18 / 05 / 2024

İnegöl Royal Otel

İnegöl Royal Otel

İnegöl’deki iki yerel gazete arasındaki Royal Otel tartışmaları, Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a soruldu. Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Royal Otel ile ilgili soruları yanıtladı. Aktaş, Royal Otel’de imara aykırı bir durum olmadığını aktardı.

Lüks otel Karaköy sahilini işgal etti! Vatandaşın yürüyeceği yere havuz yapıldı!

Galataport ve içerisindeki lüks otel sahili kapladı. Şehir plancısı Giritlioğlu, kıyıların yurttaşa kapatılmasını anayasaya aykırı olduğunu söyleyerek isyan etti.

Gümüşhane'de satılık otel, otopark ve arsa! Yatırımcılar dikkat!

Gümüşhane İl Encümen Başkanlığı, Gümüşhane Merkez Hasanbey Mahallesi'nde yer alan otel, bahçe, otopark ve arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Gümüşhane'de satılık otel fırsatı! İhalesi 19 Temmuz'da! 

Gümüşhane İl Özel İdaresi, Gümüşhane ili, Merkez ilçesi, Hasanbey Mahallesi, 23 ada 2,6,7,10 parsellerde bulunan 5 katlı otel (Gümüş Otel), bahçe, otopark ve arsadan meydana gelen gayrimenkulü satıyor...

Hakkari Merkez'de 55.3 milyon TL'ye satılık otel binası!

Hakkari İl Özel İdaresi, Hakkari'nin Merkez ilçesi Merzan Mahallesi'nde yer alan 50 odalı ve 120 yatak kapasiteli otel binasını satıyor...

Gümüşhane İl Encümen Başkanlığı'ndan 32.5 milyon TL'ye satılık otel!

Gümüşhane İl Encümen Başkanlığı, Merkez ilçesi Hasanbey Mahallesi'nde bulunan beş katlı otel, bahçe ve otoparkı 32 milyon 500 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 6 Mayıs 2021 günü gerçekleşecek.

98 otel icradan satılıyor!

Bankalar kredi alacaklarını takibe alıp icra işlemi yapmadığı halde 2020 yılında 98 otel icradan satışa çıkarıldı. 2021'de de yılın ilk iki ayında 12 otel için icra işlemi yapıldı. En çok satılık otel bulunan il Muğla oldu.

Yüzlerce satılık otel var, el değiştirme yok!

BDO Danışmanlık'tan Mehmet Önkal, turizm sektöründeki Kovid-19 etkisine ilişkin, "Piyasada yüzlerce satılık otel var. Bu otelleri almak isteyenler de oluyor. Ancak oteller el değiştirmiyor. Otel sahipleri mallarının çok kıymetli olduğunu düşünüyor" dedi.

Datça'da 2.3 milyon TL'ye satılık otel!

Muğla ili, Datça İlçesi, İskele Mahallesi Atatürk Meydanı Mevkii, 58 cilt numaralı, 5679 sayfa numaralı, 595 Ada, 15 Parselde kain, 152,20 metrekare arsa paylı dört katlı otel açık artırma usulü ile satılıyor...

İzmir'de 21 milyon TL'ye icradan satılık otel ve akaryakıt istasyonu!

İzmir Karşıyaka 2. İcra Dairesi Müdürlüğü, İzmir İli Karşıyaka İlçesi Şenikler Mahallesi 9838 ada, 1 parsel sayılı otel ve akaryakıt istasyonun 3/4 hissesini 20 milyon 836 bin 101 TL'den satışa çıkardı...

Kumburgaz'da 22.5 milyon TL'ye icradan satılık otel ve arsası!

Büyükçekmece 2. İcra Dairesi Müdürlüğü tarafından İstanbul İl, Büyükçekmece İlçe, 291 ada, 1 parsel, Kumburgaz'da yer alan otel ve arsası 22.5 milyon TL'ye icradan satışa çıkarıldı...

Üsküdar'da 56 milyon TL'ye icradan satılık otel!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Selimiye Mahallesi'nde yer alan otel vasıflı gayrimenkul 56 milyon 35 bin 252,46 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için birinci satış günü 24 Nisan 2019 olarak belirlendi. 

Aydın Nazilli'de 5.6 milyon TL'ye icradan satılık otel!

Aydın İli Nazilli İlçesi Karaçay Mahallesi'nde yer alan natamam otel vasıflı gayrimenkul 5 milyon 692 bin 522 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Trabzon'da 18.2 milyon TL'ye icradan satılık otel!

Trabzon İli, Yomra İlçesi, Kaşüstü Mahallesi, Yalı Mevkii'nde yer alan otel vasıflı gayrimenkul 18 milyon 250 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

İnegöl Royal Otel Haberi

İnegöl Royal Otel

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Royal Otel ile ilgili soruları yanıtladı. Aktaş, Royal Otel’de imara aykırı bir durum olmadığını aktardı.


ROYEL OTEL’İN UYGULAMASI İMARA UYGUN 

İnegöl’deki iki yerel gazete arasındaki Royal Otel tartışmaları, Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a soruldu.

“Royal Otel’de imara aykırı bir durum yok” diyen Aktaş;

 “Ben bu tür sorulara yanıt vermeyi de sevmiyorum. Sorduğunuz için cevaplayım. Orada bir kafeterya yapılmıyor. Üst kat açık olduğu için araçlara zarar veriyor.

 Üst taraf kapatılsın diye bir istek geldi. Kendine ait bir yeri kullanıyor. Duvar tam yapılmadığı için duvar yapıyor. Komple kiracı.

İDDİALARI GAZETEDEN OKUDUM 

Bölüm yapma, büyütme asla söz konusu değil.  Yerinde gezip tespit edilebilir. Ben ertesi gün iddiaları gazeteden okudum.

Yıldırım da kendisi ile ilgili cevap verdi. Benimle ilgili bir durum söz konusu değil” ifadelerini kullandı. 


Genç...