21 / 05 / 2024

İMMİB etkinlikleri

İMMİB etkinlikleri

İstanbul Maden ve Metaller İhracatçıları Birliği’nin geleneksel hale getirdiği Endüstriyel Tasarım Yarışmaları 10. yılını doldurdu. Bu yıl 4 farklı kategoride 336 tasarımcının 246 proje ile katıldığı yarışmada 30 proje dereceye girerek ödül aldı.

Starcity Outlet'te yılbaşına özel çocuk kulübü etkinlikleri!

Starcity Outlet, 2018'e girmeye az bir zaman kala yeni yıl coşkusunu hem büyüklere hem çocuklara daha iyi hissettirmek için yepyeni etkinlik programıyla ziyaretçilerini karşılıyor...

Queen Central Park’ta caz etkinlikleri başladı!

Sinpaş GYO tarafından Şişli-Bomonti’de inşa edilen Central Park’ta caz etkinlikleri başladı. Queen Central Park Satış Ofisi'ndeki caz performansı ile dinleyenleri büyüledi.

Mimarlık Haftası etkinlikleri başladı!

“Dünya Mimarlık Günü” kapsamında Şişecam Topluluğu bünyesinde faaliyet gösteren Şişecam Düzcam ana sponsorluğunda ve Türk Ytong sponsorluğunda 3-7 Ekim 2016 tarihleri arasında düzenlenecek Mimarlık Haftası Etkinlikleri Yapı-Endüstri Merkezi’nde başladı.

Rusya ile normalleşme sektöre 700 milyon dolar getirecek!

Rusya ile Türkiye arasında düzelen ikili ilişkilerle ilgili İMMİB Yapı Komitesi Başkanı Serdar Urfalılar, “Sektör ihracatımız 2014 yılında 710 milyon dolardı. Olumlu süreç devam ederse kısa sürede bu rakamı tekrar yakalayacağımızı düşünüyoruz” dedi.

Türk yapı sektörü Avrupa için atakta!

İMMİB Yapı Malzemeleri Komitesi, Avrupa’nın en büyük 2’nci yapı fuarı olan ve bu yıl 2 bin 600 katılımcı firma, 350 binin üzerinde ziyaretçiyi ağırlayan “Paris Batimat 2015”e bünyesinde bulunan 16 firma ile milli katılım gerçekleştirdi.

İşte İngiltere'deki bacakları büyüyen ev!

İngiltere'nin Wraysbury şehrinde yaşayan bir çift evlerini bacakları büyüyen bir ev şeklinde tasarladılar. Tasarımı BAT Dizayn'a ait olan ev düğmeye basıldığında 800 mm yukarı kalkıyor.

İMMİB Paris Batimat 2015'te 16 firma ile katıldı!

İMMİB Yapı Malzemeleri Komitesi, Avrupa'nın en büyük 2'nci yapı fuarı olan ve bu yıl 2 bin 600 katılımcı firma, 350 binin üzerinde ziyaretçiyi ağırlayan 'Paris Batimat 2015'e bünyesinde bulunan 16 firma ile milli katılım gerçekleştirdi.

TGÜB, Fark Yaratan Yapılar Fotoğraf Yarışması düzenliyor!

Türk İnşaat Sektörünün köklü ve saygın kurumlarından Türkiye Gazbeton Üreticileri Birliği (TGÜB), 25. Kuruluş Yılı etkinlikleri kapsamında “Fark Yaratan Yapılar Fotoğraf Yarışması” düzenliyor.

Türk yapı sektörü Kenya pazarında!

İMMİB Yapı Malzemeleri Komitesi Başkanı Serdar Urfalılar, Türk yapı sektörünün başarısını Kenyalılara anlatacağız. Kenyalıların Türkiye'deki yapı malzemesenden hiç haberi yok.

Türk yapı sektörünün yeni hedefi Afrika pazarı!

İMMİB Yapı Malzemeleri Komitesi, 3.4 milyar dolarlık G.Afrika pazarından daha fazla pay almak için Afrika'nın en büyük fuarı Bauma Conexpo'ya ilk defa katılacak.

İMMİB Yapı Malzemeleri, Bauma Conexpo Afrika fuarına katılacak!

İMMİB Yapı Malzemeleri Komitesi bu kapsamda 15-18 Eylül 2015 tarihleri arasında Güney Afrika'nın Johannesburg şehrinde düzenlenecek olan "BAUMA CONEXPO AFRİKA 2015" fuarına ilk kez milli katılım gerçekleştirecek.

Türk yapı sektörü Afrika pazarına yöneliyor!

İMMİB Yapı Malzemeleri Komitesi, 3.4 milyar dolarlık Güney Afrika pazarından daha fazla pay almak için Afrika’nın en büyük fuarı olan Bauma Conexpo fuarına ilk defa milli katılım gerçekleştiriyor.

Türk yapı sektörünün yeni hedefi Afrika pazarı!

İMMİB Yapı Malzemeleri Komitesi, 3.4 milyar dolarlık Güney Afrika pazarından daha fazla pay almak için Afrika’nın en büyük fuarı olan Bauma Conexpo fuarına ilk defa milli katılım gerçekleştiriyor.

İMMİB etkinlikleri Haberi

İMMİB etkinlikleri

İstanbul Maden ve Metaller İhracatçıları Birliği (İMMİB) tarafından düzenlenen Endüstriyel Tasarım Yarışması’nda ödüller sahiplerini buldu. Ödül töreni; İMMİB’in sektöre tasarımcı yetiştirmek amacıyla inşaa ettiği İMMİB Erkan Avcı Endüstriyel Tasarım Meslek Lisesi’nde gerçekleştirildi. Ödül törenine; Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi, İstanbul Demir ve Demirdışı Metaller İhracatçıları Birliği (İDDMİB) Başkanı Tahsin Öztiryaki, Elektrik Elektronik ve Hizmet İhracatçıları Birliği Başkanı Fatih Kemal Ebiçlioğlu, İstanbul Kimyevi Mamuller İhracatçıları Birliği Başkanı Murat Akyüz, Ekonomi Bakanlığı Daire Başkanı Bünyamin Kutlu, birlik yönetim kurulu üyeleri, tasarımcılar ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Törenin Açış konuşmasını yapan İMMİB Koordinatör Başkanı Tahsin Öztiryaki, tasarımcıların ödüllerini, birlik tarafından yaptırılan Endüstriyel Tasarım Meslek Lisesi’nde yapmanın ayrı bir mutluluk olduğunu söyledi.

10 yılda 3.300 başvuru yapıldı

Ar-Ge, inovasyon, tasarım, markalaşma ve katma değer...