09 / 05 / 2024

Inditex Venezuela

Inditex Venezuela

Zara, Bershka, Pull - Bear gibi markaları bünyesinde bulunduran İspanyol moda perakendecisi Inditex, Venezuela'daki bütün mağazalarını kapatma kararı verdi. 

Tarım ve Orman Bakanı Venezuela'da toprak analizi yaptı! Türkiye orada ne ekecek?

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci Venezuela'da tarımsal üretim alanlarında incelemeler yaptı. Türkiye'de artan üretim maliyetlerine çözüm formülü henüz bulunamamışken Türkiye'nin Venezuela'ya çıkarma yapması dikkat çekti.

Rusya'nın belini büktüğü Avrupa'ya destek Maduro'dan geldi

Rusya'nın gaz ve petrol sevkiyatını durdurduğu Avrupa Birliği'ne destek bir dönem istenmeyen adam ilan edilen Venezuela'dan geldi. Enerji kriziyle boğuşan Avrupa'ya Venezuela'dan petrol yüklü tankerler hareket etti. Sevkiyat uzun bir aradan sonra ilk olacak.

Buğday krizini çözmek için Milli Savunma Bakanlığı devreye girdi! General görevlendirildi

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın Venezuela'da buğday üretileceğini açıklamasının ardından tahıl krizini çözmek için Milli Savunma Bakanlığı da devreye girdi. Rusya, Ukrayna ve Türkiye arasında mutabakat sağlandı. Bir general bu işle görevlendirildi.

Gıda enflasyonunda Türkiye dünya 4'üncüsü oldu!

Türkiye, dünya gıda enflasyonunda  Lübnan, Venezuela ve Surinam'ın hemen peşinen 4. sıraya yerleşti.

Kripto paralar ülke ekonomilerini nasıl etkiliyor?

Küba, İran, Venezuela gibi ülkelere ABD tarafından uzun süredir uygulanan ticari ve finansal cezaları kapsayan ekonomik yaptırımlar, uzun süredir bu ülkelerin ekonomilerini ciddi anlamda tehdit altına alıyor. Peki kripto paralar ülkelerin ekonomisine can suyu olur mu?

Inditex, Venezuela'daki tüm mağazalarını kapatıyor!

Zara, Bershka, Pull - Bear gibi markaları bünyesinde bulunduran İspanyol moda perakendecisi Inditex, Venezuela'daki bütün mağazalarını kapatma kararı verdi. 

Venezuela'da konut fiyatları yüzde 107.3 zamlandı!

Venezuela’da Ulusal Meclis verilerine göre kasım ayı enflasyonu  yüzde 65,7 olurken, yıllık enflasyon yüzde 3 binin üzerinde kaydedildi. Konut fiyatları yüzde 107.3 zamlandı.

Venezüela akaryakıtsız kalmamak için İran'dan yardım istedi!!

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro'nun, dünyanın en büyük petrol rezervlerine sahip Güney Amerika ülkesinin akaryakıtsız kalmasını önlemek için yaşlanan bir rafinerisini takviyeyle çalıştırmak amacıyla İran'dan yardım istediği bildirildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Caracas'ta cami inşaatı için yer talebi!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Venezuela'nın talebi üzerine Caracas'ta iki ülke dostluğuna yaraşır bir cami inşa etmeyi planladıklarını söyledi. Erdoğan, ''Kendilerinden yer talebinde bulundum" diye konuştu.

Türk ve Venezuela müteahhitleri Karayipler’de proje üretecek!

Türkiye Müteahhitler Birliği, Venezuela Yurtdışı Müteahhitler Birliği AVEXCON ile Latin Amerika ve Karayipler’de müteahhitlik alanında işbirliği yaptı. Görüşmelerde, Venezuela Turizm Master Planı’nın Türk proje firmaları tarafından yapılması teklif edildi.

Nicolas Maduro'dan Türk inşaat şirketlerine övgü!

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro yaptığı açıklamada "Türk inşaat şirketleri Venezuela'da çok güzel inşaatlar yaptı. Havalimanına inerken Türk şirketinin yaptığı inşaatları görebilirsiniz. Ankara'dakilere benziyor." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Caracas'ta cami inşa etmeyi planlıyoruz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro ortak basın toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan Erdoğan, "Venezuela'nın talebi üzerine Caracas'ta iki ülke dostluğuna yaraşır bir cami inşa etmeyi planlıyoruz" dedi.

Türk inşaatçılar Venezuela pazarına girecek!

Türk müteahhitleri Venezuela pazarına girmeye hazırlanıyor. Türkler, konut açığı olduğu belirtilen ülkede konut projeleri ve metro yatırımı yapacak.

Inditex Venezuela Haberi

Inditex Venezuela

Zara, Bershka, Pull - Bear gibi markaları bünyesinde bulunduran İspanyol moda perakendecisi Inditex, Venezuela'daki bütüm mağazalarını kapatma kararı verdi. 

Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre; konuya ilişkin açıklamada bulunan şirketin yerel ortağı, Phoenix World Trade, 2007'de Inditex mağazalarının işletmesi görevini almıştı.

Şirket sözcüsü konuyla ilgil yaptığı açıklamada, Inditex'in duyurduğu yeni entegrasyon ve dijital dönüşüm modeliyle tutarlı olması amacıyla franchise mağazalarının Venezuela'daki konumunun tekrar değerlendirmeye alınacağını dile getirdi. 

İki yerel perakende yöneticisi, Venezuela'daki en az üç büyük AVM'de, daha önce Zara ve başka bir Inditex markası olan Pull - Bear tarafından kullanılan kesimlerin boş olduğuna vurgu yaptı. Dünyanın en büyük moda perakendecisi konumundaki Inditex, Kovid-19 salgınıyla beraber alışverişin önemli bir bölümünün online'a geçmesinin de etkisiyle büüyk mağazalarını genişletme fikri çerçevesinde 2021'in...