05 / 05 / 2024

imarın kapalı olması nedir

imarın kapalı olması nedir

Adana ESOB Başkanı Nihat Sözütek'in, istişare ziyaretlerinde, oda başkanları inşaat sektörü için ortak dileklerde bulundu.

Kapalıçarşı'da altın fiyatları! Çeyrek altın Kapalıçarşı fiyatı ne kadar? Reşat altın kaç TL? 4 Mayıs altın fiyatları

Yatırımcılar Kapalıçarşı altın fiyatlarını araştırıyor. Peki çeyrek altın fiyatı Kapalıçarşı'da ne kadar? Bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? 4 Mayıs altın fiyatları.

Gram altın Kapalıçarşı'da 2 bin liraya yaklaştı! Altın fiyatları resmen uçtu! 2 Aralık 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları 2 Aralık Cumartesi günü yatırımcılar tarafından merakla takip ediliyor. Kapalıçarşı'da gram altın 2 bin liraya yaklaştı. Peki bugün çeyrek altın, tam altın, Ata altın kaç lira oldu? 2 Aralık 2023 altın fiyatları.

İstanbul Adalar halkı ayaklandı! İmar planının iptali için dava açılıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve Adalar Belediyesi'nin adaların korunması ve imarının düzenlenmesi amacıyla imar planına yönelik Ada halkının itirazları devam ediyor.

Dövizciye gitmeden önce bu rakamlara bakın! Kapalıçarşı'da euro bugün ne kadar? 11 Ağustos 2023 euro/TL kuru

Döviz almak isteyenler güncel döviz kurlarını merak ediyor. Dövizciye gitmeden önce binlerce kişi Kapalıçarşı'daki döviz kurlarının ne kadar olduğunu araştırıyor. Peki euro/TL bugün ne kadar? 11 Ağustos 2023 euro/TL kuru.

Bankalar yarın açık mı? Özel ve kamu bankaları 9 gün kapalı mı olacak?

Kurban Bayramı tatili kapsamında 9 gün tatil yapılacak. Peki, Bankalar yarın açık mı? Özel ve kamu bankaları 9 gün kapalı mı olacak? İşte detaylar...

Bakanlık resmen düğmeye bastı! Asgari ücrette son dakika bombası! O rakamın üzerinde olması artık kesin! Hemen bir bakın

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı milyonlarca kişiyi ilgilendiren asgari ücret için araştırma başlattı. Son günlerde milyonlarca vatandaşın gündeminde ise 'refah payı' var. Refah payıyla asgari ücrette tahminler de yükseldi. Artık asgari ücretin o rakamın üzerinde olması da kesin...

Analistler dolarla ilgili flaş uyarı yapıp gün verdi

Türkiye'de bayram tatili olması ve piyasaların kapalı olmasına rağmen dolar kurunu 17, 37'leri gördü. Analistler, doların 20-21 Temmuz günlerinde 17.50'leri dahi görebileceğini ifade ediyor.

Ahmet Ercan'dan imar barışı tepkisi!

Hükümet, imar barışıyla mülkiyet, imar, ruhsat sorunu yaşayan 10 milyondan fazla vatandaşın memnun olmasını sağladı. Ünlü deprem bilimci Jeofizik Yüksek Mühendisi ve Deprem Bilimci Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan da konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Dolar kuru bugün ne kadar?

Bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olmasından dolayı piyasalar kapalı. Piyasaların kapalı olmasına rağmen dolar/TL 8.30 düzeyinin üzerinde işlem görüyor. Euro/TL ise 10 TL'nin üzerinde seyrine devam ediyor.

Bitişik nizam binaların yeni olması, deprem riskini azaltmıyor!

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Mimarlık Fakültesi Yapı ve Deprem Mühendisliği Birimi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Çelik,  bitişik nizam yapıların yeni olmasının deprem anındaki riski azaltmadığını söyledi.

Bursa Yenişehir ve Kocaeli havalimanlarının uzun zamandır kapalı olması TBMM'de!

Bursa Yenişehir ve Kocaeli havalimanlarının uzun zamandır kapalı olması meclis gündemine taşındı. CHP'li Aydın, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Beyrut'taki patlamanın bilançosu: Yeniden imar maliyeti 4.5 milyar dolar!

Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta büyük yıkıma yol açan patlamanın üzerinden 3 aydan fazla geçmesine rağmen limandaki binlerce tonluk enkaz ve muhtelif atık hala olduğu yerde duruyor. Beyrut'un yeniden imarının 4.5 milyar dolara mal olacağı açıklandı.

Bankalar 18 Mayıs Pazartesi günü kapalı olacak!

Türkiye Bankalar Birliği (TBB), sokağa çıkma kısıtlamasının uygulanacağı 18 Mayıs Pazartesi günü, banka şubelerinin kapalı olacağını duyurdu.

imarın kapalı olması nedir Haberi

imarın kapalı olması nedir

ESOB Başkanı Nihat Sözütek, Adana Emlakçılar Esnaf Odası Başkanı Rabia Ülkü Uçar ve Adana İnşaatçılar Esnaf Odası Başkanı Cuma Bozkurt'u ziyaret etti. Kazım Barışık'ın vefatının ardından seçilen Sözütek'i tebrik eden oda başkanları, Adana'da en büyük sıkıntının imarın kapalı olması olduğunu belirterek, belediyelerden bu konuda çözüm beklediklerini dile getirdi. 


ARSA BULUNAMIYOR 

Emlakçılar Odası Başkanı Rabia Ülkü Uçar, "Ülkemizin bugünlerde yaşadığı terör olayları hepimizi derinden üzüyor. İnşallah bir an evvel barış ve huzur gelir. Adana'da en büyük sıkıntımız, imarın kapalı olması. Belediyelerden çözüm bekliyoruz" dedi. Adana İnşaatçılar Esnaf Odası Başkanı Cuma Bozkurt da "Adana'da halen 10 mahallede imar kapalı, arsa bulunamıyor. İnşaat sektörü kilitlenmiş vaziyette. Kayıt dışı korsan çalışan çok, kayıtlı esnafımız boş bekliyor" diye konuştu. 


'ANALAR AĞLAMASIN' DİYE 

ESOB Başkanı Nihat Sözütek, ülkede yaşanan...