08 / 05 / 2024

İnegöl tarım fuarı nerede yapılacak

İnegöl tarım fuarı nerede yapılacak

İnegöl Belediyesi, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve Ziraat Odası iş birliğiyle düzenlenen bu seneki İnegöl Tarım Fuarı (İNTARF), 13 Eylül 2014 tarihinde kapılarını müşterilerine açıyor.

İstanbul İl Tarım ve Orman Müdürlüğü çok sayıda personel alımı yapacak! Hemen bakın!

İstanbul İl Tarım ve Orman Müdürlüğü işçi alımı yapacağını duyurdu. İŞKUR üzerinden yayımlanan ilan doğrultusunda başvuru koşulları ve başvuru süreci ile ilgili tüm merak edilenler paylaşıldı. Peki, başvurular nasıl ve ne zaman yapılacak, son başvuru tarihi ne zaman? İşte detaylar...

2023 mazot ve gübre desteklerinde son durum ne? Tarım destek ödeme miktarları ne kadar?

2023 yılı tarım destek ödemeleri çiftçiler tarafından dört gözle beklenirken, bütçeden yapılacak olan mazot ve gübre desteği miktarı da merak konusu oldu. Yapılan açıklamalara göre, 2023 yılı için tarımsal üretimde kullanılan mazot ve gübre desteği gibi kalemlerde artış yapıldı.

2022 tarım ve hayvancılık destekleri açıklandı! Hangi ürüne ne kadar destek ödenecek?

Çiftçinin dört gözle beklediği 2022 yılı tarım destekleri açıklandı. Dünya Gazetesi Yazarı Ali Ekber Yıldırım Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile açıklanan, çiftçilere ödenecek desteklerin, 2023 yılı bütçesinden yapılacağı bildirildi. İşte detaylar.

Tarım Kredi Kooperatif Market'in 205'inci şubesi Ankara'da hizmete açıldı!

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliğine (Tarım Kredi) bağlı "Tarım Kredi Kooperatif Market"in 205'inci şubesi Ankara'da gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı.

5648 Sayılı Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Hizmetleri Hakkında Kanunu'nda değişiklik!

5648 Sayılı Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Hizmetleri Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi ile tarım kentleri, merkez köyler ve benzeri cazibe merkezlerinin oluşturulması amaçlanıyor.

İnegöl Emniyet Müdürlüğü'nün yeni hizmet binasının ihalesi tamamlandı!

İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün yeni hizmet binası yapımı projesi için yapılan ihale tamamlandı. Bina, Selçuklu mimarisine uygun 3,5 kat olacak şekilde, mevcut İnegöl Emniyet Müdürlüğü binasının yanında yer alan arsa üzerinde 4 bin 200 metrekare alanda inşa edilecek...

İzmir'de tarım arazilerine konut inşa edildiği iddiası!

İzmir İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Özen, “Hobi bahçeleri” ismi altında tarım arazilerinin parçalara bölünerek üzerine konutlar yapıldığı iddialarına ilişkin konuştu...

Bekir Pakdemirli'den tarım arazisi açıklaması!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli yaptığı açıklamada, "İlçelerimizdeki atıl tarım arazilerinin belirlenmesi, belirlenen bu arazilerin üretim yapmak isteyenlere kiralanması için çalışma yapmanızı istiyorum." dedi.

Hazineye ait atıl tarım arazileri üretime açılıyor!

Tarım ve Orman ile Çevre ve Şehircilik bakanlıklarının ortak olarak yaptığı çalışmalarla Hazineye ait atıl tarım arazileri, çiftçinin kullanımına açılıyor.

Mersin'de tarım alanlarının azalmasının nedenleri mecliste!

Mersin'in Gülnar ilçesinde son beş yıl içinde tahıl tarım alanlarının azalmasının nedenleri meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Sıdalı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Atıl tarım alanları için arazi bankacılığı çözümü!

Yeni Ekonomi Programı kapsamında atıl tarım alanlarının üretime kazandırılması amaçlanıyor. Bu kapsamda arazi bankacılığı sisteminin kurulması amacıyla altyapı düzenlemesi yapılacak.

Erbil Gayrimenkul Yatırım Fuarı 18 Eylül'de başlıyor!

Gayrimenkul sektöründe teknolojik araçları etkin bir şekilde kullanarak doğru portföyü doğru yatırımcıyı ile buluşturan R.E.D. Invest, 18 – 22 Eylül tarihleri arasında Uluslararası Erbil Gayrimenkul Yatırım Fuarı düzenleyecek.

Sermerhan İnşaat Taahüt Tarım Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sermerhan İnşaat Taahüt Tarım Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi  bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Adem Özürk tarafından kuruldu..

İnegöl tarım fuarı nerede yapılacak Haberi

İnegöl tarım fuarı nerede yapılacak

İnegöl Belediyesi, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve Ziraat Odası iş birliğiyle düzenlenen İnegöl Tarım Fuarı (İNTARF), 13 Eylül 2014 tarihinde kapılarını açıyor. Sani Konukoğlu konferans salonunda düzenlenen toplantıda, 13-16 Eylül 2014 tarihleri arasında Mer-Pa'da yapılacak olan İNTARF 2014 Fuarı konusunda mahalle muhtarları bilgilendirildi. 


Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 73 standın kurulacağı fuarın önümüzdeki yıl uluslararası fuar takviminde yer alacağını bildirdi. Aktaş, "Mobilya ve köftesi ile ünlü, aynı zamanda tarım ve hayvancılık şehri olan İnegöl, verimli topraklarla da önemli bir zenginliğe sahip. İnegöl için sanayi ve ticaret şehri diyoruz. Aslında bir o kadar da tarım ve hayvancılık şehridir. 


Bu kadar tarımla iç içe olan bir ilçede tarım fuarı düzenlemek, yeni tarım teknolojilerini, alet ve ekipmanlarını, ilçemiz çiftçisinin yakından görmesini sağlamak istiyoruz" dedi. 


Tarım...