10 / 05 / 2024

İmran Bozdağ

İmran Bozdağ

Fakülte Emlak İnşaat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İmran Bozdağ, Ali Burak Türkoğlu, Kadir Kavranoğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 6 Mart'ta kuruldu.

Bakan Bekir Bozdağ'dan son dakika açıklaması! Kirada yüzde 25 artış sınırının süresi uzatılacak!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ yaptığı açıklamada kiralarda yüzde 25 artış sınırının süresinin uzatılacağını söyledi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ açıkladı! Diyarbakır'a 27 bin bağımsız konut inşa edilecek!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ yaptığı açıklamada Diyarbakır'a yaklaşık olarak 27 bin bağımsız konut, köy evi, hayvanlar için ahır ve diğer ihtiyaçlarını karşılayan yerler yapılacağını söyleyerek, temellerin yakında atılacağını kaydetti.

Bekir Bozdağ’dan fahiş kira artışlarıyla ilgili kritik açıklama

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen illerimizden Şanlıurfa'da incelemelerde bulundu. Bozdağ fahiş fiyat artışları ile ilgili de çok net konuştu.

Bakan Bozdağ açıkladı: Depremlerde yıkılan binalarla ilgili soruşturmalarda 171 kişi tutuklandı!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ yaptığı açıklamada depremlerden etkilenen illerde yıkılan binalarla ilgili soruşturmalarda 171 kişi hakkında tutuklama kararı çıkarıldığını söyledi.

İmar affına köklü düzenleme geliyor! Adalet Bakanı Bozdağ resmen açıkladı!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, imar affına ilişkin yaptığı son dakika açıklamasında imar affında köklü düzenleme yapılacağını söyledi.

Dolandırıcılığa karşı uyarı en tepeden geldi! Bakan Bozdağ’dan T.C kimlik no uyarısı!

Son yıllarda dikkat çekici şekilde artan dolandırıcılık vakalarına karşı vatandaşlara uyarıda bulunan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ,  kişisel bilgilerin kimseyle paylaşılmaması gerektiğinin altını çizdi.

Adalet Bakanı Bozdağ resmen açıkladı! İnfaz koruma memuru, zabıt katibi, mübaşir alımı yapılacak! İşte detaylar...

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ tarafından milyonlarca kişiyi ilgilendirecek açıklama geldi. Adalet ve CTE için İnfaz koruma memuru "gardiyan", zabıt katibi, mübaşir ve diğer sözleşmeli kadrolara memur personel alımı yapılacağı açıklandı.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Bartın Adliyesi açılışında konuştu!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Bartın Adliyesi açılışında konuştu. 2002'de 78 olan ayrı mahkeme sayısının şimdi 363'e çıktığını, 2002'de 569 bin metrekare olan adliyelerin kapalı alanlarının da 6 milyon metrekareye ulaştığını açıkladı.

Bakan Bozdağ resmen açıkladı! Kira artışına yüzde 25 sınır düzenlemesi uzatılmayacak!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, kira düzenlemesinin 1 Temmuz 2023 tarihine kadar geçerli olacağına dikkat çekti ve düzenleme ile ilgili merak edilen her şeyi açıkladı...

Bakan Bozdağ'dan son dakika açıklaması! Kira artışına yüzde 25 sınırı geldi! 

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, 1 Temmuz 2023 tarihine kadar yenilenecek kira sözleşmelerindeki yükseliş sınırını resmen açıkladı. Peki konut kiralarındaki yükseliş sınırı ne kadar? Ev kiraları ne kadar artacak? İşte ayrıntılar...

Adalet Bakanı Bozdağ resmen açıkladı! Fahiş kira artışlarına sabit oran formülü yolda!

Fahiş kira yükselişlerinin önüne geçilmesi için hazırlanan düzenleme de sona yaklaşıldı. Kira bedellerine sabit oran düzenlemesi geliyor. İşte Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın o açıklaması...

Adalet Bakanı Bozdağ'dan son dakika kira açıklaması: Tamamını arabulucuya göndermekte kararlıyız!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ son zamanlarda sık sık gündeme gelen kiralar ile ilgili açıklama yaptı. Bakan Bozdağ açıklamalarında kira ihtilaflarının tamamını arabulucuya gönderme konusunda kararlı olduklarını söyledi.

Adalet Bakanı Bozdağ açıkladı! Kira uyuşmazlıklarına arabulucu geliyor!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen kira artışlarında orta yol bulunamayınca ev sahibi ve kiracı davalarının sıklaşması yargının iş yükünü artırdı. Konuyla ilgili son dakika açıklaması Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'dan geldi. İşte konuyla ilgili gelişmeler...

İmran Bozdağ Haberi

İmran Bozdağ

Fakülte Emlak İnşaat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İmran Bozdağ, Ali Burak Türkoğlu, Kadir Kavranoğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 6 Mart'ta kuruldu. 


Fakülte Emlak İnşaat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak ve bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.


Fakülte Emlak İnşaat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Kadıköy, Acıbadem Mahallesi, Tekin Sokak, Darga Apartmanı, No:24...