04 / 05 / 2024

İmar Yapı Denetim Kanunu

İmar Yapı Denetim Kanunu

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, İmar ve Yapı Denetim Kanunu ile ilgili taslağın hazırlandığını ve yakında Meclis'e geleceğini belirterek bakanlığın denetim yetkilerinin çok daha netleşeceğini söyledi...

Körfez'de yapı denetim firmaları bir araya geldi!

Körfez Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Körfez'de inşaat faaliyetlerinde çeşitli çalışmalar gerçekleştiren yapı denetim firmalarıyla toplantı yaptı..

Körfez Belediyesi yapı denetim firmalarıyla görüştü!

Körfez Belediyesi İmar Ve Şehircilik Müdürlüğü, Körfezde inşaat faaliyetlerinde çeşitli çalışmalar gerçekleştiren yapı denetim firmalarıyla toplantı yaptı.Körfez Belediyesi toplantıya imar ve Şehircilik Müdürü Ömer Sayar, Yapı Ruhsat Şefi Fatih Gümüş katı

Körfez Belediyesi yapı denetim firmalarıyla toplantı yaptı!

Körfez’de faaliyet gösteren firmalar ile ortak bir akıl oluşturmak adına düzenlenen toplantıda İmar ve Şehircilik Müdürlüğü yetkilileri yapı denetim firmalarına önemli bilgiler aktardı.

Altınok Öz yapı denetim firmalarının temsilcileriyle görüştü!

Kartal Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Kartal’da faaliyet gösteren yapı denetim firmaları temsilcileriyle Kartal Belediyesi Ekolojik Eğitim Çadırı’nda bir araya geldi. Toplantıya Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz de katıldı

Mar Yapı G-Yoo Inspired by Starck!

Mar Yapı G-Yoo Inspired by Starck projesi daire büyüklükleri 47 metrekareden başlıyor ve 113 metrekareye kadar ulaşıyor. Projede toplam 720 tane daire yer alıyor.

İnşaat patronlarına göre yapı denetim kurumları denetlenmiyor!

HER geçen gün artan inşaat kazaları denetim mekanizmasının ne kadar güvenilir olduğu sorusunu akla getirdi. İnşaat patronlarına göre yapı denetim kurumları denetlenmiyor, ‘denetlermiş gibi’ yapıyor.

Akar Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Akar Yapı Denetim Limited Şirketi, Ali Osman Üner tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 11 Kasım'da Esenyurt, Yenikent Mahallesi, Doğan Araslı Bulvarı Hanplus İş Merkezi'nde kuruldu.

Ankara yapı denetim firmalarının şantiyeleri denetlendi!

ÇEVRE ve Şehiıcilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü, Ankara'da yapı denetim firmalarının şantiyesinde denetim gerçekleştirdi. Ankara ve ilçelerinde son 2 ay içerisinde yapılan 708 şantiye denetlendi...

Ankara'daki yapı denetim firmaları denetlendi!

Sağlam ve güvenli yapı için denetimlerini sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü, Başkent Ankara 'da yapı denetim firmalarının şantiyesine gelerek denetim gerçekleştirdi.

Mar Yapı yeni projesi için Yoo markası ile anlaştı!

YOO markası, Mar Yapı'nın Güneşli'deki Âla olarak bilinen projesiyle bir araya geldi. 2015 yılında yapımına başlanacak olan projenin adı 'G - yoo inspired by Starck' olacak.

Mar Yapı ile Yoo markası G - yoo inspired by Starck projesini hayata geçirecek!

Yoo markası, Mar Yapı'nın Güneşli'deki Âla olarak bilinen projesiyle bir araya geldi. 2015 yılında yapımına başlanacak projenin adı 'G - yoo inspired by Starck' olacak.

İdris Güllüce yapı denetim firmalarına seslendi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, İstanbul Gaziosmanpaşa' da hayata geçirilen Essenora projesinin temel atma töreninde müteahhit, beton üreten ve yapı denetim firmalarına seslendi...

İdris Güllüce yapı denetim firmalarını uyardı: Sizinle uğraşırız!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm temel atma töreninde, "Biz de yapı denetim firmalarını denetliyoruz. İyi denetim yapmayan firmalarla uğraşacağımızı buradan haber vereyim" dedi.

İmar Yapı Denetim Kanunu Haberi

İmar Yapı Denetim Kanunu

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Plan ve Bütçe görüşmeleri kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü bütçelerinin görüşülmesi tamamlandı. TOKİ'nin yaptığı konutlara yönelik eleştirilerin haklı olduğunu dile getiren Bayraktar, ancak konut ihtiyacı olan insanların da bulunduğuna dikkat çekti. "Eksiklerimiz,.yanlışlarımız vardır. Siyaset yapmıyorum ancak bir buçuk yıl içinde yeniden bir Van yaptık." diyen Bayraktar, bunu dünyada yapan başka bir devletin bulunmadığını ifade etti. Çevreye ekonomik olarak en iyi adapte olan bir ( ülke olduğumuzu belirten Bayraktar, 60 milyar dolardan daha fazla enerjiye para veren bir ülke olduğumuzun altını çizdi. İmar ve Yapı Denetim Kanunu konusunda taslak hazırlandığını ve yakında Meclis'e geleceğini açıklayan Bayraktar, bakanlığın 1 denetim yetkilerinin çok daha netleşeceğini söyledi. " Kentsel dönüşüm yapılırken şehirlere nasıl...