18 / 05 / 2024

İMMİB ödülü

İMMİB ödülü

İstanbul Maden ve Metaller İhracatçıları Birliği’nin geleneksel hale getirdiği Endüstriyel Tasarım Yarışmaları 10. yılını doldurdu. Bu yıl 4 farklı kategoride 336 tasarımcının 246 proje ile katıldığı yarışmada 30 proje dereceye girerek ödül aldı.

Vakıf GYO Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü'nü kazandı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Türkiye Kalite Derneği'nin verdiği ve iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında yer alan "Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü"nü kazandı.

Ankara Güdül'deki bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Ankara İli, Güdül ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31106 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Tabanlıoğlu Mimarlık Tersane İstanbul Projesi ile WAF 2019’da büyük ödülü aldı!

12. Dünya Mimarlık Festivali - WAF 2019 “Turizm Yatırımları Proje” kategorisinde Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından tasarlanan ‘Tersane İstanbul’ büyük ödül aldı.

İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması hepimizin ayıbıdır!

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, yaptığı açıklamada, "İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması maalesef hepimizin ayıbıdır." dedi.

Büyükyalı İstanbul'a Avrupa’nın en iyi iç mimari ödülü!

Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığında, Zeytinburnu Kazlıçeşme'de hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul'a Avrupa’nın en iyi iç mimari ödülü verildi.

Eskidji Bağlıca ve Ankara Merkez Bölge Ortaklığı’na yedi ödül!

Eskidji Gayrimenkul, 2016 yılında başarı gösteren Bölge Ortaklıklarını ödüllendirdi. Eskidji Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı Köksal Ünal 7 farklı dalda ödülün sahibi oldu.

Duran Bülbül: Dünyada hiçbir ülkede kredi alarak konut yapan yok!

Türk ekonomisine yönelik çarpıcı açıklamalar yapan Gazi Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Duran Bülbül üretim olmamasına rağmen tüketimin çok olduğunu, ekonominin büyüdüğünü ancak ülkenin kalkınamadığını belirtti.

Eskişehir Büyükşehir, Shining Star Awards’tan 3 ödül aldı!

Eğlence ve rekreasyon alanlarına yönelik farkındalık yaratmak ve sektörün daha nitelikli hizmetler sunmasına katkı sağlamak amacıyla düzenlenen Shining Star Awards Gala Gecesi düzenlendi. Gecede Eskişehir Büyükşehir 3 ödül aldı.

Armada Büyüme ve Yenileme Kategorisi'nde ödül aldı!

ARMADA Alışveriş ve İş Merkezi, Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi tarafından Avrupa'da Yılın Alışveriş Merkezi ödülüne layık görüldü. Düzenlenen yarışmada Armada, 'Büyüme ve Yenileme Kategorisi' ile Yılın Alışveriş Merkezi seçildi.

Güzel İzmir Oteli BID uluslararası kalite ödülü aldı!

GÜZEL İzmir Oteli, dünyanın en büyük kalite zirve ödülü olarak kabul edilen BID, ( iş inisiyatifi yönelimleri ) uluslararası kalite ödülü kazandı.

Kale Kilit metal eşya kategorisinde ödül aldı!

Her yıl İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri (İMMİB) tarafından düzenlenen 'İhracatın Yıldızları Ödül Töreni'nde; Kale Kilit 'Metal Eşya' kategorisinde 9. kez birincilik ödülüne layık görüldü.

Armada AVM Yılın Büyüme ve Yenileme Projesi ödülünü aldı!

Dünyanın en prestijli ödüllerinden biri olan Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (ICSC) Londra ödülleri, Avrupa'da "Yılın Büyüme ve Yenileme Projesi" ödülüne Armada AVM'yi layık gördü.

Türkiye'yi dünya ikinciliğine taşıyan 42 müteahhide ödül töreni!

“ Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi ” listesine girerek Türkiye’yi dünya ikinciliğine taşıyan 42 müteahhit için Ankara’da bir ödül töreni düzenlenecek.

İMMİB ödülü Haberi

İMMİB ödülü

İstanbul Maden ve Metaller İhracatçıları Birliği (İMMİB) tarafından düzenlenen Endüstriyel Tasarım Yarışması’nda ödüller sahiplerini buldu. Ödül töreni; İMMİB’in sektöre tasarımcı yetiştirmek amacıyla inşaa ettiği İMMİB Erkan Avcı Endüstriyel Tasarım Meslek Lisesi’nde gerçekleştirildi. Ödül törenine; Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi, İstanbul Demir ve Demirdışı Metaller İhracatçıları Birliği (İDDMİB) Başkanı Tahsin Öztiryaki, Elektrik Elektronik ve Hizmet İhracatçıları Birliği Başkanı Fatih Kemal Ebiçlioğlu, İstanbul Kimyevi Mamuller İhracatçıları Birliği Başkanı Murat Akyüz, Ekonomi Bakanlığı Daire Başkanı Bünyamin Kutlu, birlik yönetim kurulu üyeleri, tasarımcılar ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Törenin Açış konuşmasını yapan İMMİB Koordinatör Başkanı Tahsin Öztiryaki, tasarımcıların ödüllerini, birlik tarafından yaptırılan Endüstriyel Tasarım Meslek Lisesi’nde yapmanın ayrı bir mutluluk olduğunu söyledi.

10 yılda 3.300 başvuru yapıldı

Ar-Ge, inovasyon, tasarım, markalaşma ve katma değer...