29 / 04 / 2024

imsad başkanı dündar yetişener 2014 ihracat hedefi

imsad başkanı dündar yetişener 2014 ihracat hedefi

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD) Başkanı Dündar Yetişener, 2014’te inşaat malzemeleri sektöründe ihracat kaleminde yüzde 12-15 arası bir artış ile yaklaşık 25 milyar dolar ihracat hedeflediklerini açıkladı....

İMSAD Başkanı Küçükoğlu: Depreme dayanıklı güvenli yapılar inşa etmeliyiz!

Şehircilik Günü dolayısıyla açıklama yapan Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu gelecek nesiller için enerji verimli, çevre dostu, depreme dayanıklı güvenli yapıların inşa edilmesi gerektiğine değindi.

Türkiye İMSAD Başkanı Küçükoğlu: Bazı bölgelerde döküm alanları hafriyat dağına dönüştü!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Başkanı Tayfun Küçükoğlu yaptığı açıklamada bugün bazı bölgelerimizde döküm alanları artık hafriyat dağına dönüştüğünü söyleyerek, "İnşaat atık yönetiminde kendimizi geliştirmeliyiz." dedi.

İMSAD Başkanı Tayfun Küçükoğlu: Yapı Fuarı’na gösterilen ilgi sektöre umut verdi!

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen 44. Yapı Fuarı ile ilgili önemli açıklamalar yapan İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu, “Fuara gösterilen yoğun ilgi bu anlamda hepimizi mutlu etti, umut verdi” şeklinde konuştu.

Bursa Demirkapı Kentsel Dönüşüm Projesi başlıyor!

Osmangazi Belediyesi, ikinci perdeyi Demirkapı Kentsel Dönüşüm Projesi ile açacak. Mahalle sakinleri ile bir araya gelen Belediye Başkanı Dündar, kimseyi mağdur etmeden bölgede dönüşüm yapacaklarını söyledi.

Soğanlı, Bursa'nın cazibe merkezi olacak!

Osmangazi'deki kentsel dönüşüm çalışmalarını anlatan Başkan Dündar, Soğanlı'dan yabancıların bile konut aldığını söyledi.

İzzettin Küçük'ten Osmangazi projelerine yakın markaj!

Bursa Valisi İzzettin Küçük, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ı ziyaret etti. Hayata geçirdiği projeler ve çalışmalar hakkında Başkan Dündar’dan bilgiler alan Vali Küçük, belediyenin ciddi hacimli ve bütçeli projelere imza atarak Osmangazi’yi ve Bursa’yı yücelttiğini söyledi.

Osmangazi meydan ve kültür merkezinin çalışmaları hızla sürüyor!

Osmangazi Belediyesi tarafından Demirtaş'ta başlatılan meydan ve kültür merkezi çalışmaları büyük bir hızla sürüyor. Başkan Dündar, "Tamamlandığında Bursa'mızın cazibe merkezi olacak" dedi.

Eskişehir 1/25 binlik imar planına gelen itirazlar tamamlandı!

1/25 binlik imar planları ile ilgili yöneltilen soruyu cevaplayan İl Başkanı Dündar Ünlü, “Planlarla ilgili itirazlar tamamlandı. Bin 200 itiraz var ancak bunlar sadece 1-2 konu hakkında. Konut sahiplerinin itirazı belediyede komisyon tarafından incelenecek. " dedi.

RUMELİSİAD’dan Mustafa Dündar’a dönüşüm övgüsü!

Osmangazi Belediyesi’nin hayata geçirdiği kentsel dönüşüm çalışmalarının Bursa’nın ve Osmangazi’nin geleceğine şekil verdiğini ifade eden RUMELİSİAD yönetimi, Başkan Dündar’ı başarı çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Eskişehir'in planı için sivil toplum kuruluşlarının da görüşü alındı!

Ak Parti İl Başkanı Dündar Ünlü Büyükşehir Meclisi'nde önceki akşam oy birliği ile alınan kararı değerlendirirken, kentin yararına olan işlerin arkasında duracaklarını söyledi.

Panorama 1326 Bursa Tarih Müzesi şekilleniyor!

Belediye Başkanı Dündar: "Panorama 1326 Bursa Tarih Müzesi, Osmangazi Belediyesinin en büyük bütçeli en ciddi yatırımı. Bursa'yı Bursa dışına taşıyacak bir proje" dedi.

Planlı yapılaşmanın öne çıktığı Osmangazi oluşturduk!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, ilçedeki mahalle muhtarları ile istişare toplantısı düzenledi. Muhtarların sorunlarını, görüş ve önerilerini dinleyen Başkan Dündar, sıkıntıların giderilmesi noktasında fikir alış verişinde bulundu.

Ahmet Cemal Dördüncü Akiş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu üyeleri dörev taksimi ve izah kararını yayınladı. Akiş GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Cemal Dördüncü oldu.

imsad başkanı dündar yetişener 2014 ihracat hedefi Haberi

imsad başkanı dündar yetişener 2014 ihracat hedefi


İMSAD Başkanı Yetişener, inşaat sektörünün 2013 yılında yüzde 5-6 arasında büyüme sağlayacağını kaydetti. Bu büyümenin büyük ölçüde kamu inşaat harcamalarından kaynaklanacağını vurgulayan Yetişener, “2013 yılında özel sektör inşaat harcamalarındaki büyüme muhtemelen sıfıra yakın olacaktır. Kamu inşaat harcamaları 2013 yılında inşaat sektöründeki büyümeyi sürüklemektedir” dedi.

İnşaat malzemeleri sektöründeki büyümenin ise yüzde 5-6 oranında gerçekleşeceğini dile getiren Yetişener, 2012 yılında 21,2 milyar dolar ile Türkiye’nin ihracat lideri olan inşaat malzemesi sektörünün, dünya ihracat sıralamasında 5’inciliğe yükselerek kalitesini ve kapasitesini kanıtladığının altını çizdi. Bu ihracatın yüzde 75’inin Türkiye İMSAD üyeleri tarafından gerçekleştirildiğine dikkat çeken Dündar Yetişener, 2013 ihracat rakamı için 22 milyar dolar tahmininde bulundu. 2023 yılı ihracat hedeflerinin ise 100 milyar dolar olduğunu hatırlatan Yetişener, inşaat sektörünün yeni bir değişimin eşiğinde olduğunun...