki TOKİ Sosyal Konut projesi, kur ve enflasyondaki artış ile her geçen gün darbe alan konut fiyatlarını nasıl etkileyecek? TOKİ 250 bin sosyal konut projesi ev fiyatlarını düş

Türk Boğası Tümosan 8000 serisinde aylık fiyat artışı 23 bin TL’yi buldu! İşte 3 Ekim 2022 Tümosan fiyat listesi   

Tümosan 8000 serisi sağlam arazi tutuşu, dinamizm ve güçlü çekiş kabiliyeti ile her geçen gün çiftçileri kendine daha fazla hayran bırakıyor. Türk çiftçisinin ihtiyaç duyduğu tüm işlevsel kabiliyetlerin bulunduğu 8000 serisi 5 ayrı modelde üretiliyor. Siz de bir Tümosan sahibi olmak için fazla bekle

imalathaneler ile her türlü toplu konut Haberi

imalathaneler ile her türlü toplu konut


Noyan İnternational İnşaat Ve Gayrimenkul Turizm Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile Mırhedayat Hashemıfar 15 Eylül 2017 tarihinde kuruldu.


Noyan İnternational İnşaat Ve Gayrimenkul Turizm Limited Şirketi iş konusu; 1- INSAAT Insaat taahhüt ve müteahhitlik isleri yapmak, resmi ve özel insaatlar yapmak. Resmi ve özel kamu kurum ve kurulusların insaat isleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, is hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarsı magaza, pazar isyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, saglık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil...