06 / 05 / 2024

İMSADın gündem buluşmaları

İMSADın gündem buluşmaları

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği’nin (Türkiye İMSAD) üç ayda bir düzenlediği ‘Gündem Buluşmaları’toplantısı 02 Nisan Perşembe günü,Ortaköy Feriye Lokantası’nda, iş dünyasının önde gelen temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilecek.

1 milyon 250 bin TL'ye satılan daire gündem oldu! Evin girişine bakın!

Son zamanlarda küçük ve harabe evler için bile istenen satış ve kira bedelleri gündem oldu. Akademisyen İnşaat Mühendisi Mayk İnşaat, X sosyal medya hesabından bir evi paylaştı ve 'Evin girişine bakın' dedi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Kıbrıs’ın kuzeyinde yabancılara mülk satışı KKTC Meclisi’nin ana gündem maddesi!

Kıbrıs’ın kuzeyinde yabancılara mülk satışlarının, MİT tarafından takibe alındığına ilişkin açıklamaların ardından bu konu KKTC Meclisi’nin de ana gündem maddesi oldu.

Türkiye inşaat malzemesi sanayisi 2024 yılında yüzde 5 büyüyecek!

Türkiye İMSAD (Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği) tarafından 56’ncı kez düzenlenen ‘Gündem Buluşmaları’nda önemli değerlendirmeler yapıldı. Söz konusu buluşmada Türkiye inşaat malzemesi sanayisinin 2024 yılında yüzde 5 büyüyeceği belirtildi.

İnşaat sektörü 2024'ten umutlu! İnşaat malzemesi ihracatının yükselmesi bekleniyor! 

Türkiye İMSAD tarafından düzenlenen ‘Gündem Buluşmaları’ toplantısının 55’incisi, ‘Ekonomide Rasyonel Zemine Dönüş Süreci; İnşaat Sektörü ve Malzeme Sanayisi için Beklentiler’ başlığı altında gerçekleştirildi. Toplantıda 2024 yılına ilişkin inşaat malzemeleri ihracatının yükselmesi bekleniyor. 

İnşaatta öncelikli 5 gündem tek tek açıklandı! Kentsel dönüşüm ve sosyal konut başlıkları öne çıkacak!

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nin açıklanmasının ardından gözler yeni dönemde atılacak olan adımlara çevrildi. İşte inşaatta öncelikli 5 gündem maddesi...

Fiat Egea Sedan'ın fiyatı gündem oldu! İşte 10 Kasım 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en ucuz otomobilleri arasında yer alan Fiat Egea Sedan'ın fiyatları dikkat çekti. İşte gündem olan modelin fiyat listesi...

Zabıtanın sarımsak tezgahına el koyduğu yaşlı adamın gözyaşları Twitter'da gündem oldu

Ekonomik sıkıntılar içinde hayatını devam ettirmek için seyyar tezgahta sarımsak satan yaşlı bir adamın tezgahına zabıta ekipleri tarafından el konuldu. Olay sonrası yaşlı adamın gözyaşları Twitter'da gündem oldu.

İnşaat malzemelerinde 2021 yılı ihracatının 30 milyar dolara ulaşması bekleniyor!

Türkiye İMSAD Gündem Buluşmaları’nın 48’ncisi yapıldı. Peki merakla beklenen toplantıda neler konuşuldu?  

İnşaat malzemeleri sektörünü neler bekliyor?

Türkiye İMSAD Gündem Buluşmaları’nın 47’ncisi yapıldı. Peki merakla beklenen toplantıda neler konuşuldu?  

47. Türkiye İMSAD Gündem Buluşmaları yarın!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), 47. Gündem Buluşmaları’nı yarın gerçekleştirecek.

46. Türkiye İMSAD Gündem Buluşmaları'nda demir çelik sektörü konuşuldu!

Merakla beklenen Türkiye İMSAD Gündem Buluşmaları’nın 46’ncısı, ‘Yeşil Mutabakat Sürecinde Seramik ve Demir Çelik Sektörü’ başlığı altında yapıldı.

46. Türkiye İMSAD Gündem Buluşmaları yarın!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), Gündem Buluşmaları’nın 46.'sını yarın gerçekleştirecek.

Türkiye'deki Bakanlığa ait binaların depreme karşı güçlendirilmesi çalışmaları TBMM'de!

CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan, Türkiye genelinde ve İzmir'de Bakanlığa ait binaların depreme karşı güçlendirilmesi çalışmalarına ilişkin soru önergesi verdi. 

İMSADın gündem buluşmaları Haberi

İMSADın gündem buluşmaları

‘2015-2016 Türkiye Ekonomisi İçin Zorlu Dönem - AB İlişkileri ve Transatlantik Yatırım Ortaklığı Anlaşması’konusunun ekonomi gündemine taşınacağı toplantı, Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Hinginar’ına çılış konuşması ile başlayacak.



Avrupa Birliği ve Küresel Araştırmalar Derneği Başkan Yardımcısı Can Baydarol’unkonuk konuşmacı olarak katılacağı toplantıda, Türkiye İMSAD Ekonomi DanışmanlarıProf. Dr. Kerem Alkin ve Dr. Can Gürlesel,2015 Mart Aylık Sektörel Raporu’nda yer alan veriler ışığında; Türkiye-Dünya ekonomisi,inşaat ve inşaat malzemelerisektörü ilk çeyrek sonuçlarını değerlendirerek, 2015 beklentileri ve öngörülerini...