29 / 04 / 2024

ingiltere Cambridge Koleji açılış

ingiltere Cambridge Koleji açılış

İşadamı Hakan Şaştım, İstanbul'da Cambridge adıyla kurduğu koleji, İngiltere'ye taşıyor. İşadamı eğitimin merkezi Cambridge'teki okul için tarihi binaları araştırıyor..

Doğa Koleji'nin sahiplerine 240 milyon liralık icra takibi!

Doğa Koleji'ni 2016'da Metal Yapı Konut'un sahibi Ömer Saçaklıoğlu almıştı. Türkiye'de 123 kampüsü olan Doğa Koleji'nin sahipleriyle ilgili Temmuz 'da icra takibi başlatıldı. Üç ayrı icra takibinin tutarı 240 milyon lira seviyesine ulaştı.

Kocaeli Yediiklim Koleji binası 21.5 milyon TL'ye icradan satışa çıkarıldı!

Kocaeli 8. İcra Dairesi Müdürlüğü, Kocaeli ili, Başiskele ilçesi, Bahçecik Mahallesi 584 ada 2 parsel, 1859 parsel ve 3251 parselde yer alan Özel Yediiklim Koleji binasını 21 milyon 500 bin TL'ye icradan satıyor...

Doğa Koleji dördüncü kez satışa çıktı!

Doğa Koleji'nin dördüncü kere satış sürecine çıkarıldı. Doğa Koleji'ne talip olanlar arasında Süzer Grubu'da yer alıyor. Süzer Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Baran Süzer, konu ile ilgili “Pazarlıklar devam ediyor. Olmama ihtimali de büyük” diye konuştu...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a İngiltere Cambridge Camisi açılış töreni daveti!

Söz yazarı ve yorumcu Yusuf İslam, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı İngiltere'de inşası devam eden Cambridge Camisi'nin açılış törenine davet etti. İslam, Erdoğan'a caminin yapım sürecindeki yardımları için teşekkürlerini iletti...

Altunizade Doğa Koleji binası 93.7 milyon TL'ye icradan satılıyor!

İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul İl, Üsküdar İlçe, Altunizade Mahallesi 1139 Ada 16 Parselde yer alan Doğa Koleji binasını 93 milyon 750 bin TL'ye icradan satıyor...

Doğa Koleji Acıbadem Bilim Okulu 93.7 milyon TL'ye icradan satılıyor!

İstanbul Üsküdar'da yer alan Doğa Koleji Acıbadem Bilim Okulu 93 milyon 750 bin TL bedelle satışa çıkarıldı.

Bahçeşehir Koleji Muş 1071 kampüsü hizmete açıldı!

Bahçeşehir Koleji tarafından 15 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilen Muş 1071 kampüsü açıldı.

Bahçeşehir Koleji yedi yeni kampüs açacak!

Türkiye genelinde 125 kampüsüyle 12 binin üzerinde çalışanı ile eğitim veren Bahçeşehir Koleji, yurtiçi ve dışında yatırımlarına devam ederek yayılacak. Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Dağ, "Eğitim yatırımlarımıza devam edeceğiz. Yedi yeni kampüs açmayı planlıyoruz" diyor.

Özel Çağla Koleji’nin binasının tahliyesi ertelendi!

Kira ödemesindeki iki aylık gecikme nedeniyle boşaltılmasına karar verilen Özel Çağla Koleji’nin binasının tahliyesi ertelendi.

Avrupa'nın ilk çevre dostu Cambridge Camisi İngiltere'de açıldı!

Türkiye Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı tarafından finanse edilen Avrupa'nın ilk çevre dostu camisinin İngiltere'de açılışı yapıldı.

Doğa Koleji Giresun kampüsü açılıyor!

Doğa Koleji Giresun kampüsü 2019-2020 eğitim-öğretim yılında hizmet vermeye hazırlanıyor. Gelecek eğitim yılında eğitim verecek olan Giresun kampüsünün tanıtımını gerçekleştirdi.

Torbalı Doğa Koleji'nin inşaatı Mayıs'ta tamamlanacak!

Torbalı Doğa Koleji'nin inşaatında sona geliniyor. 11 bin metrekare arazi üzerine kurulan kampüsün inşaatının Mayıs ayında tamamlanacağı açıklandı.

Bahçeşehir Koleji, 4 Eylül Sivas Kampüsü'nü devraldı!

Türkiye'nin 56 ilinde 125 kampüsü bulunan Bahçeşehir Koleji, 2016 yılından bu yana faaliyet gösterdiği Sivas'taki 4 Eylül Sivas Kampüsü'nü devraldı.

ingiltere Cambridge Koleji açılış Haberi

ingiltere Cambridge Koleji açılış

İstanbul Taşdelen'de geçen yıl açtığı okula Cambridge ismini veren işadamı Hakan Şaştım, şimdi de gözünü İngiltere'ye çevirdi. Yerleşim birimlerinin marka olarak kullanılmasında bir sınırlama olmadığını gören işadamı, Cambridge Koleji'yle adım attığı eğitim sektöründe yurtdışına açılmaya karar verdi. Şaştım, şimdi bu markayı Cambridge Üniversitesi'nin meşhur ettiği şehre taşıyor. Cambridge'te yüzyıllık okullardan birini almak için görüşmelere başlayan işadamı, Avrupa merkezinin burası olacağını söyledi. 


YURTDIŞINDA BÜYÜYECEK 

İstanbul-Taşdelen'de 400 öğrenci kapasiteli binasıyla 2014-2015 eğitim-öğretim dönemine başlayan kurum, anaokul, orta bölüm ve lisenin hazırlık sınıfına öğrenci alıyor. Körfez ülkeleri, Balkanlar ve Avrupa'da okullar açmak istediğini vurgulayan Şaştım, şöyle konuştu: "Cambridge kentinde bir okul açacağız. Adı yine Cambridge Koleji olacak. Bunun için görüştüğümüz kişiler ve baktığımız binalar var. Hedefimiz, İngiliz çocuklarını eğitecek okul açmak. 5 yıl içinde...