03 / 05 / 2024

İncek Green ne zaman teslim

İncek Green ne zaman teslim

Sinpaş GYO, İncek Life Konutları'nın yeni etabı İncek Green projesinde satışlara başladı. 140 dairelik Sinpaş İncek Green projesinde 2+1'lerin fiyatları 289 bin TL'den başlangıç gösteriliyor...

Green Card sonuçları ne zaman açıklanacak? 

Amerika Birleşik Devletleri'nde kalıcı olarak yaşama ve çalışma hakkı verdiği Green Card sonuçları için beklenen günün yaklaştığı belirtiliyor. Bu kapsamda, Green Card sonuçlarının 4 Mayıs 2024 Cumartesi günü https://dvprogram.state.gov/ sitesinden açıklanacağı kaydedildi.

Jewel Premium İncek için start verildi! Ankara Gölbaşı'na 1.116 yeni konut geliyor!

Ünsal Park Yapı tarafından Ankara İli, Gölbaşı İlçesi, İncek Mahallesi'ne 1.166 adet konut, 22 adet ticari alandan (dükkân) oluşan Toplu konut projesi'' için start verildi.

Green Hill İzmir satışta! Peşin ödemelere yüzde 10 indirim fırsatı!

Green Hill İzmir projesinde konut satışları başladı. Projede 3+1 ve 4+1 konut tipleri bulunuyor. Peşin ödemelere yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. Peki Green Hill İzmir'de konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Green Card başvurusu için son gün! Green Card başvuruları ne zaman bitecek?

Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) çalışma ve yaşama hakkı elde etmek isteyenlerin Green Card başvurusu için son gün. 2024 Green Card başvurusunda bulunmak isteyen birçok kişi, başvuruların nasıl yapılacağını merak ediyor.

Maia Green Port Prime'da yüzde 35 peşin 24 ay vade fırsatı! 

Aydın Kuşadası'nda Maia Yapı tarafından inşa edilen Green Port Prime konut porjesinde satışlar devam ediyor. Peki, Green Port Prime projesi konut fiyatları ne kadar?

Uysal Green Garden'de hemen teslim 3+1 konutlar!

Uysal Yapı tarafından Tekirdağ Çorlu'da inşa edilen Uysal Green Garden'de hemen teslim 3+1 konutların satışları devam ediyor. Peki Uysal Green Garden'da daire fiyatları ne kadar? Uysal Green Garden fiyat listesi. 

Altın alacaklar dikkat! 7 Eylül Perşembe altın fiyatları ne kadar? Çeyrek altın, gram altın, Cumhuriyet altını kaç lira?

Altın alıp satmak isteyenler güncek altın fiyatlarını araştırıyor. Altın fiyatları bu hafta sakin seyrederken yatırımcılar altın fiyatlarının bugün ne kadar olduğunu araştırıyor. Peki 7 Eylül Perşembe altın fiyatları ne kadar? Çeyrek altın, gram altın, Cumhuriyet altını kaç lira?

Fındık fiyatları rekora koşuyor! Trabzon, ordu Giresun fındık fiyatları ne kadar oldu? İl il fındık fiyatları

Fındık fiyatlarındaki artış devam ediyor. Fındık fiyatları resmen rekora koşarken vatandaşlar  Trabzon, Ordu ve Giresun fındık fiyatlarının ne kadar olduğunu araştırıyor. Peki güncek fındık fiyatları ne kadar? İşte İl il fındık fiyatları...

Green card sonuçları ne zaman açıklanacak! 2023 ABD yeşil kart sonuçları sorgulama nereden yapılır!

Green Card başvuru sonuçlarının açıklanmasına çok az kaldı. Vatandaşlar sonuçların ne zaman açıklanacağını merak ediyor. İşte, detaylar...

İncek Bellapais Konakları ne zaman teslim?

100 bin metrekare yapı inşaat alanına sahip İncek Bellapais Konakları'nda 1+1, 2+1, 3+1,4+1, 5+1 olmak üzere 18 tip ve farklı  büyüklüklerdeki daire seçenekleri sunuluyor. Peki İncek Bellapais Konakları ne zaman teslim?

Bulvar Loft ev fiyatları ne kadar?

Toplam 822 adet daireye yer verilen Bulvar Loft, Ankara İncek’te yükseliyor..Proje Akfen İnşaat imzası taşıyor. Peki Bulvar Loft ev fiyatları ne kadar?

Bulvar Loft İncek ne zaman teslim?

Bulvar Loft Konutları 320 bin TL'den başlayan fiyatlarla Akfen İnşaat tarafından Ankara'da hayata geçirildi. Peki Bulvar Loft İncek ne zaman teslim?

Bulvar Loft Evleri ne zaman teslim?

6 blok şeklinde yükselen Bulvar Loft Evleri Ankara İncek'te inşa ediliyor. Proje 822 daireden meydana geliyor. Peki Bulvar Loft Evleri ne zaman teslim?

İncek Green ne zaman teslim Haberi

İncek Green ne zaman teslim


Sinpaş GYO, Ankara İncek'te hayata geçirdiği İncek Life Konutları'nın İncek Blue etabından sonra İncek Green etabına başladı. Satışların başladığı İncek Green projesinde 140 adet konut yer alıyor.


Tek blok olarak tasarlanan Sinpaş İncek Green projesi 22 katlı olacak. Sinpaş İncek Green projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor. İncek Green fiyat listesi 289 bin TL'den başlıyor.


Sinpaş İncek Green projesinde aylık taksitler 3 bin 320 TL'den başlıyor. İncek Green projesinde banka kredili ödemeler ya da Sinpaş GYO bünyesinde vadeli ödemeler yapılıyor. 


Sinpaş İncek Green projesinin 2016 yılı sonunda teslim edilmesi planlanıyor. Sinpaş'ın İncek Green etabı Bahçeşehir Koleji'nin yanında yükseliyor.



Tel: 0312 460 00 01

Web: http://inceklife.com/incekgreentalepformu/

Gülcihan YELKENCİ /...