20 / 07 / 2024

ING Barometre Konut Alımları

ING Barometre Konut Alımları

ING Bank’ın IPSOS işbirliğinde gerçekleştirdiği ING Mortgage Barometre, 2012 ilk çeyreğinde 76’yı gösterdi. Geçen yılın aynı dönemine göre 8 puanlık düşüşe işaret eden bu sonuç bir önceki dönemle aynı seviyede kaldı

14 bin 577 TL'ye ev sahibi olabilirsiniz... ING, Garanti, İş Bankası açıkladı. Konut kredisiyle ilgili flaş gelişme

Türkiye'de konut krizinin giderek derinleşmesinin ardından vatandaşlar da nasıl ev sahibi olabileceklerini araştırmaya başladı.. Vatandaşların son kullandığı yöntem de diğer vatandaşlarımızın kulağına hoş gelecek. Evet 14 bin 577 TL'ye ev sahibi olabilirsiniz ancak nasıl. ING, Garanti ve İş Bankası.

ING BANK'tan yeni konut kredisi kampanyası! 

Avantajlı konut kredisi faiz oranları ile hayalinizdeki eve sahip olma imnaknını sunan ING Bank, konut kredisi seçenekleri ve başvuru süreci hakkında merak edilen detayları paylaştı.

750 bin TL konut kredisinin aylık taksitleri ne kadar? İşte Ziraat, Akbank, İş Bankası, ING ve Yapı Kredi faiz oranları!

Ziraat Bankası, Akbank, İş Bankası, ING ve Yapı Kredi konut kredisi faiz oranlarını peş peşe açıkladı. Peki 750 bin TL konut kredisinin aylık taksitleri ne kadar?

Avustralya bankalarından konut kredisi hamlesi! Faizler yükseltildi!

ANZ, ING ve Macquarie'nin de bulunduğu başlıca Avustralya bankaları, Avustralya Merkez Bankası'nın 25 baz puanlık nakit faiz artırımı beklentisi ile konut kredisi faiz oranlarını artırdı.

Buraya bakmadan konut kredisi çekmeyin! En düşük faiz! İş Bankası, ING, Yapı Kredi, Ziraat, Vakıfbank...

Konut kredi faiz oranları resmen belli oldu. En uygun konut kredisi veren bankalar hangisi? Akbank, Garanti, İş Bankası, ING, Yapı Kredi, Vakıfbank ve Ziraat… 20 Ekim 2022 konut kredi faiz oranları!

Konut kredilerinde deprem! Ziraat, Garanti, ING, İş Bankası... Bütün bankalar açıkladı!

Konut kredi faiz oranları resmen açıklandı! En uygun konut kredisi veren bankalar hangisi? Akbank, Garanti, İş Bankası, ING, Yapı Kredi, Vakıfbank ve Ziraat…19 Ekim 2022 konut kredi faiz oranları!

Konut kredisi faiz oranları! Bankalar peş peşe açıkladı! Akbank, Garanti, İş Bankası, ING, Yapı Kredi, Vakıfbank, Ziraat

Konut kredi faiz oranlarında son dakika depremi yaşandı. Akbank, Garanti, İş Bankası, ING, Yapı Kredi, Vakıfbank, Ziraat peş peşe faiz oranlarını açıkladı! İşte 15 Ekim 2022 konut kredi faiz oranları…

En düşük konut kredisi faizi hangi bankada? Bankalar bir bir açıkladı! Ev alacaklar şimdi bakın! 

Bankalar Ekim ayı konut kredi faizlerini duyurdu. Ev alacak vatandaşlar son dakika banka banka konut kredisi faizlerini araştırıyor. En düşük konut kredisi faizi hangi bankada? İşte Halkbank, Vakıfbank, Ziraat, Garanti, Akbank, ING, QNB Finansbank konut kredisi faiz oranları 11 Ekim 2022...

Bankalardan son dakika konut kredisi açıklaması! Ev alacaklar hemen bu rakamlara bakın! 

Bankaların son dakika konut kredisi faiz oranları belli oldu. Ev alacak kişiler son dakika bankaların konut kredisi faiz oranlarını araştırıyor. En uygun konut kredisi hangi bankada? İşte Halkbank, Vakıfbank, Ziraat, Garanti, Akbank, ING, QNB Finansbank konut kredisi faiz oranları... 

Bankalar kredi faiz oranlarını duyurdu! Hangi banka ne kadar istiyor? Ziraat, Garanti, Akbank, QNB, Yapı Kredi, ING…

İhtiyaç, konut ve taşıt kredi faiz oranlarını açıkladı. Vatandaşlar, bankaların yeni faiz oranlarını merak ile beklerken Halkbank, Vakıfbank, Ziraat, Garanti, QNB Finansbank, Denizbank, ING ihtiyaç, konut ve taşıt kredi faiz oranlarını açıkladı. İşte detaylar…

Bankalarda son dakika depremi! Kimse beklemiyordu! Halkbank, ING, Ziraat, Garanti peş peşe açıkladı! Acilen bakın!

İhtiyaç, konut ve taşıt kredi faiz oranlarını açıkladı. Vatandaşlar banka banka faiz oranlarını merakla takip ediyor. İşte Halkbank, Vakıfbank, Ziraat, Garanti, QNB Finansbank, Denizbank, ING ihtiyaç, konut ve taşıt kredi faiz oranları…

ING Türkiye'den konut kredisi taksitlerine 3 ay erteleme imkanı!

ING Türkiye, bireysel müşterilerine ihtiyaç, taşıt, konut kredisi taksitleri ve kredi kartı ekstre ödemelerini üç ay erteleme imkanı sağlıyor.

İNG Bank'ın konut kredisi faizleri yüzde 0.89’a geriledi!

İNG konut kredisi faizleri 10 gün içinde bir kez daha düştü. Bankanın konut kredisi faiz oranları %0.90’ın da altına geriledi.

ING Barometre Konut Alımları Haberi

ING Barometre Konut Alımları

Tüketicilerin konut satın alma eğilimi ve tercihlerini gösteren ING Mortgage Barometre’nin 2012 ilk çeyrek sonuçları açıklandı.

 

ING Bank’ın IPSOS işbirliğinde gerçekleştirdiği ING Mortgage Barometre’nin 2012 ilk çeyrek sonuçları açıklandı. 14 ilde 600’ün üzerinde kişiyle görüşülerek gerçekleştirilen araştırmada, tüketicilerin konut satın alma eğilimleri ve tercihleri, bu tercihleri etkileyen dinamikler ve ekonomi ile ilgili beklentileri ölçülerek, konut piyasasının nabzı tutuldu. 


Araştırma sonuçlarına göre konut satın alma isteği geçen yılın aynı dönemine göre 8 puanlık bir düşüşe işaret ediyor. 2011’in ikinci yarısından itibaren düşüşe geçen ING Mortgage Barometre son çeyrekte 76’ya inmişti. 2012 ilk çeyrek sonuçları bu seviyenin korunduğunu gösteriyor. 

Sonuçlar Türkiye’nin mevcut ekonomik durumunun geçtiğimiz döneme kıyasla daha olumlu bulunduğunu ortaya koysa da araştırmaya katılanların yaklaşık yarısı (%48) piyasa koşulları değerlendirildiğinde mevcut durumu beklemek...