30 / 04 / 2024

imar komisyon başkanı Sefer Kocabaş

imar komisyon başkanı Sefer Kocabaş

Geçen dönem İstanbul Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyonu Başkanlığı yapan Sefer Kocabaş, Başkan Danışmanı oldu. Peki, Sefer Kocabaş kimdir? Sefer Kocabaş, başka hangi işlerde görev aldı?

İmar ve plan sorununu çözdük diyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na bakın vatandaş ne yanıt verdi! 

Sarıyer'in 50 yıllık imar sorununu, Ataşehir'de 25 yıllık plan sorununu çözdüklerini söyleyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na vatandaşlardan yanıt gecikmedi. İşte İBB Başkanı İmamoğlu'nun paylaşımı ve o paylaşıma gelen yanıtlar...

İMO Şube Başkanı Orkun Kılıç: İmar barışı gibi uygulamalardan vazgeçilmeli!

İMO Şube Başkanı Orkun Kılıç, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Eskişehir Şubesi tarafından 69.Kuruluş Yıl Dönümü Geleneksel Oda Yemeği'nde yaptığı açıklamada imar barışı gibi uygulamalardan vazgeçilmesi gerektiğini dile getirdi. İşte konu ile ilgili detaylar...

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu'nun arsalarına imar piyangosu vurdu! 

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu'ya ait olan yaklaşık 16 dönümlük arsalara imar piyangosu vurdu. Söz konusu arsalara 2007 yılında 74 daire inşa edilebilecekken şimdi ise 130 konut inşa edilebilecek.

O belediye başkanın arsasına imar vurdu! 74 dairelik arsaya şimdi 50 konut daha eklendi!

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu'ya ait yaklaşık 16 dönümlük arsaya imar vurdu. 74 dairenin yapılabileceği arsaya günümüzde 50 konut daha yapılabilir duruma geldi.

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal'dan imar yasası için çağrı!

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, imar yasasının değiştirilmesi gerektiğini dile getirerek  "Kent Planlama Yasası" çıkarılması gerektiğini söyledi. 

Bodrum Eski Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'dan imar açıklaması!

BodrumEski Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum'un eski imar planlarına yönelik açıklamalarda bulundu.

Manisa Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk hakkında kaçak yapı soruşturması!

Manisa’nın Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk hakkında ‘Orman arazisine kaçak kongre merkezi’ yaptığı için soruşturma izni veren İçişleri Bakanlığı, bu seferde imar planında yol şeklinde görülen alan üzerine kaçak balıkçı dükkanları inşa ettirdiği sebebiyle 2'ci kez soruşturma izni verdi.

Denizli'de İmar Komisyonu Başkanı, Belediye'nin projesini kendi şirketine aktardı iddiası!

Denizli’de CHP’li imar komisyonu başkanı, iddiaya göre 4 arkadaşıyla birlikte mimarlık ofisi kurup yasaya aykırı olmasına rağmen belediye projesini kendi grubuna aldı. 3 CHP’li Belediye Meclis üyesi “kamu yararı gözetilmiyor” diye partisinden istifa etti.

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi'den yeni imar planı açıklaması!

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, düzenlenen basın toplantısında ilçe gündemini meşgul eden ve spekülasyonlara yol açan konuları cevaplandırdı.

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, imar affını savundu!

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, daha önceden karşı çıktığı İmar Barışı düzenlemesine sahip çıktı.

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'in villasına inceleme! 

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'in, imar barışı öncesinde imar izni olmayan 1700 metrekare arsa üzerine 7 milyon TL'ye villa yaptırdığı iddialarıyla ilgili AKP İlçe Başkanı Ufuk Ay, açıklama yaptı.

İSO Başkanı'ndan imar barışını uzatma çağrısı!

İstanbul Sanayi Odası Başkanı Erdal Bahçıvan, imar barışı ödemeleri için uzatma ve taksitlendirme kolaylığı sağlanması çağrısında bulundu. 

İMO Başkanı Gökhan Çeliktürk’ten imar barışı açıklaması!

İmar barışından yararlanma süresinin Haziran ayı sonuna kadar uzatıldığını hatırlatan İMO Gaziantep Şube Başkanı Çeliktürk, "Herkesin yasal sınırlar içerisinde bu haktan faydalanmasını istiyoruz." diye konuştu.

imar komisyon başkanı Sefer Kocabaş Haberi

imar komisyon başkanı Sefer Kocabaş

Sefer Kocabaş kimdir?

İBB yönetiminde yapılan değişikliklere göre geçen dönem İstanbul Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyonu Başkanlığı yapan Sefer Kocabaş, Başkan Danışmanı oldu.


Sefer Kocabaş, 1959 yılında Isparta Yalvaç ilçesi doğumludur. 1982 K.T.Üniversitesi Mimarlık ve İnşaat Fak. Mimarlık Bölümü mezunudur. 


Aynı yıldan beri inşaat ve mimarlık hizmeti veren özel bir şirketin ortağı olarak çalışmaktadır. Ak Parti kurucu Zeytinburnu İlçe Başkan yardımcılığı, 2004-2009 yılları arası Zeytinburnu ve İBB Meclis üyeliği ve İBB İmar Komisyonu üyeliğiyle birlikte başkanlık görevlerinde bulundu. 


Çeşitli vakıf ve derneklerde yöneticilik ve üyelik görevlerinde bulundu.


İBB'nin yönetim şeması baştan sona...