18 / 05 / 2024

inegöl yeni huzurevi binası

inegöl yeni huzurevi binası

Huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret eden İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yeni huzurevi binasının bir hayırsever tarafından Yeniceköy'e yapılacağı müjdesini verdi.

İnegöl Huzurevi'ni hayırseverler yapacak!

İnegöl Belediyesi eski hastanenin karşısında hizmet veren Huzurevini yeni bir yere taşımanın planını yapıyor. Huzurevi sakinlerinin modern ve konforlu bir binada kalmalarını amaçlayan Belediye, bununla alakalı çalışmalarına başladı.

Ev sahipleri ve kiracılar hemen bakın! Her yıl yeni kira sözleşmesi yapılır mı? 

Son zamanlarda ev sahipleri ile kiracılar arasındaki anlaşmazlıklar arttı. Kira sözleşmeleri de anlaşmazlıkların yaşandığı durumlardan oluyor. Peki her yıl yeni kira sözleşmesi yapılır mı? 

Asgari ücret zammında 5 yeni formül! Yeni asgari ücret 18 bin 813 TL mi olacak? Son dakika müjdesi! 

Ocak ayında asgari ücrete de zam gelecek. Yeni asgari ücret zammında 5 formül açıklandı. Peki asgari ücret kaç TL olacak? İşte ayrıntılar..

İnegöl Belediyesi'nden yatırım atağı!

İnegöl Belediyesi yeni yatırımlar için harekete geçti. İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, ilk sırada yeni Belediye Hizmet Binası ile Kent Meydanı’nın olduğunu belirtti ve Millet Bahçesi’nin de hayırsever işadamı Mehmet Yıldız’ın desteği ile yapılacağını belirtti.

İnegöl'e millet bahçesi müjdesi!

Bursa İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, ilçeye 5 yeni proje geldiğini söyleyerek bu projelerden birinin millet bahçesi projesi olduğunu dile getirdi. 

TOKİ'den İnegöl'e 805 yeni konut!

Bursa İli İnegöl İlçesi Karalar Mahallesi 805 Konut 2 Adet Ticaret Merkezi 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 4 Ocak 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Bursa İnegöl'e otopark inşa ediliyor!

Bursa İnegöl Belediyesi, Yeni Mahalle'de inşa edilecek 27 araçlık otopark için çalışmalara başladı.

İnegöl AVM yenilendi!

Her zevke ve ihtiyaca yönelik alışveriş deneyimi sunan İnegöl AVM, Kasım ayında ziyaretçilerini, yeni markaları ve yenilenen mağazalarıyla karşılıyor.

Burdur'un yeni huzurevi ve rehabilitasyon merkezi tamamlanıyor!

Burdur merkez içerisinde inşaatı süren Huzurevi ve Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi tamamlanıyor. İhale edilmesinden kısa süre sonra inşaatı başlanan proje kısa sürede hizmete açılacak. 

İnegöl Emniyet Müdürlüğü'nün yeni hizmet binasının ihalesi tamamlandı!

İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün yeni hizmet binası yapımı projesi için yapılan ihale tamamlandı. Bina, Selçuklu mimarisine uygun 3,5 kat olacak şekilde, mevcut İnegöl Emniyet Müdürlüğü binasının yanında yer alan arsa üzerinde 4 bin 200 metrekare alanda inşa edilecek...

TOKİ Bingöl Yenişehir Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Bingöl İli, Genç İlçesi, Yenişehir Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Sibel Gönül: Yeni İzmit'i oluşturacağız!

AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şubesi’ne yaptığı ziyarette konuştu. Gönül “Eski İzmit’i koruyarak yeni İzmit’i oluşturacağız” ifadelerini kullandı.

Kira artışı yeni hesaplama formülü 2018!

Kira artışı hesaplama formülü Yeni Ekonomi Paketi gereğince değişiyor. İşte yeni kira artışı hesaplama formülü 2018..

Abbas Güçlü: Yeni eğitim sistemi emlak fiyatlarını artırır!

Liseye girişte TEOG'un yerini alacak Mahalli Yerleştirme Sistemi'ni değerlendiren Gazeteci Abbas Güçlü, yeni eğitim sisteminin emlak fiyatlarını da artıracağını ifade etti. 

inegöl yeni huzurevi binası Haberi

inegöl yeni huzurevi binası

Belediye Başkan"Yardımcıları Alper Taban ve meclis üyeleriyle birlikte huzurevini ziyaret eden Başkan Alinur Aktaş, yaşlılara pijama takımı hediye etti. Çeşitli ikramlarda bulunulan ziyarette yeni huzurevinin bir hayırsever tarafından Yeniceköy'e yapılacağını bildiren Aktaş, "Huzurevi ve aşevi olarak kullandığımız binamızda değerli büyüklerimizi ziyarete geldik. Bu hafta biliyorsunuz Yaşlılara Saygı Haftası. Dönem dönem bizler buraya bayramlar başta olmak değişik günlerde gelmeye çalışıyoruz. Şu an 36'sı erkek, 4'ü kadın olmak üzere 40 sakinimiz var. Farklı faaliyetlerle onları eğlendirmeye, dinlendirmeye çalışıyoruz. Ama bunun yanında da biliyorsunuz yeni bir huzurevi ve aşevi projemiz var. Allah nasip, kısmet ederse şu anda bir hayırsever marifetiyle bir huzurevi yapyoruz. İlerleyen günlerde onları da detaylı bir şekilde açıklayacağım. Bu alanda hastanenin kalkmasıyla beraber komple bir kentsel dönüşüm çalışması olacağı...