04 / 05 / 2024

İngiltere Durham 1 poundluk ev

İngiltere Durham 1 poundluk ev

İngiltere'nin Durham şehrindeki bir ev 1 pound'a yani 4,5 liraya satışa sunuluyor. Evi alacak kişinin içini oturulacak bir yer haline getirmek için en az 135 bin TL harcanması gerekiyor.

Emlakta yeni gözde Londra oldu! ABD'li yatırımcılar İngiltere'de emlak için 3,1 milyar pound harcadı!

ABD'li yatırımcılar Londra'da son senenin en hızlı ticari emlak alımını yapıyor. Açıklanan rakama göre, Amerikalılar İngiltere'de emlak için 3,1 milyar pound harcadı. İşte detaylar...

MG Şubat 2024 kampanyaları için düğmeye bastı! Bu modeli alan tam 1 yıl şarj parası ödemeyecek!

İngiltere’nin en köklü otomobil devleri arasında yer alan MG yeni kampanyası için düğmeye bastı. Farklı modeller için pek çok kampanya sunulurken, bu ay MG4 satın alanlar ise 1 yıl boyunca şarj parası ödemeyecek.

İngiltere'de Londra dışında ortalama konut kirası ilk defa 1.000 sterlini geçti!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, İngiltere'de Londra dışındaki şehirlerde ortalama konut kirası Nisan ayında ilk defa 1.000 sterlini geçti.

İngiltere ekonomisi yılın ilk çeyreğinde yüzde 0,1 büyüdü!

Açıklanan rakamlara göre, İngiltere ekonomisi 2023 yılının ilk çeyreğinde yüzde 0,1 büyürken, Mart'ta yüzde 0,3 daralma gösterdi.

İngiltere’de konut fiyatları Mart ayında yıllık bazda yüzde 1,6 arttı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, İngiltere’de konut fiyatlarının bu senenin mart ayında yıllık bazda yüzde 1,6 artış gösterdi.

İngiltere’de konut fiyatları yüzde 1,9 arttı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, İngiltere konut fiyatlarının bu senenin ocak ayında yıllık bazda yüzde 1,9 artış gösterdiği bildirildi.

Eurodan sonra sterlin de 1 doların altına yolcu!

Yeni göreve gelen İngiltere Başbakanı Liz Truss'ın mali politikalarını eleştiren Eski ABD Hazine Bakanı Lawrence Summers, böyle devam etmeleri halinde eurodan sonra sterlin de 1 doların altına yolcu olacağını belirtti.

İngiltere'de sosyal konut kiralarına yıllık yüzde 4,1 zam geldi!

İngiltere'de  enerji şirketleri hane halkı tüketicilerinin enerji faturalarına zam yaptı. Sosyal konut kiralarına yıllık yüzde 4,1 zam geldi. İşte ayrıntılar...

İngiltere'de konut fiyatları yüzde 7,1 arttı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, İngiltere'de konut fiyatları yüzde 7,1 oranında artış gösterdi.

İngiltere'deki en ücra ev 1,5 milyon sterline satılıyor!

İngiltere’dei dağlık Lake District bölgesinde bulunan Skiddaw House adındaki 2 katlı ve 6 odaya sahip ev, ülkedeki yerleşim yerlerine en uzak konut olma özelliğine sahip. Görüş mesafesinde tek bir yapının bulunmadığı konut 1,5 milyon sterlinden (17 milyon TL) satışa sunuldu. 

İngiltere'de inşaat üretimi yüzde 1.3 azaldı!

İngiltere ekonomisinin, Haziran'da, Mayıs'a göre yüzde 0,7 büyüdüğü belirtildi. İnşaat ve üretim üretimi Haziran'da sırasıyla yüzde 1,3 ve yüzde 0,7 düşüş gösterdi.

Charles Darwin’in İngiltere'deki evi 1.3 milyon dolara satılıyor!

Bir zamanlar Charles Darwin'in yaşadığı İngiltere Ramsgate’deki sahil evi 1.3 milyon dolardan satılığa çıktı.

İngiltere’de konut fiyatları nisanda yüzde 7,1 yükseldi!

İngiltere’de ev fiyatları nisanda yüzde 7,1 arttı. Verilere göre, ortalama bir konutun fiyatı 238 bin 831 sterlin seviyesinde.

İngiltere Durham 1 poundluk ev Haberi

İngiltere Durham 1 poundluk ev

İngiltere'nin Durham şehrindeki bir ev 1 pound'a yani 4,5 liraya satışa çıkıyor. Ancak içini oturulacak bir yer haline getirmek için en az 135 bin TL harcanması gerekiyor.


10 YILDIR BOŞ DURUYOR: 


10 yıldır boş halde bulunan ev 1 pound'dan açık artırmaya çıkarıldı. Teraslı evde iki yatak odası mutfak yemek odası ve birde bodrum katı bulunuyor. Şehrin ünlü okullarına yakın pozisyonda bulunan eve çok sayıda talip olacağı tahmin ediliyor. Ferah odaları bulunan ev 10 yıldır dokunulmadığı için bakımsız bir halde. Evin yakındaki mülkler 70 ile 100 bin pound arasında değişen rakamlarla satılıyor.