06 / 05 / 2024

İMİB madenciler günü kutlama

İMİB madenciler günü kutlama

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) daha kaliteli ve fonksiyonel bir hayat sürmemiz için alın teri döken madencilerin emeklerine Dünya Madenciler Günü’nde bir kez daha dikkat çekecek.

Mansur Yavaş: "Ankara'da gün gelecek toplu ulaşım bedava olacak"

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 5 senelik görev döneminde kente kazandırılan yatırım projelerini anlattı. Yavaş, "Gün gelecek Avrupa’da olduğu gibi Ankara’da da toplu ulaşım ücretsiz hale gelecek. Belediyecilik budur" diye konuştu.

Kayserililere yeni konut müjdesi! Kayseri'de 648 konutun temeli iki gün sonra atılıyor! 

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamda ikinci etap 618 konutun temeli 2 gün sonra törenle atılacak.

5 kasım pazar günü toplu taşımalar ücretsiz olacak mı? Hangi toplu taşıma araçları ücretsiz? 

5 Kasım 2023 Pazar günü gerçekleştirilecek olan 45. İstanbul Maratonu, Cumhuriyetin 100. yılını coşkuyla kutlamak amacıyla "Yüzyılın Koşusu" sloganıyla büyük bir heyecanla bekleniyor. Bu özel etkinliğe halkın ulaşabilmesi için toplu taşıma ücretsiz olup olmadığı merak ediliyor.

Trendyol Kasım indirimi hangi gün, ne zaman? 11.11 Süper Alışveriş Günleri ne zaman başlayacak? 

Kasım ayının gelmesiyle birlikte indirim kampanyaları peş peşe açıklandı. Peki, Trendyol Kasım indirimi hangi gün, ne zaman? 11.11 Süper Alışveriş Günleri ne zaman başlayacak?

Tarım Kredi Market büyük indirim şenliğini duyurdu: Bu indirim için yarın son gün

Tarım Kredi Market, sadece 2 gün boyunca geçerli olacak büyük bir indirim etkinliğini duyurdu. Bu kısa süreli indirim fırsatından yararlanmak isteyenler, acele etmeliler. İşte Tarım Kredi Market'in indirim etkinliği hakkında merak edilen tüm bilgiler...

Çiftçilere büyük müjde! Az önce açıklandı, paralar 3 gün sonra yatırılacak!

Çiftçilerin beklediği büyük müjde geldi. Konu ile ilgili detaylar az önce açıklandı, paralar 3 gün sonra yatırılacak...

İBB duyurdu: Cumhuriyet'in 100. yılında 4 müze 100 gün boyunca ücretsiz!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) müjdeli haberi duyurdu. İBB Cumhuriyet'in 100. yılına özel olarak 4 müzenin 100 gün boyunca ücretsiz ziyaret edilebileceğini açıkladı.

BİM'de iki gün sonra indirim fırtınası esecek! Yetişen sepetine tek tek ekleyecek: BİM 22 Eylül 2023 aktüel kataloğu

BİM'in 22 Eylül tarihli aktüel ürünleri yayımlandı. BİM'de iki gün sonra indirim fırtınası esecek! Yetişen sepetine tek tek ekleyecek. İşte yeni katalog ve fiyat listesi...

30 Ağustos 2023'te Borsa açık mı? Çarşamba günü borsada işlem yapılabilecek mi?

Yarın, 30 Ağustos Çarşamba günü, borsada işlem yapmayı düşünen kişiler Borsa İstanbul'un açık olup olmayacağı hakkında endişeler taşıyor. İşte 30 Ağustos 2023 yarın borsaların durumu...

Borsa günün ilk yarısında tüm zamanların en yüksek seviyesine çıktı!

Yatırımcılar tarafından büyük bir merakla takip edilen Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günün ilk yarısında 6.803,37 puanla tüm zamanların en yüksek seviyelerine çıktı.

BIST 100 endeksi gün ortasında tüm zamanların en yüksek seviyesine çıktı!

Yatırımcılar tarafından merakla takip edilen Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günün ilk yarısında 6.379,29 puanla tüm zamanların en yüksek seviyelerine çıktı.

25 TL'ye fırlayan dolar 11 gün sonra bu kadar olacak! İddiaları duyanın aklı başından uçtu!

Dolar, seçimlerin ardından hızla yükselmeye devam ediyor. Uzmanlardan Selçuk Geçer'in tahminine göre, önümüzdeki 11 gün içinde doların yükselişi daha da hızlanacak. İşte ayrıntılar...

Altında geri sayım başladı! 3 gün sonra altın fiyatları böyle olacak! Yatırımcılar bu haberi bekliyordu!

Yatırımcıların gözü Perşembe günü açıklanacak olan Merkez Bankası faiz kararına çevrildi. Altında geri sayım başladı. 3 gün sonra altın fiyatları böyle olacak. Yatırımcılar bu haberi bekliyordu.

İMİB madenciler günü kutlama Haberi

İMİB madenciler günü kutlama

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) daha kaliteli ve fonksiyonel bir hayat sürmemiz için alın teri döken madencilerin emeklerine Dünya Madenciler Günü’nde bir kez daha dikkat çekecek.

İMİB’in desteklediği “Dünya Madenciler Günü” kutlaması çerçevesinde; 4 Aralık 2013, Çarşamba saat 10.30’da Taksim meydanında toplanılacak, saat 11.00’de Taksim Atatürk Anıtı’na çelenk konularak İstanbul Büyükşehir Belediyesi Bandosu eşliğinde İstiklal Marşı okunacak ve saygı duruşunda...