06 / 07 / 2024

incirlik üssü bina rühsat

incirlik üssü bina rühsat

Adana'da 1946 yılında kurulan İncirlik Hava Üssü'ndeki binaların tamamının ruhsatsız olduğu ortaya çıktı...

Kahramanmaraş'ta güçlendirme raporu krizi: Orta hasarlı bina sakinleri güçlendirme raporu alamıyor!

Depremin merkez üssü Kahramanmaraş’ta orta hasarlı bina mağdurları Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü önünde toplandı ve güçlendirme raporu ile ilgili taleplerini dile getirdi. İşte ayrıntılar...

Büyükçekmece'de depremden hasar gören 8 bina yıkıldı!

Büyükçekmece'de geçen yıl eylül ayında merkez üssü Marmara Denizi Silivri açıkları olan 5,8 büyüklüğündeki depremde hasar gören 8 bina ve 100 bağımsız bölümün yıkımı gerçekleşti.

Malatya'da ağır hasarlı bina kontrollü şekilde yıkılıyor!

Malatya'da, merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi olan 6,8 büyüklüğündeki depremde ağır hasar gören bir bina kontrollü şekilde yıkılıyor.

Gaziosmanpaşa’da 3 katlı bina tahliye edildi!

Merkez üssü Çanakkale Ayvacık’ta meydana gelen deprem sonrası Gaziosmanpaşa’da 3 katlı bir binada çatlaklar meydana geldi. Yıkım riski bulunan bina tahliye edildi.

Vatandaştan İncirlik üssü millet bahçesi olsun önerisi!

ABD'nin Türkiye'ye yönelik yaptırım kararına vatandaştan da sert tepki geldi. Sosyal medyada birçok vatandaş "İncirlik kapatılsın, Millet Bahçesi yapılsın" önerisini getirdi. 

Akıncı Üssü'nde FETÖ için bina yapılmış!

Darbe teşebbüsünün merkezi olduğu öne sürülen Akıncı 4. Ana Jet Üssü’nün çatı iddianamesi tamamlandı. İddianame dün mahkemeye gönderildi.

Şahin Albayrak: Kurtköy akıllı binada Ar-Ge üssü olabilir!

Ağa Bağlı Yaşam Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Şahin Albayrak, Türkiye'nin müteahhitlikteki tecrübesini teknolojiyle birleştirerek akıllı bina konusunda lider şirketler çıkaracağını vurguladı. Albayrak, "Kurtköy Ar-Ge üssü olabilir" dedi.

Adana Sarıçam'da yapı ruhsatları İncirlik Üssü'ne de soruluyor!

Adana'nın merkez Sarıçam İlçe Belediye Başkanı MHP'li Bilal Uludağ, Belediye Meclisi'nde İncirlik Üssü'ne inip kalkan uçakların uçuş güvenliği ile ilgili olarak 'Mania' konusunda bilgi verdi.

Adana İncirlik Üssü'ne iniş-kalkış güzergahında 10 katlı bina krizi!

İncirlik Üssü'ne iniş-kalkış güzergahında 10 katlı bina krizi yaşanıyor. ADANA'nın merkez Sarıçam İlçesi'nde kaba inşaatı tamamlanan İÜ katlı apartmanın, İncirlik Üssü'ndeki uçuş güvenliğini tehlikeye düşürdüğü ortaya çıktı.

İncirlik Üssü güzergahında yüksek bina krizi çıktı!

Adana Sarıçam'da kaba inşaatı tamamlanan 10 katlı apartmanın, İncirlik Üssü'ndeki uçuş güvenliğini tehlikeye düşürdüğü ortaya çıktı. Binanın fazla olan katının yıkılması için Adana Valiliği, Adana Büyükşehir Belediyesi ve Sarıçam İlçe Belediyesi'ne yazı

Kaliforniya’da bir bina sahibiyle birlikte 100 milyon dolara satıldı!

Dünyanın en ilginç emlak satışlarından biri, kuşkusuz ABD’de gerçekleşen bina olsa gerek. Kaliforniya’da bulunan, ABD’nin teknoloji üssü konumundaki Silikon Vadisi’ne yakın olan bina ve arazisi, 100 milyon dolara satıldı...

İncirlik Hava Üssü'nde binalar 67 yıl sonra ruhsatlandırıldı!

Adana'da 1946 yılında kurulan İncirlik Hava Üssü'ndeki binaların tamamının ruhsatsız olduğu ortaya çıktı...

İncirlik Hava Üssü için restorasyon hazırlıkları başladı!

Adana'daki İncirlik Hava Üssü restorasyon planlaması kapsamında taksiyolu, uçak park sahası ve yüksek voltaj kabloları yenilenecek...

incirlik üssü bina rühsat Haberi

incirlik üssü bina rühsat
Adana'da 1946 yılında kurulan İncirlik Hava Üssü'ndeki binaların tamamının ruhsatsız olduğu ortaya çıktı. Bu durum Amerikalı bir şirketin İncirlik'te yeni bina yapmak için başvurması ile ortaya çıktı. Genelkurmay ile ilçe belediyesi anlaşmasıyla düzeltilen durum sonucunda bölgede 67 yıl sonra binalar ruhsatlandırılmış...